reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej !!

no faktycznie wygląda to jak zaraźliwe ! nie dziwne że tak mało postów teraz piszecie :-D

Żaneta odpoczywaj !

reklama
a u nas młyn komunijny :baffled: a to dopiero początek bo u nas w parafii dopiero najbliższa niedziela i kolejna !!
do tego jeszcze śluby muszę wypchnąć żeby sie nie zakorkować bo nikt nie chce za długo czekać na fot.

dzis po pracy padłam jak mucha i męzuś kochany wzioł Liwciora z wścieklizną na zakupy bo pustkami świeciło w lodówie, a ja upajałam sie ciszą i pogniłam godzinkę potem jak wrócił posprzątał sajgon w kuchni i zrobił kolacje :tak: oby nie zapeszę i tak mu zostanie :-D

hejka ....
w piątek wylądowałam w szpitalu z krwotokiem, myslałam ze znowu poronienie, ale sie udało, przelezałam 5 dni i wróciam do domu....
ale najważniejsze ....jestem taka szczęsliwa ...będą bliźniaki... maleństwa mają po 3 cm i wszytko z nimi ok...
teraz tylko leze odpoczywam i buzia mi sie smieje ....
no to podwójne szczęście :-) uważajcie na siebie, trzymamy kciuki

Joanna - ty rodzisz niedługo i badmintona grasz :szok::szok:
Nioooo, bo lubię ;-);-);-) i to jeszcze w chodaczkach :-) Ale tak na ostro to się wezmę w przyszłym tygodniu za granie, mycie okien i inne przyspieszacze ;-) no chyba, że bym nie musiała.

ale najważniejsze ....jestem taka szczęsliwa ...będą bliźniaki... maleństwa mają po 3 cm i wszytko z nimi ok...
teraz tylko leze odpoczywam i buzia mi sie smieje ....
:szok::szok::szok:
super, ze z maluszkami wszystko ok, Ty leż i wypoczywaj

Pa

hej
Może i ja się zarażę jakąś ciążą.... bliźniaki......... oj fajnie
Ekipa od drzwi wyszła dziś od nas przed 20 w domu .......jak po wojnie........... muszę odgruzować no i komunia w rodzinie w niedzielę...

Czesc kochaniutkie!
Duzo nie poczytalam,bo straty mam z kilku miesiecy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,ale widze za mamy kilka ciezarnych!Zycze Wam duzo zdrowia i uwazajcie na siebie.
Dobrze ze mi juz taka "zaraza" nie grozi:-D.

Nic nie słucha, zachowuje sie jak głucha albo co, jedyne wyjście to gdzieś z nią wyjść to wtedy jeszcze idzie jakoś z nią wytrzymać ale jak jest na podwórku to ..... masakra !
Milian to samo ,moze nawet i lepszy bo i na dworze kawal diabla z niego.Czasami jest kochany ,a czasami da nam "kosc".On ma w sobie dwie dusze:-).

A ja szlaeje ze złości bo Damian wyrósł ze wszystkich ciuszków a co mu cos kupię to okazuje sie za małe:baffled:. Wczoraj Go zmierzyłam w domu no i ma juz 101 cm, waży 16 kg i buty rozm. 27:szok:, nie wiem czy w porównaniu do innych dzieci to dużo ale dla mnie szok.
Wiola Maximilian tez duzy.Wazy 17 kg,a wzrostu ma 99 cm,rozmiar buta 26,a ciuchow 104/110.Kawal chlopa z niego:szok:.

witaj marzenaalicja, sto lat cie nie bylo

co slychac?

Hania ile ma wzrostu nie wiem, ale rzeczy nosi 92/98, raczej 92 sa akurat, 98 troche na wyrost, rozmiar buta 23/24 w zaleznosci od firmy

waga 13kg

hej
Co do chłopaków to mój Tomek chyba najmniejszy krasnolud.
Juz oficjalnie wiem że moje dziecko dostało się do przedszkola. W piątek był ze mną na chwilę u 6 latków i mówi: Mamusia idź sobie a ja tu zostanę... ale jak tylko ruszyłam w stronę drzwi to mówi: Mamusia poczekaj.... papa dzieci ja już idę...

reklama
Witam Was przy pieknej pgodzie.
Mamy przed soba dwa dni swiat i bylam dzis z kolezanka na zakupach ,bo mezusia i samochodu nie mam juz od tygodnia.Przyjada we wtorek:-).Ruch na parkingu i w sklepie jak by to miala wojna wybuchnac:szok::-).Kupilam troche miesa i szparagi. jutro bedzie grylowanie po babsku:-D.
My tez w zeszlym tygodniu dostalismy oficjalne potwierdzenie z przedszkola.Pod koniec maja idziemy na rozmowe i po papiery.W kwietniu odbyl sie w przedszkolu festyn i Maximilian bral w nim udzial.Maly byl zachwycony i co kilka dnie sie pyta kiedy mozna mu do przedszola:tak::-).Ciekawe jak to bedzie ,jak bez mamy tam zostanie:-).
A teraz ide na kawe.

Do góry