reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

dobra laski, nie mam czasu czytac sorki

wlasnie wrocilam z pracy, help

Hanka caly dzien wymiotowala, tylko wymioty, nie ma rozwolnienia

ale co nie zjadla, co nie wypila to rzyg

mielismy z nia jechac na dyzur do przychodzni, ale teraz spi i nie mam serca jej budzic

mapiszcie mi wszelkie rady i sposoby ktore stosowalyscie u swoich dzieci w takich akcjach plis

lece sie umyc i postaram sie cos poczytac

reklama
atol spróbuj przegotowaną wodę, albo mięte, u nas sprawdzała się herbatka taka cieniutka z cukrem, po łyżeczce, może da radę
trzymajcie się

na wymioty to diphergan.
Ale ponoć dzieciki po tym haftają dalej niż widzą...no, przynajmniej moje...
małe łyczki picia, najlepiej wody lub cieniutkiej herbatki,
jak haftnie, to dalej poić...zawsze coś zostanie...

Skaba - wyprawa z dwójką dzieciaków to już całe przedsięwzięcie, trochę mnie to przeraża :dry:

Agata, spokojnie. Nie jest tak źle. Jak my gdzieś jedziemy to mój mąż szykuje siebie, pije kawkę, potem wsiada do samochodu i siedzi. A ja szykuję siebie, dziewczynki, torby, tacham wszystko do samochodu i zamykam drzwi. Daję radę!
Właśnie kupiłam bilety do Anglii. Ale nie wiem czy polecę. Trochę przeraża mnie wyloto godz. 20:50, na miejscu 22:20, odebrać bagaże i jeszcze samochodem (wyjadą po mnie) półtorej godziny...

ZDRÓWKA DLA MALUTKICH CIERPIĄCYCH

dzieki

herbatki i woda sama nie wchodzi w gre, daje jej wode smakowa, nic innego nie wypije:baffled:

zreszta o wypije to wymiotuje

dziwne ze nie ma biegunki, kupy zero dzis

moga byc wymioty od mega walniecia glowa w kant pralki?

nie stracila po tym przytomnosci, ani nic, wiec to nie wstrzas mozgu, ale moze wymiotowac?

wczoraj wieczorm sie walnela

atol ja zawsze słyszałam że nie koniecznie musi być utrata przytomności przy wstrząsie mózgu
może to ten syf co u nas był
ja biegunka + wymioty
K tylko biegunka
może mała ma tylko wymioty ?????
jak dalej ją wymiotuje to podjedźcie na pogotowie, albo do lekarza i powiedzcie o tym uderzeniu

Atol sprawdź małej jeszcze źrenice, czy ma równe i czy nie ma zahwiań równowagi, bo to są jeszcze objawy wstrząśnienia. No i zawroty głowy ale tego nie sprawdzisz tylko właśnie ta równowaga.

reklama
jak do jutra jej nie przejdzie to rano wezwiemy lekarza do domu, wlasnie sie obudzila i zwymiotowala:baffled:

tzn sama slina i troche wody, bo juz nie ma czym

ale potem wypila kubek wody, tyle dobrze, spi dalej

Do góry