reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a ku ku:-D

ja tez z pracy sie melduje

ano agata tak to jest z tymi domami, albo dom i ogord i dojezdzanie, albo mieszkanie w bloku i lepsza komunikacja

my kiedys planowalismy budowe domu, ale potem nam przeszlo

no chyba ze dom na starym mokotowie:cool2:

reklama
Ja narazie o budowie domku nawet nie marzę, musze się najpierw uporać z tym nieszczęsnym mieszkaniem. No ale dzisiaj idę podpisać umowę najmu (3 tygodnie czekałam:wściekła/y:) wiec od poniedziłaku ostatnie podejście do wykupu tego cholerstwa:angry::angry::angry:
Tak wogóle to dzień mi się nieźle zaczął miałam wyjazd do Zielonej Góry, to od razu obchód po mieście, kupiłam sobie torebkę a po południu muszę sobie dokupić do niej jakieś czółenka:tak::-)

Witam u nas wietrznie ale słoecznie:-)
widze że dzis jakieś lepsze nastroje.
Gaga grunt to dietka i żeby nie przesadzić z jedzeniem;-),Bedzie dobrze ,a Majunia napewno szybko zregeneruje siły.:cool2:
A na to wieczorne piwko to i ja sie pisze:tak::-DBo po wczorajszych dzinach trzeba jakiegoś łagodnego klinika:-D;-)
Mailen na kawke sie spóżniłam wiec teraz ja stawiam i zapraszam kolezanki.:tak:
Żużaczku bedziesz ty miała ubaw, jak Bogucha was pozaraza;-)
Oby NIE.Ale sie chłopakowi nazbierało.....;-):-D:szok:Jakas kumulacja jak w totku?:-)
Wiola widze że wiosenno przedświateczne zakupy cie ogarneły.;-)

Joanna, a ty nie szalej tak z pedzlem bo jakiego Picassa urodzisz:-).Dbaj kochana o siebie i może jeszcze chwile poczekaj z tym rozdwojeniem:tak:

A ja dzis po kontrolnej wizycie u ortopedy,miałam być pierwszza a weszłam 5:wściekła/y::szok:No na szczeście nie były to 3h tylko godzinka poslizgu.Ale już wszystko tak jak ma być czyli O.K.

Agata no to gratki ze sie udało z zapisem Marysi do przedszkolka.
Mnie to czeka w poniedziałek,zobaczymy czy sie uda.ale bedze dopiero wiedziała za tydzien ,od zlozenia kart zgłoszeniowych.
A ja tam sie ciesze ze mieszkam tam gdzie mieszkam.I myśle ze i ty sie przyzwyczaisz do nowego domku jak posmakujesz tej ciszy i spokoju ,a dojazdy .......da sie przeżyć,grunt to to ,ze u siebie.:-)
Żużaczek też sie bał jak to bedzie a teraz nic nie pisze wiec chyba jest dobrze.:confused:
Żużaczku ,jak jest ???

Hahaaha:-D:rofl:
a ja myślałam ,ze ja wyjątek.:-pA tu widze ze ten brud to norma :-D
czyli jestem w standardach Unijnych ach Europa..................:-p

reklama
Hihi a ja nie wiem czy u mnie czysto czy brudno bo w pracy siedzę to mi nie przeszkadza :cool2:

Zjadłam gigant ciacho czekoladowe a obiecałam sobie, że nie będę podjadać bo gruba się robię :sorry2:. W pracy jeszcze jakoś idzie (no może dzisiaj się nie udało :-p) ale w domu non stop bym coś jadła :baffled:

Już bym poszła do domu ale żeby ktoś Marysią się pozajmował:sorry2:. Aż głupio ale ostatnio jakoś ciężko zabrać mi się do zabawy z małą bo ona ma teraz etap rozmawiania z maskotkami, naklejkami i ogólnie udawania a ja nie lubię takich zabaw :baffled:

A dzisiaj mam spotkanie ze znajomymi z liceum a jutro z podstawówki. Ciekawe jakie będzie to spotkanie jutrzejsze bo ludzi nie widziałam od podstawówki :sorry2: ciekawe czy będziemy mieli o czym gadać :confused:

Do góry