reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

agata jak my mieliśmy spotkanie z podstawówki, było super, widzieliśmy sie już dwa razy i strasznie miło było
Majka tez ma etap rozmawiania, no i stąd ta Maja i Filip, ale generalnie wszystkimi zabawkami musimy mówić:sorry2:

reklama
No i ja sie dopisze do tego etapu na wymyślanie róznych historyjek,U nas postacie z jajek niespodzianek sa najlepsze do zabawy,i teksty typu :"uciekaj bo cie chapnie......o juz cie ma....chyba cie zeżre zaraz...."A ja mam przy tym ubaw po pachy.
Komedia..:-DA teraz to razem z Julią juz sie bawia np rzołnierzykami z lego na konikach,robią wyprawy po złoto i walczą ze złym smokiem:tak::-)Wyobrażnia działa

witam w południe, znowu tu cisza !!!!!!!!!!
Majka juć chyba coraz lepiej, własnie zjadłą kisielek na soczku bananowym, zobaczymy jak jej przejdzie
kaszle dalej i to mnie troszke martwi, bo lekarstw już nie bierze i nie zamierzam jej na razie dawać

marta melduj sie :-)

hej
walnęłam kawkę i biorę sie za ciag dalszy swiatecznych porzadkow....na razie to wiekszy balagan niz przed sprzataniem, ale to chyba norma, 3 okna umyte, chlopaki trzepia dywany a ja wracam do szmaty;-)
do wieczorka pa pa

witam w południe, znowu tu cisza !!!!!!!!!!
Majka juć chyba coraz lepiej, własnie zjadłą kisielek na soczku bananowym, zobaczymy jak jej przejdzie
kaszle dalej i to mnie troszke martwi, bo lekarstw już nie bierze i nie zamierzam jej na razie dawać

marta melduj sie :-)

Melduję się:)

Chociaż mój dom wygląda tak jak u Mailen, więc narazie wracam do porządkow. Odezwę się wieczorkiem.:tak:

a u nas nie będzie sprzatania przed świętami, złapało mnie zapalenie oskrzeli i raczej okien nie umyję :-)
Święta w tym roku pod hasłem odpoczynku a nie dopier.dalania na szmacie i przy garach :-D

witam wieczornie

a ja mam zasade nie sprzatania przed swietami:-D

bylismy dzis na zakupach, buty dla Hanki, buty dla Heleny, rozne pierdoly, czapki i kasy poszlooooo:szok:, a co to by przy trojce bylo:-p

potem na filmik poszlismy - lejdis, fajny, tez mam takie kolezanki od stu lat:-D

Hejoo!!!!
i ja przyłacze sie do jeżdzacych na szmacie,:-)ale bez przesady;-)Przecierz człowiek na okrągło z odkurzaczem i ze ścierom lata Wiec nie jest znów jakis wielki bałagan.:-p
A okna jak nie umyje a swieta to umyje po....:-)Bedą dłużej czyste:tak:
Marta oooooo znów jesnteś,bylebyś z tymi porządkami znów sie gdzieś nie straciła:-)
Żużaczku no to neźle,musisz swojego T wsadzić w jakiś klosz.
gaga a ty zdrowiej ,no ale pewnie od Majenci przeszło na ciebie.
Zdrówka,i nie daj sie.

reklama
Hejoo!!!!
i ja przyłacze sie do jeżdzacych na szmacie,:-)
ale bez przesady;-)Przecierz człowiek na okrągło z odkurzaczem i ze ścierom lata :-p

Ja palemki na jutro przyszykowłam dzieciakom,bo u nas co roku w palmową kupe dzieciaków z palemkami do kosciólka.No a mój Badi jak sie u tesciów wielgachnej palmy dorwał to krzyczał..."do ataakuu..........Ja wam wszystkim rade dam.....Ciach ,ciach" a przy tym wymachy jak szabelką:szok::-D
No niech on mi jutro taki pokaz w kosciółku odstwi.... hehehe...:-D

Do góry