reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

slowiczku piekne przebisniegi:-D

szkoda ze sie nie zobaczymy, next time:tak:

ja w ramach odstresowania jem biala kielbase, uwielbiam:-p

reklama
hej !!!

Atol i dawaj jej tez troszkę tych soli ochydne w smaku ale dobre żeby zapobiedz odwodnieniu ! Jak Liwia miała takie akcje to tylko jak po łyczku piła to byłop ok a jak wypila wiecej to zaraz akcja !

Słowiczku widze że działasz działasz !! fajna zimo-wiosna :-)

Arabela Twój mąż to powinien na kolanach do Częstochowy iść i dziękowac za taką żonę :rofl2: No ale dobrze że przynajmniej siebie spakuje :-D

a ja dzis wolne sobie zrobiłam :baffled: i jade z Liwią na wycieczkę moją siostrę z pracy odebrać i potem na chwilę do nich i z powrotem bo jakby nie było to w jedną stronę mam 60 km

A ja z kaffką zasiadłam i z serniczkiem...

Justyna ano działam, działam...ale więcej nie udanych fotek mam niż udanych...zaczęłam już kurs a w weekend szykuje się plenerek z kolegami ze wsi:-)

Ale Łuki odstawił mi dziś mega histerię...coraz bardziej uparty, jego musi być na wierzchu, totalna olewka jak do niego mówię i jeszcze pyskuje...a najlepsze, nauczył się mówić: mamo, nie lubię cię !!!!! -jak go o coś proszę, coś mu karzę zrobić, jak coś mu nie pasi, albo generalnie krzywo na niego spojrzę...

Ale mam lenia...

Skaba, Marysieńka przeurocza!!!
Justyna, fajnie Ci w krótkich włoskach!!
No i w ogóle dzieciaki na fotach są the best.

Wiola napisałam już do admina ( bo my z żużaczkiem nie mamy takich uprawnień) o dostęp do zamkniętych wątków. Teraz troszkę cierpliwości. Musisz poczekać.
A z resztą sprawdź czy możesz już wejść w ten link. Może masz już aktywne.
https://www.babyboom.pl/forum/sierpniowe-mamy05-f100/

hej
ja mam lenia od świąt....nic mi się nie chce w pracy ani w domu:sorry2:
może czas na kaffkę i ciacho (bo jeszcze zostały świąteczne przysmaki) ;-)
mi też się marzy jakaś zmiana fryzury, ale że chce zapuszczać to nie mam zbyt wielkiego pola do popisu, ale chyba zapiszę się na kwiecień do fryzjera.

atol jak Haniutek????

Hej.

Ja też mam mega lenia. Wróciłam z pracy, odkurzyłam i nic mi się nie chce.

Żużaczku, zdjęcie pieska śliczne.
Słowiczku, odpisałam Ci na gg. Jeszcze raz dziękuję za telefon i rady.
Atol, jak Hania??????

Mailen, Ja też staram się zapuszczać włosy, ale nie wiem czy dam radę. Mam takie krótkie, ale zawsze marzyły mi się długie. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo juz zaczynają mnie denerwować.

Arabella, witaj w klubie super Tatusiów. Ja też tak mam. On zabierze kluczyki do samochodu i jeszcze mnie opierniczy że co tak długo. I zaraz kłótnia gotowa.

Agata, jak się czujesz??

Zdjęcia w galerii pięknę!!!! A Marysia śliczności!!!!!!!
A ja niestety choćbym chciala Wam wkleić zdjęcia to zapomniałam jak to się robi i nie idzie mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hania ok, noc cala przespala, w dzien tez juz nie wymiotowala, ale nie chce w ogole jesc, tylko pije

teraz spi, o wlasnie sie obudzila

musze leciec

reklama
oooo Martuś jak super że jesteś :-) i Ty mówisz o leniu, jak masz jeszcze werwę odkurzać:szok: ja to jestem leń śmierdzący NIC mi się nie chce!!!!!
a włosy mam już dość długie, ale marzą mi się jeszcze dluższe chciaż czuję, że i tak wymięknę ;-) pójdę do fryzjera i pewnie mnie podpuści na jakieś szaleństwo :tak:zawsze tak się to kończy

atol a byłaś z Haniutkiem u lekarza???? bo chyba mimo wszystko warto by było żeby ktoś obejrzał mała...tak mi się przynajmniej wydaję.

Do góry