reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

nie dyskutować tu kto bardziej aktywny tylko popkazywać brzuszki:tak::-):-D
my dziś kupilismy w Smyku sandałki (mam nadzieje ze przydadza się tego lata) ;-) bo poki co to koniec maja a tu lata ani widu ani slychu:szok::dry:

reklama
to nie miało zabrzmieć tak groźnie żeby się teraz żadna nie odzywała:-D:-):dry:
a słuchajcie moje drogie, jakie macie pomysły na dzień dziecka???? ja myślałam o jakiejś płycie CD z piosenkami dla dzieci, czy któraś może mi coś polecić???? takie znane polskie piosenki dla dzieci, dzis widzialam w tv reklame jakiejs plyty mini mini club gdzie jest Zuzia lalka nie duza itp....i wlasnie szukam jej w internecie, ewentualnie moze w Empiku.

hej hej zaglądam w poszukiwaniu wieści od joanny a ta jesczze po ogródku z Anią się gania:-D no masz powera!!:-) kciuki trzymam mocno!!

agata ja mam wrażenie, że jak wybuduję ten dom to sama będę specem od okien, ociepleń, instalacji itd.itp. bo ci wszyscy fachowcy tacy, że jak się sama nie znasz to lecą po najmniejszej linii oporu:no: musisz sama dobrze wiedzieć czego chcesz..

żużaczku po raz kolejny wyrazy uznania!!!:-) dawno nie zaglądałam do twojej galerii i aż mi szczena opadła:-) śliczności!!!!

a ku ku

mailen my Hnce kupilismy kuchnie, a Helenie domek little people, wiec nie bardzo ci tu pomoge

jesli chodzi o plyty, to byly kiedys takie dodawane do dziennika, polecane przez mini mini i mamy je np w rytmie tik taka (stare piosenki, tik tak, witaminki, szczotka pasta i takie tam) albo pioesenki natalki kukulskiej, moje dziewczyny uwielbiaja plasac przy tym:-p

jak znajde w merlinie to wkleje link

Mailen - taką muzykę nam niania ściągała z interentu :ninja2:

Pomysłu na prezent na dzień dziecka nie mam :sorry2:, no chyba że aparat bo dziecko uwielbia robić zdjęcia telefonem :tak::tak:

Utknęłam w tych grzejnikach a to dopiero początek.
Do tego jestem chora - gardło boli, głowa puchnie, rano temperatura.

Policzyłam te cholerne grzejniki, teraz muszę powiesić 3 prania :crazy:, D. pojechał na działkę z Marią to mam czas dla siebie :crazy:

Policzyliśmy przewidywane wydatki i jesteśmy XXXXXX tyś do tyłu, zabije nas stolarz :crazy:,
Żużaczku - czy wasz stolarz robi meble również dla klientów, którzy są gdzieś dalej, czy ma tyle pracy że mu się nie opłaca?

Dzisiaj sobie pofolgowałam i opiłam się coca coli :zawstydzona/y:

agata z netu wiadomo wszystko sciagnac mzna, ale ja lubie miec oryginalne:-p

a u nas w Gdyni remont na finiszu, ale nie wiem czemu nadal sciana jedna sie spurchla, nie wyschla dobrze czy co?

beda robic do skutku, ale chcialabym zeby skonczyli zanim tam pojedziemy

atol ale mi dzieciństwo przypomniałaś tym wspomnieniem o Kukulskiej:-):-) już sobie zamówiłam - jak Bartek nie będzie chciał to poczeka na Marysie, a jak nie to ja chętnie posłucham:-):-)

Ja też lubię oryginalne płyty i takie kupujemy ale u nas płyty z dziecięcą muzyką ulegają zniszczeniu bo Mery sama je włącza i dodatkowo CD, który stał u Marii niestety poniszczył nam sporo płyt :crazy:

Teraz Maria częściej słucha muzyki takiej jaką D. lubi :tak::tak:

reklama
Czesc dziewczyny,no widze ze sie twardo na Dzien Dziecka szykujecie:-).Ja nie mam problemu z prezentami z okazji tego swieta,bo u nas dzein dziecka jest we wrzesniu i obchodzone jest to swieto w calym panstwie festynami dla dzieci.O prezentach nikt nie mysli.Co kraj to obyczaj:tak::-).
Wczoraj bylismy na festynie w miescie i Maximilian mial radoche ...banki mydlane-jego ukochana zabawa w tej chwili.Jak bede miala chwile czasu to wkleje zdjecia.Dzis wieczorem troszczeke deszcz pada ,ale na przyszly tydzien lato nam zapowiadaja:rofl2:.

Do góry