reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

o matkoooooooooooooooooooooo
ale sie najadłam :szok::szok::szok:
ale powiem wam mam dwa przepisy na pyszne ciacha, robiłąm je pierwszy raz i super są
no i było miło i sympatycznie :-)
teśc zadowolony z ciast synowej więc git :-D

marzenka a ty co nam tak zniknęłaś na długo ?? co u Ciebie i dzieciaków

reklama
Witam i ja obżarta.
Justyna, Agata brzuszek jest na swoim miejscu ;-):tak: tylko "fotograf" dobrze strzelił fotę :-):-D. A tak na prawdę to nie mogę się ruszyć teraz, dzidzia zabrała miejsce mojemu żołądeczkowi ;-).
Justyna super kartka :tak::tak::tak: a jaka modelka, ho ho...
Gaga dawaj te przepisy, jak ich jeszcze na kulinarnym nie ma :tak:.

Pozdrawiam.

Wszystkiego naj, naj naj, dużo zdrowia i samych radosnych dni.
A u mnie nie za ciekawie, Szymon zakończył ospę a Martę okropnie wysypało, całą i do tego ma gorączkę

Witam w Sypany Poniedziałek. Sypie od wczoraj. I nie widać końca.

Nenar będziesz miała chociaż z ospą spokój.

Chyba sanki wyciągnę do kościoła :sorry::eek:. Wkurza mnie ta pogoda. Wczoraj ładnie, dzisiaj biało. Komuś się poprzestawiało.

Życzę miłego dnia.

CHociaż przez święta nie mam zaległości na forum ;-):laugh2::sorry::rolleyes2::huh:

No i właściwie po swiętach...
Szkoda, że mieliśmy przymusową kwarantannę z Julką bo dzisiaj był śliczny dzień i słoneczko....Dużo ludzi spacerowało...
Nenar łaczę się z bólami ...Julka cała biała , na szczęście twarz jej cudem oszczędziło, za to wyszło na stopie ,że biedulka chodzić nie moze, i jeszcze w jednym miejscu...:wściekła/y::zawstydzona/y:

święta święta i po świętach.....a jutro do pracy:sorry::-(
my dziś byliśmy tylko w kościółku a potem cały dzień byczenia w domku, kimnełam się nawet z Olkiem w ciągu dnia.....
żużaczku strach się Ciebie bać, bo Ty jakaś "czarownica" jesteś:-D:-) zaklinasz na odległość;-)lepiej Ci nie zajść za skórę:tak:

rany ale dobre mam ciasta :-):-):-)
na pewno nie schudnę :-D:-D:-D
ja jeszcze jutro wolne, i mam nadzieję w końcu iść w środę do pracy, że wszyscy już drowi będziemy :zawstydzona/y:

hej i ja dołaczam sie do obżartych :zawstydzona/y:

Gaga Ty sie nad nami nie znęcaj tylko zapodaj kawałek tego ciacha !!! :-p

zdrówka dla naszych muchomorków !!! coś ta ospa sie panoczy bo u nas tez buszuje po znajomych, póki co Liwia sie ostała !!!

reklama
plosię bardzo tyjcie ze mną
81314997ei3.jpg

Do góry