reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej
ale dziś senny dzień poprostu tragedia, chodzę na rzęsach i nic mi się nie chce, sprzatanie rozbabrane....kimnęląm się w dzień trochę z Olkiem, a on sam też spał 3 godziny:szok: i już miałam go budzić:tak:

Olek też raczej z tym mniejszych facecikow, sucha dupka wazy ok.12 kg, a ciuszki na 92, stopa 25.

my sobie wczoraj z kolezankami urządziłyśmy wczoraj u mnie babskie grillowanie- lejdis night:-D pośmiałyśmy się, koleżanki z byłej pracy;-)

żanetka SUPER gratulacje uważajcie na siebie:-) podwójna radość:-D

u nas póki co dzieciaków w rodzinie wystarczy, Jasiek brata, będzie na świecie czerwiec/lipiec wiec tez juz tuż tuż:-D:tak: a ja póki co myję ręcę przed i po każdym pisaniu u Was bo faktycznie wirus sie rozprzechstrzenia:-D:-D

reklama
A ja to z kurami wstaje:wściekła/y:(dzieki mojemu dziecku) i z kurami powinnam isc spac:crazy:.Tyle co Milianka poloze do spania to mi sie zaraz slepia kleja:-(.A ja po zlosci przy komie siedze i zdjecia wczasowe mojego braciszka podziwiam:-).

przez cały dzień nikt tu nie zaglądał???? nie wierze, no ale cóż piękna pogoda więc jesteście usprawiedliwione:-);-):-D

hej hej !!!

Wy to pewnie wypoczywałyście a ja skakałam po ołtarzu z aparatem :baffled:
I muszę sie pochwalić bo pierwszy raz Liwie zostawiłam u kogoś ! Co prawda na 3 godziny ale i tak dla mnie to sukces że na zawał nie padłam :-D Tatuś ją zawiózł do znajomych którzy mają dwóch chłopców i Liwia zachwycona jak Paweł powiedział " to ja jadę" a ona "to paaa! wróć !!!" a jak przyjechał po nią to był straszny płacz bo nie chciałą jechać :blink:

Liwcia też z tych dzieci na drożdżach bo ubranka na 110 i czasem wiecej a nózka 25 / 26 i waga ponad 17kg ! Nie wiem czym ona żyje bo niejadek z niej okropny, może to śląskie powietrze takie tuczące :baffled:

a my dzis na festynie przez 5 godzin, atrakcji że hoho, skoki na spadochronie, ciufcie, dmuchane zamki i inne takie tam, 5 godzin na polku i mała wioeczorkiem padła jak mucha :-)
a jutro do pracy a fee

Mailen ma racje,piekna pogoda i caly dzien bylismy na dworze i gaga powiem Ci ze Milian tez padl:-).Jutrzejszy dzien tez ma byc sliczny,wlasciwie to caly tydzien ma byc taki...hurrrrra!
Justyna no to skladam gratulacje,Liwcia dorosleje i mama wraz z nia:-).

Ja już oficjalnie wiem, że Damian nie dostał się do przedszkola:no::wściekła/y::crazy:. Muszę się zwolnić z pracy i poszukać innego.

reklama
Jak po weekendzie?
My spędziliśmy go zakupowo - spacerowo. Kupiłam Ani buty na lato i mam z głowy. Poza tym dziecko wyszalało się na placu zabaw.
Ania miała jednodniowy katarek, który przeszedł na mnie i jeszcze poszedł mi na gardło :baffled:. Idę dzisiaj z tym do lekarza.

Marzenaalicja dzisiaj jeszcze macie święto?

Do góry