reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej hej !!!

Joanna widze jeszcze jeszcze !!! może Ania robi wszystko żeby malucha szybciej sie pojawiła!!!

na dzień dziecka kupujemy Liwii basen ! i juz taki mam nadzieje trwalszy !
myślałam tez o kuchni ale to najwyżej na ur !

dzis Liwcior z tatą był pojeżdzić na koniku a potem na lodach a ja poszłam nadrobić zaległości w pracy :baffled: Pani chciała Liwii dać kucyka to moje dziecko oznajmiło podobno że nie chce kucyka ona chce konika i jak akurat był tylko kucyk wolny to Liwcior powiedział " ja pociekam na konika " no i czekali 15 min ale uhahahna pojechała na koniku, dobrze że araba sobie nie zażyczyła !

reklama
Witam.
hej hej zaglądam w poszukiwaniu wieści od joanny a ta jesczze po ogródku z Anią się gania:-D no masz powera!!:-) kciuki trzymam mocno!!
Tak, ganiam za Anią z tym moim nerwem kulszowym :baffled::eek:. A power już mnie z tydzień temu odszedł jak mnie noga zaczęła boleć i mocno spowolniłam tempo. Teraz zostaje :angry::crazy::wściekła/y:. Dziękuję za kciuki, przydadzą się jak się juz wszystko zacznie. Tylko kiedy :crazy:. Ehh... dobrze, że pogoda chociaż się poprawia...

Dzisiaj sobie pofolgowałam i opiłam się coca coli :zawstydzona/y:
Tobie można ;-);-);-)

Joanna widze jeszcze jeszcze !!! może Ania robi wszystko żeby malucha szybciej sie pojawiła!!!
Próbuje jak może, tylko te kopniaki w brzuch, kładzenie się na brzuchu, denerwowanie mamusi jakoś nie działają zbytnio na siostrzyczkę :sorry2:.

W złym humorze jestem, wybaczcie.

Pozdrawiam gorąco.

atol dzięki za linki, poslychalam sobie trochę Natalki :-):-D też mi się faknie kojarzy, a tego linka tik taka nie mogłam otworzyć.

nie ma za co

wpisz sobie tik tak w merlinie w wyszukiwrce i ci znajdzie

u nas teraz na tapecie malowanie woda, sa takie ksizeczki do malowania woda i Hanka zafascynowana, z tym ze maluje tylko wtedy kiedy Helena spi, bo inaczej sajgon w domu normlanie

joanna trzymam kciuki, wyobrazam sobie mega wkurzenie, pamietam jak to u mnie bylo, bleeee

jutro Hanka idzie na koncert, pisalam kiedys, orkiestra gra muzyke z filmow disneya i na ejranie lece urywki tych filmow, wstep wolny, zobaczymy jak jej sie spodoba

a 28 z kolei my jedziemy na koncert metalliki do chorzowa, fajnie bedzie mam nadzieje

no i szykuje nam sie wesele, nasz mega zatwardzialy kawaler sie zeni (byli ze soba dluuuugo bez slubu i teraz jakos tak im sie odmienilo:sorry2:)

pozdrawiam

joanna to jeszcze mocniej zaciskam kciuki.. oj wiem, ze najgorsze to oczekiwanie w końcówce:no::no::no: i te wszystkie dolegliwości:no::no::no:ale to już naprawdę bliziutko..:tak:

A gdzie wy jesteście?

Bo ja liczę sobie cały czas zapotrzebowanie na ciepło i już mnie cholera bierze bo każdy liczy inaczej :angry::angry::angry: Grzejniki nadal nie wybrane a od 1 czerwca idzie podwyżka :angry::angry:

Mam mega katar, coś dzisiaj wisi w powietrzu.

Z nerwów grzejnikowych (bo zaczyna robić się nieciekawie) zjadłam opakowanie pianek, mimo, że głodu nie czuję :no::no:

JOanna trzymam kciuki za szybkie i pomyślne rozwiązanie :tak::tak:

ja dzis mam ciezki dzien, musialam sie zwolnic z pracy i do dzieci leciec bo mi sie opieka posypala:angry:

potem na spacerze bylo tak mega goraco ze padlam jak wrocilam do domu, a dzieciaki jak na zlosc zasnac nie chcialy, maskara normlanie

na szczescie juz jest ok

agata a skad ty takie info bierzesz o tych grzejnikach i budowie, bo u nas remont w Gdyni jest i na scianie jak sa purchle to i byly, mimo usuniecia caly czas sie pojawiaja i juz nie wiem czy to sciana przemarznieta czy co

a wy co poobrażałyście sie na bb ?????

ja wczoraj byłam na usg i mój dzidziuś jest jeszcze za mały na te wszystkie pomiary ! zabrakło mu 2 mm ! bo chyba lekrz mój sie pospieszył bo wysłał mnie w nieałym 12tc a w pierwszej ciązy była po 12tc ! i mam sie zgłosić za 2 tyg ! ale widział takie małego ludka w kasku :-D i rączki nózki ! byłam z córcią i była zachwycona i teraz sie chwali że widziala dzidziusia na telewizorku !! troche była zawiedziona bo myślała że pan dr da nam juz tego dzidziusia ! strasznie jej sie dłuzy ta ciąza a gdzie tam koniec !!
nawet dobrze wyszło bo trwało to moze 5 min i jak dla Liwci to tak akurat bo potem to juz to trwa ok 20 min wiec nie wiem czy by jej sie nie zmierzło !!!

Atol - ja infromacje czerpię z forum muratora, skarbnica wiedzy :tak::tak::tak: no i też polegam na swoich wykonawcach bo inaczej bym ześwirowała.

Wróciłam do domu z placu budowy iteraz będę porównywać ceny za dachy :baffled:, fajnie mam :sorry2:

Justyna - super, że LIwia tak fajnie reaguje, Maria całuje brzuszek ale jakaś super przejęta nie jest :sorry2:, nagranie dzidzi miałam ale oglądać nie chciała :sorry2:

reklama
cześc kobitki
Agata kurcze ty chyba za chłopa w domu robisz, dachy, grzejniki, gdzie te chłopy !!!!

Justyś ale się nie moge do twojego zaciążenia przyzwyczaić :-)

ja własnie pizzę robię z 5 rodzajami sera :-p i mnóstwem innych dodatków - która chętna ??

Do góry