reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Mój też szleje na dworze i ciągle mu mało:-)
A ja szlaeje ze złości bo Damian wyrósł ze wszystkich ciuszków a co mu cos kupię to okazuje sie za małe:baffled:. Wczoraj Go zmierzyłam w domu no i ma juz 101 cm, waży 16 kg i buty rozm. 27:szok:, nie wiem czy w porównaniu do innych dzieci to dużo ale dla mnie szok.
Nie wiem ile Julka mierzy ale wszystkie spodnie są z krótkie ,
waży 14 kg a buciki ma rozmiar 24

reklama
Wczoraj byliśmy z mężem w pijalni czekolady , zżarliśmy czekoladowe foundee, a później łaziliśmy po mieście za to dzisiaj jedziemy na basen zaraz po pracy i idziemy do kina.
A co.
Trzeba korzystać póki : wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni.:-)
Pozdrawiam

Mój też szleje na dworze i ciągle mu mało:-)
A ja szlaeje ze złości bo Damian wyrósł ze wszystkich ciuszków a co mu cos kupię to okazuje sie za małe:baffled:. Wczoraj Go zmierzyłam w domu no i ma juz 101 cm, waży 16 kg i buty rozm. 27:szok:, nie wiem czy w porównaniu do innych dzieci to dużo ale dla mnie szok.

Dużo :tak::tak:, MAria ma coś ok 92 cm a waży ze 12 kg, bucik 25 i wydaje mi się spory :tak::tak:

DOmicela - to odpoczywacie na całego, to może jakieś rodzeństwo dla Julki :-p

Joanna - ty rodzisz niedługo i badmintona grasz :szok::szok:

Z nianią się wyjaśniło, trochę mi głupio bo byłam zła i ona o tym dobrze wie i teraz strasznie się tym martwi a ja po prostu ostatnio chodzę zła jak osa i reaguję czasami nadmiernie :sorry2:. D. powiedział, że zostanie w poniedziałek rano i poczeka aż niania będzie mogła się zająć Marią, reszta tygodnia to już nie problem bo koleżanka ściągnie kolegę do pomocy i będzie luz. A ja po prostu nie pójdę na długie zwolenienie od 19 maja tylko w następnym tygodniu a wrócę do pracy na 4 dni i wszystko pokończę i posprzątam.:tak::tak:

Witajcie kochane
Nie mam czasu tu do was zagladnąć.:-(A jak mam to jestem tak zajechana jak "koń po westernie"
Prace ogródkowe w pełni, a jak bedzie już efektownie to fotki wkleje.:-)
No JUSTYNA wreszcie sie pochwaliłaś:-)Koleżankom i juz moge sie cieszyc z tej wiadomości na całego:-D;-)
Jeszcze raz OGROMNE GRATKI i całuski dla was.
No i brawo dla P.:tak::-)
Arabella ale z ciebie szerlog ,jestem pełna podziwu.
Wyczułas te ciąże justyny?:-)
No i ja sie ciesze też tak tą ciążą justyny jakby moja była,chyba moge coo????:-)
A tak wogóle to ja z tych z klubu zużaczka ciąża na nie ,bynajmniej u mnie.

hej hej !!!

ja czuję sie dobrze, na początku trochę śpiąca chodziłam i tylko tyle aż zdziwiona byłam i miałam nerwa aż do usg bo zero objawów ! Chociaż wiecznie cos jem i jak tylko troche zgłodnieje to zaraz mi sie słabo robi i niedobrze ! No i ostatnio zmierzła sie zrobiłam i wku%^^&rwiam wszystkich :-D

A Liwcia wie juz, i powiem wam że nie spodziewałam sie że aż tak będzie przejęta. Jak tylko ktoś przyszedł to zaraz wypaliła " a mama ma dzidziusia w brzuchu " i musiałam pilnować ją bo zaraz by wszystkim wypaplała ! Teraz chodzi i sie chwali że będzie starszą siostrą ! No i opowiada jak będzie kąpać dzidziusia, bawić sie, mleczko, dawać, na spacer jeździć wózkiem :blink: jest normalnie rozkoszna z tym przejęciem ! No i zadała też Pawłowi chyba najważniejsze pytanie " tato, kto wsadził tego dzidziusia do brzucha " :-D No i niecierpliwie pyta sie czy juz dzidziuś będzie !

Arabela czarownico skąd wiedziałaś ??? mi szczęka opadła jak jakiś czas temu napisałaś że mam sie przyznać bo coś podejrzewasz :szok::-D

poczytam teraz co u Was :-)

Domicela hehehe to pewnie aż dziwnie że tak cicho :-) grunt że Julcia zadowolona !
ja w dalszym ciągu nie mogę sie odpępkowić albo poprostu nie mam takiej zaufanej osoby któej bym Liwcie powierzyła na kilka dni !

Bibi :rofl2:

a Liwuśnik czort sie zrobił odkąd nie śpi w południe, dzis jak była z teściową to bidna kawę zrobiłą sobie to Liwia do niej "toast! " i tak jej stukła w szkalnkę że połowę wylała jej na spodnie :-D potem do reszty kawki podleciała i jej garśc piasku wsypała i tyle se babcia kawy wypiła :-D
Nic nie słucha, zachowuje sie jak głucha albo co, jedyne wyjście to gdzieś z nią wyjść to wtedy jeszcze idzie jakoś z nią wytrzymać ale jak jest na podwórku to ..... masakra !

hej
Gratulacje dla nowo zaciążonych!!
Ja też bym chciała..... mój tomek ostatnio swoją kuzynkę przytula i mówi ja cię kocham Natalka. Zresztą do nas tez kocham Cię mamusiu albo przytul mnie.... szczególnie jak coś nabroii.
Co do bucika to mój tomek ma malutkie nóżki rozmiar 24 wchodzi jeszcze w ciuszki na 98 muszę go z ciekawości zmieżyć.
U mnie dziś ekipa wymienia drzwi wejściowe syfu co niemiara, a to dopiero początek remontów..

Arabela czarownico skąd wiedziałaś ??? mi szczęka opadła jak jakiś czas temu napisałaś że mam sie przyznać bo coś podejrzewasz :szok::-D

Sama pisalas, ze do czegos sie nam nie przyznasz. A ja taka domyslna jestem:-)

My dzisiaj na zakupach. Dziewczyny 5 godzin (z przera na loda i karuzele) chodzily ze mna po sklepach. Szkoda, ze to nie okres na wyprzedaze, ale i tak upolowalam bikini dla Michalinki za calego funta! No i kilka sukienek za max £5 - nie z przeceny:-):-D

hejka ....
w piątek wylądowałam w szpitalu z krwotokiem, myslałam ze znowu poronienie, ale sie udało, przelezałam 5 dni i wróciam do domu....
ale najważniejsze ....jestem taka szczęsliwa ...będą bliźniaki... maleństwa mają po 3 cm i wszytko z nimi ok...
teraz tylko leze odpoczywam i buzia mi sie smieje ....

reklama
ojej zaneta a to sie strachu najadlas, ale dobrze ze wszystko ok

no i co za njus, blizniaki:-D

super

justyna mega gratulacje

faktycznie jakis wirus ciazowy panuje:-p

Do góry