reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

oj domicela kiepsko, duzo zdrowka tobie i Julce

ja to czekamaz wreszcie sie cieplo zrobi i mam nadzieje ze my tez sie wtedy sreszcie wykaraskamy z tych chorob

wiola swieta to najlepszy czas na pojednanie, nie wiem za bardzo co tam sie stalo pomiedzy tweoja mama a mezem ale chyba kiepsko zeby sama w domu siedziala, no nie wiem

u nas tez bylo male spiecie z tym ze na lini T jego ojciec, ale jakos tam sie dogadali i bedzie u nas na swieta

wszystkiego dobrego zycze jakbym sie juz nie pojawila:sorry:

reklama
hehe a u nas na święta i moi rodzice i teściowie :-)
ja tez myślę Wiola że nie ma co, zaproś mame a męzowi powiedz żeby napił się meliski, jakos przeboleje te kilka godzin

niedługo walne moja klawiaturą, K miał kupić i zeszło, już drugi miesiąc kupuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja jutro zaczynam pieczenie, pichcenie, ciekawe co na te zapachy mój żołądek :baffled:

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
anne_geddes_photo.jpg

68l.gif

Z świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły wam duszę radością
Czegóż jeszcze Wam życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości

.
522.gif

dużo zdrówka dla dzieci przez cały rok

Cześć!!!
A mi neta zabrakło i dziś nas znowu podłączyli...
Wpadłam na chwilkę aby życzyć i lecę się pakować, bo jutro z rańca wyjeżdżamy.

Życzę przede wszystkim ZDROWYCH i wesołych świąt, smacznego jaja i mokrego dynguska...

101ba9.gif

hej !!

a ja tez jakaś niemrawa, sprzątam tak byle byłoby widać że coś robie bo najchętniej wallabym sie na łózko i leżała do góry dupskiem ! No ale goście będą to trzeba torche posprzatać i porobić ! A jutro z koszyczkiem lecimy !!

czyżby tu jeszcze nikogo dziś nie było?????:szok:
świętujecie już czy co.....bo my prawie, w kuchni już chyba wszystko gotowe, byliśmy już z koszyczkiem, jeszcze tylko kąpiel manicure i święta:-);-)

Wesołych, pogodny Świąt Wam wszystkim życzymy!!!! dużo zdrówka przede wszystkim.

ja własnie sernik już upiekłam, mazurek jeden do dekorowania a drugi jeszcze w produktach :-)
jutro też faszerowanie jajec, a dzis jeszcze strzelę sałatkę i barszczyk czerwony na jutro
a z koszyczkiem był tylko K bo u nas pizga wiatrem i się z Majutellą bałyśmy wyjść co by nas znowu nie siekło

reklama
A u nas zajebiście ....:wściekła/y:
Julka ma ospę !!
Dwa w jednym ospa i angina.
Z rana ją wysypało, niedawno wróciliśmy od lekarza a teraz śpi.
No i oczywiście z wyjazdu nici bo lekarka zakazała się ruszać gdziekolwiek.
Także zaczynam dopiero robić sernik, sałatkę i cokolwiek na nasze kameralne święta.

Do góry