reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
ach miałam dzisiaj wku.... nieziemski dom w rozsypce, bajzer total jakby huragan emma przeszedł, a moja tesciowa stwierdziła ze czas na pozadkowanie pomieszczen w domku gospodarczym.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ona sobie zawsze znajdzie odpowiednia porę, szkoda ze snieg napadał to by ogród poszła kopać...psychoza...

całe sprzatanie na mojej głowie...

byłam zOlkiem i Sławem z koszyczkiem...Olo cały czas pokazywał to jest mój koszyk a to mamusi...:-):-):-):-) bałam sie ze zakosi komus innemu

a co do pichcenia , to olałam sprawe...ciasto kupiłam...miejso miałam w zamrazarce porobione....zrobiłam tylko zurek kresowy....mhy palce lizać...

wesolychswiatlf7.jpg

zycze wam wesolych swiat i duzo zdrowia:-D

mnie z kolei ucho boli, caly dzien jestem zla jak osa:angry:

my mamy tradycyjnie swieta skladkowe , wszystko juz zrobione, tylko stol ustawic i nakryc, no i troche dosprzatac, bo dzieci juz nasyfily:baffled:

mój K który miał na odkurzaczu jeździć zaniemógł i cały dzień przeleżał albo przespał, w zasadzie kulinarnie jest super (nie chwaląc się ) ;-)
ale syf total, a ja już nie mam siły, w du.pie nie mam zamiaru się przejmować :-p

u mnie juz po imprezce, ale jestem najedzona, a ile zarcia zostalo, zawsze za duzo sie zrobi
zaraz pekne ufffff

reklama
Heja

Wszystkiego najlepszego w te Święta, dużo zdrowia i spokoju.

Ja jestem już u rodziców,święta z teściową zawsze jakieś nijakie mi się wydają.

Wiola i jak tam wyszło z mamą.

Joanna - a gdzie ty masz brzuszek, chyba wirtualnie mi go przekazałaś

Jestem przejedzona a tu znowu kolacja. Brzuch mam gigantyczny, muszę zrobić sobie zdjęcie.

Hmmm nie mam emotikonów.

Do góry