reklama
justyna
Fanka BB :)
a u nas młyn komunijny a to dopiero początek bo u nas w parafii dopiero najbliższa niedziela i kolejna !!
do tego jeszcze śluby muszę wypchnąć żeby sie nie zakorkować bo nikt nie chce za długo czekać na fot.
dzis po pracy padłam jak mucha i męzuś kochany wzioł Liwciora z wścieklizną na zakupy bo pustkami świeciło w lodówie, a ja upajałam sie ciszą i pogniłam godzinkę potem jak wrócił posprzątał sajgon w kuchni i zrobił kolacje oby nie zapeszę i tak mu zostanie
do tego jeszcze śluby muszę wypchnąć żeby sie nie zakorkować bo nikt nie chce za długo czekać na fot.
dzis po pracy padłam jak mucha i męzuś kochany wzioł Liwciora z wścieklizną na zakupy bo pustkami świeciło w lodówie, a ja upajałam sie ciszą i pogniłam godzinkę potem jak wrócił posprzątał sajgon w kuchni i zrobił kolacje oby nie zapeszę i tak mu zostanie
gaga
uzależniona
no to podwójne szczęście :-) uważajcie na siebie, trzymamy kciukihejka ....
w piątek wylądowałam w szpitalu z krwotokiem, myslałam ze znowu poronienie, ale sie udało, przelezałam 5 dni i wróciam do domu....
ale najważniejsze ....jestem taka szczęsliwa ...będą bliźniaki... maleństwa mają po 3 cm i wszytko z nimi ok...
teraz tylko leze odpoczywam i buzia mi sie smieje ....
jo-anna-on
Pindory i godody
Nioooo, bo lubię ;-);-);-) i to jeszcze w chodaczkach :-) Ale tak na ostro to się wezmę w przyszłym tygodniu za granie, mycie okien i inne przyspieszacze ;-) no chyba, że bym nie musiała.Joanna - ty rodzisz niedługo i badmintona grasz
ale najważniejsze ....jestem taka szczęsliwa ...będą bliźniaki... maleństwa mają po 3 cm i wszytko z nimi ok...
teraz tylko leze odpoczywam i buzia mi sie smieje ....
super, ze z maluszkami wszystko ok, Ty leż i wypoczywaj
Pa
anecik
Majowe mamy'09
hej
Może i ja się zarażę jakąś ciążą.... bliźniaki......... oj fajnie
Ekipa od drzwi wyszła dziś od nas przed 20 w domu .......jak po wojnie........... muszę odgruzować no i komunia w rodzinie w niedzielę...
Może i ja się zarażę jakąś ciążą.... bliźniaki......... oj fajnie
Ekipa od drzwi wyszła dziś od nas przed 20 w domu .......jak po wojnie........... muszę odgruzować no i komunia w rodzinie w niedzielę...
marzenaalicja
Czesc kochaniutkie!
Duzo nie poczytalam,bo straty mam z kilku miesiecy,ale widze za mamy kilka ciezarnych!Zycze Wam duzo zdrowia i uwazajcie na siebie.
Dobrze ze mi juz taka "zaraza" nie grozi.
Duzo nie poczytalam,bo straty mam z kilku miesiecy,ale widze za mamy kilka ciezarnych!Zycze Wam duzo zdrowia i uwazajcie na siebie.
Dobrze ze mi juz taka "zaraza" nie grozi.
Milian to samo ,moze nawet i lepszy bo i na dworze kawal diabla z niego.Czasami jest kochany ,a czasami da nam "kosc".On ma w sobie dwie dusze:-).Nic nie słucha, zachowuje sie jak głucha albo co, jedyne wyjście to gdzieś z nią wyjść to wtedy jeszcze idzie jakoś z nią wytrzymać ale jak jest na podwórku to ..... masakra !
Wiola Maximilian tez duzy.Wazy 17 kg,a wzrostu ma 99 cm,rozmiar buta 26,a ciuchow 104/110.Kawal chlopa z niego.A ja szlaeje ze złości bo Damian wyrósł ze wszystkich ciuszków a co mu cos kupię to okazuje sie za małe. Wczoraj Go zmierzyłam w domu no i ma juz 101 cm, waży 16 kg i buty rozm. 27, nie wiem czy w porównaniu do innych dzieci to dużo ale dla mnie szok.
anecik
Majowe mamy'09
hej
Co do chłopaków to mój Tomek chyba najmniejszy krasnolud.
Juz oficjalnie wiem że moje dziecko dostało się do przedszkola. W piątek był ze mną na chwilę u 6 latków i mówi: Mamusia idź sobie a ja tu zostanę... ale jak tylko ruszyłam w stronę drzwi to mówi: Mamusia poczekaj.... papa dzieci ja już idę...
Co do chłopaków to mój Tomek chyba najmniejszy krasnolud.
Juz oficjalnie wiem że moje dziecko dostało się do przedszkola. W piątek był ze mną na chwilę u 6 latków i mówi: Mamusia idź sobie a ja tu zostanę... ale jak tylko ruszyłam w stronę drzwi to mówi: Mamusia poczekaj.... papa dzieci ja już idę...
reklama
marzenaalicja
Witam Was przy pieknej pgodzie.
Mamy przed soba dwa dni swiat i bylam dzis z kolezanka na zakupach ,bo mezusia i samochodu nie mam juz od tygodnia.Przyjada we wtorek:-).Ruch na parkingu i w sklepie jak by to miala wojna wybuchnac:-).Kupilam troche miesa i szparagi. jutro bedzie grylowanie po babsku.
My tez w zeszlym tygodniu dostalismy oficjalne potwierdzenie z przedszkola.Pod koniec maja idziemy na rozmowe i po papiery.W kwietniu odbyl sie w przedszkolu festyn i Maximilian bral w nim udzial.Maly byl zachwycony i co kilka dnie sie pyta kiedy mozna mu do przedszola:-).Ciekawe jak to bedzie ,jak bez mamy tam zostanie:-).
A teraz ide na kawe.
Mamy przed soba dwa dni swiat i bylam dzis z kolezanka na zakupach ,bo mezusia i samochodu nie mam juz od tygodnia.Przyjada we wtorek:-).Ruch na parkingu i w sklepie jak by to miala wojna wybuchnac:-).Kupilam troche miesa i szparagi. jutro bedzie grylowanie po babsku.
My tez w zeszlym tygodniu dostalismy oficjalne potwierdzenie z przedszkola.Pod koniec maja idziemy na rozmowe i po papiery.W kwietniu odbyl sie w przedszkolu festyn i Maximilian bral w nim udzial.Maly byl zachwycony i co kilka dnie sie pyta kiedy mozna mu do przedszola:-).Ciekawe jak to bedzie ,jak bez mamy tam zostanie:-).
A teraz ide na kawe.