reklama
No i ja sie dopisze do tego etapu na wymyślanie róznych historyjek,U nas postacie z jajek niespodzianek sa najlepsze do zabawy,i teksty typu :"uciekaj bo cie chapnie......o juz cie ma....chyba cie zeżre zaraz...."A ja mam przy tym ubaw po pachy.
Komedia..A teraz to razem z Julią juz sie bawia np rzołnierzykami z lego na konikach,robią wyprawy po złoto i walczą ze złym smokiem:-)Wyobrażnia działa
Komedia..A teraz to razem z Julią juz sie bawia np rzołnierzykami z lego na konikach,robią wyprawy po złoto i walczą ze złym smokiem:-)Wyobrażnia działa
gaga
uzależniona
witam w południe, znowu tu cisza !!!!!!!!!!
Majka juć chyba coraz lepiej, własnie zjadłą kisielek na soczku bananowym, zobaczymy jak jej przejdzie
kaszle dalej i to mnie troszke martwi, bo lekarstw już nie bierze i nie zamierzam jej na razie dawać
marta melduj sie :-)
Majka juć chyba coraz lepiej, własnie zjadłą kisielek na soczku bananowym, zobaczymy jak jej przejdzie
kaszle dalej i to mnie troszke martwi, bo lekarstw już nie bierze i nie zamierzam jej na razie dawać
witam w południe, znowu tu cisza !!!!!!!!!!
Melduję się
Chociaż mój dom wygląda tak jak u Mailen, więc narazie wracam do porządkow. Odezwę się wieczorkiem.
atol
Fanka BB :)
witam wieczornie
a ja mam zasade nie sprzatania przed swietami
bylismy dzis na zakupach, buty dla Hanki, buty dla Heleny, rozne pierdoly, czapki i kasy poszlooooo, a co to by przy trojce bylo
potem na filmik poszlismy - lejdis, fajny, tez mam takie kolezanki od stu lat
a ja mam zasade nie sprzatania przed swietami
bylismy dzis na zakupach, buty dla Hanki, buty dla Heleny, rozne pierdoly, czapki i kasy poszlooooo, a co to by przy trojce bylo
potem na filmik poszlismy - lejdis, fajny, tez mam takie kolezanki od stu lat
Hejoo!!!!
i ja przyłacze sie do jeżdzacych na szmacie,:-)ale bez przesady;-)Przecierz człowiek na okrągło z odkurzaczem i ze ścierom lata Wiec nie jest znów jakis wielki bałagan.
A okna jak nie umyje a swieta to umyje po....:-)Bedą dłużej czyste
Marta oooooo znów jesnteś,bylebyś z tymi porządkami znów sie gdzieś nie straciła:-)
Żużaczku no to neźle,musisz swojego T wsadzić w jakiś klosz.
gaga a ty zdrowiej ,no ale pewnie od Majenci przeszło na ciebie.
Zdrówka,i nie daj sie.
i ja przyłacze sie do jeżdzacych na szmacie,:-)ale bez przesady;-)Przecierz człowiek na okrągło z odkurzaczem i ze ścierom lata Wiec nie jest znów jakis wielki bałagan.
A okna jak nie umyje a swieta to umyje po....:-)Bedą dłużej czyste
Marta oooooo znów jesnteś,bylebyś z tymi porządkami znów sie gdzieś nie straciła:-)
Żużaczku no to neźle,musisz swojego T wsadzić w jakiś klosz.
gaga a ty zdrowiej ,no ale pewnie od Majenci przeszło na ciebie.
Zdrówka,i nie daj sie.
reklama
Hejoo!!!!
i ja przyłacze sie do jeżdzacych na szmacie,:-)
ale bez przesady;-)Przecierz człowiek na okrągło z odkurzaczem i ze ścierom lata
Ja palemki na jutro przyszykowłam dzieciakom,bo u nas co roku w palmową kupe dzieciaków z palemkami do kosciólka.No a mój Badi jak sie u tesciów wielgachnej palmy dorwał to krzyczał..."do ataakuu..........Ja wam wszystkim rade dam.....Ciach ,ciach" a przy tym wymachy jak szabelką
No niech on mi jutro taki pokaz w kosciółku odstwi.... hehehe...
i ja przyłacze sie do jeżdzacych na szmacie,:-)
ale bez przesady;-)Przecierz człowiek na okrągło z odkurzaczem i ze ścierom lata
Ja palemki na jutro przyszykowłam dzieciakom,bo u nas co roku w palmową kupe dzieciaków z palemkami do kosciólka.No a mój Badi jak sie u tesciów wielgachnej palmy dorwał to krzyczał..."do ataakuu..........Ja wam wszystkim rade dam.....Ciach ,ciach" a przy tym wymachy jak szabelką
No niech on mi jutro taki pokaz w kosciółku odstwi.... hehehe...