reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Heja

Kurcze może iść z Hanią do lekarza?

Kurcze my pognaliśmy jak szafka spadła na Marię mimo, że nie miała żadnych objawów ani guzów tylko, w samochodzie momentalnie zaczeła zasypiać ale lekarz powiedział, że to taka reakcja organizmu na stres.

Martuś - czuję się ok, mam ogromny brzuch, muszę sobie zdjęcie wstawić. Wyglam jak w 6 miesiącu :sorry2:

Nie chce mi się za bardzo z dzieckiem bawić, chyba się już ze mną strasznie nudziała bo pytała i pytała o bajkę.

Kurcze strasznie sapie to moje dziecko, jak śpi też. Iść do laryngologa ? Mam już dosyć lekarzy :dry:

reklama
pojde do lekarza, jutro ja zapisze, ale tak mysle ze do neurologa, jak myslicie

fak ale jest jakas ospala, w ogole jesc nie chce

no nie wiem, moze sobie wmawiam jakas chorobe, albo schizuje:baffled::dry:

ano ja tez mam dosyc lekarzy

ja bylam u laryngologa z Hanka, bo tez chrapie jak spi i wlaciwie nic sie nie dowiedzialam,oprocz tego ze obserwowac i jak bedzie dalej chorowac i chrapac, to zrobic przeswietlenie czegs tam , juz nie pamietam czego i wtedy ona stwierdzi co dalej

no a teraz ta akcja z glowa, mam dosc:angry:

ja też byłam z Olkiem u laryngologa bo ma bardzo duże migdały....męczy się, głośno oddycha, czasem chrapie, ale nic mi nie powiedział oprócz tego że jest za mały żeby cokolwiek strwierdzić gołym okiem, na razie to olałam, bo nie ma żadnych bezdechów ani nic, ale objawy na trzeci migdał.

u nas generalnie to samo powiedziala i ze trzeba zrobic rentgen boczny nosogardla (sprawdzilam na skierowaniu),

jak na razie nie zrobilam, bo sama lekarka jakos do tego nie byla przekonana

a poza tym musi byc zdrowa, a wiecznei jest zglutowana

jakos sie teraz ozywila troche, ale nic nie zjadla na kolacje

a najgorsze ze Tomek ma 39 stopni, a musi isc jutro do pracy, przeciez niedawno skonczyl zwolnienie, jutro i pojutrze 5-17, a potem zaczyna kurs pilota 9-18, z ktorego nie moze zrezygnowac, bosko po prostu

U nas padał w dzień:tak::tak:

Moje laski poszły spać, więc Mama ma spokój. Ciekawe za ile któraś wyląduje u nas w łóżku. Przychodzą sobie w środku nocy i tylko " Mama(lub Tata) pośuń się" i tak śpimy do rana. Ale niestety nie mam siły ich odprowadzać.

Witam zawstydzona ze życzeń świątecznych nie złozyłam:zawstydzona/y::sorry2:
Ale i tak o was w czasie jedzenia jajec wielkanocnych myślałam.
Coś necik zastrajkował i na bb dostac sie nie mogłam BUUUU........
A dziś jestem ale chyba nic nie popisze bo mam leniucha ,
a do tego @ rozprzestrzeniam w sieci:-p
Poza tym dzieciaki chore.Julka sie w piątek przed świetami rozłozyła a teraz Bartoszek coś kaszle.......
No własnie Agata pochwal sie brzuniem:-)

reklama
hej hej !!!

oj Atolku ale się Wam porobiło ! po tych wymiotach to nie dziwne ze mała nie chce jesć ! a nie mozecie poprostu na oddział dziecięcy podjechac żeby ktoś ją obejrzał ?? u nas jak coś to mozba tak zorbic !

Agatka no czekamy na zdj pochwal sie !!!!

Marta :-)

Słowiczku to pochwal sie potem swoimi pracami, chętnie poglądam !!!

Do góry