reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

oj baby baby !! dwa dni tu nie pisąłam i co tu sie dzieję

Wy drinkujecie, pifkujecie, dzieci smarkolą, żigolą, i rózyczkują - jakaś masakra

a najlepsze że Liwia też sie dołącza do tego grona tylko z mega fochem ! nie wiem co sie dzieje ale zaraz w furie wpada jak coś nie spasi i tak jak dzis np. światło zalaczyłam to mi gasiła i za drugim razem jak załaczyłam znów to podleciała i mnie uderzyła i czy tak samo jak jej powiedziałam że ma iść siku zrobić bo zaraz baja poleci to normalnie podleciała wrzasła NIEEE ! i mnie walła !! zaraz potem jest jej przykro i przeprasza a za chwilę to samo ! najgorsze że przeczuwam że coś ją bierze ! Ale fochy ma okropne !!! nigdy taka nie była :baffled:

reklama
Justyna hej.
a może za bardzo światecznymi porządkami sie zajęłas ,
a ona troszke w odstawke poszła:confused: i chce tobie na siebie uwage zwrócić:confused:(własnie w taki sposób ze cie grzmotnie):confused:

a ja sprzątam jak co tydzień bez rzadnych szaleństw,za to moja teściowa ma fazę i tylko stęka że jeszcze to tamo sramto musi wyczyścić, tak jakby zajączek do niej miałby nie przyjść jeśli nie wyszoruje wszystkiego !!!!

Gaga zdrówka ! ale porobiło sie u Was !! :sorry2:

Agata szukaj plusów !! a nie wymyślaj jak Ci źle będzie itp zobaczysz jak zasiądziesz na podwórku w dresie i Marysia bedzie sobie latać jak kucyk z krainy tęczy to zaraz nam tu odklepiesz wszystko na nie !

Żużaczku no to jak Bogucha załapie to przynajmniej lżej to zniesie i juz bedzie z głowy !! zdrówka !!!

Justyna hej.
a może za bardzo światecznymi porządkami sie zajęłas ,
a ona troszke w odstawke poszła:confused: i chce tobie na siebie uwage zwrócić:confused:(własnie w taki sposób ze cie grzmotnie):confused:

no właśnie nie :baffled: nawet więcej czasu spędzałyśmy bo chodziłysmy razem do zakładu itd Myślałam że to przez to że Paweł pojechał na kilka dni ale przeanalizowałam to i zaczeło to sie przed wyjazdem !!
Chyba ze moja teściowa takie teksty jej puszcza ( jak ostatnio przy mnie) jak są same ! otóz kochana babcia jak Liwia zaczeła mnie ściskać i całować i ja mówie moja kochana córusia to ona mówi no jak będzie drugie dziecko to Ty kochana pójdziesz w odstawke bo mama będzie tylko dzidziusiem sie zajmować a Ty będziesz od babci :wściekła/y: brak słow !!! dobrze że Liwia to jakoś olała ale jak jej tak juz kiedys cos w tym stylu powiedziała :angry:

Justyna no mądrą masz teściową, nic tylko do ogródka z nią
powiem wam że ja normalnie jestem tak chora że aż sama w szoku jestem :szok:
no nic spadam

marta obiecałaś

Dlaczeego moje dziecko wstaje o 5:30??:confused::wściekła/y::angry:

Justyna, u nas tez mega fochy. Najbardziej mnie wkurza (i nie moge tego wyplenić) rzucanie czym popadnie. Dzisiaj walnęłam ją po łapach, bo rzuciła stołeczkiem:szok: w kierunku Magdalenki.:no:

Gaga, jak się macie kobietki?

Arabella nie zapeszać z majka do przodu, ja zasmarana po kolana, ale ważne że Majtula ok
Majka fochów nawet nie ma ale ryk o wszystko, bo mało chrupów do mleka buuuuuuuuuuu bo Gucio przykryty kołderką buuuuuuuuuuuu bo tatuś na mamy poduszcze buuuuuuuuuuuuuuu i o wszystko, a ja już to zlewam :-)

Zaglądam ale aż się boję.... różyczki nie miałam, na oskrzela też się nie piszę. Dobrze, że przez kabel sięnie rozprzestrzenia....
Joanna, a ty nie szalej tak z pedzlem bo jakiego Picassa urodzisz:-).Dbaj kochana o siebie i może jeszcze chwile poczekaj z tym rozdwojeniem:tak:
Jeszcze mi się nie spieszy z tym rozdwojeniem, jeszcze ze 2 miesiące poczekam ale gniazdko można już zaczynać przygotowywać, nie wszystko na ostatnią chwilę.
Trochę się narobiłam z tym sprzątaniem po malowanku ale jakiegoś powera dostałam i trzeba to wykorzystać :-). Jutro sobie odpocznę... w pracy :-D;-):sorry:

Majka fochów nawet nie ma ale ryk o wszystko, bo mało chrupów do mleka buuuuuuuuuuu bo Gucio przykryty kołderką buuuuuuuuuuuu bo tatuś na mamy poduszcze buuuuuuuuuuuuuuu i o wszystko, a ja już to zlewam :-)
U nas z tymi fochami na porządku dziennym. Wczoraj ryk, bo tatuś spróbował cornflakesa z Ani talerza podczas kolacji. Nieraz to cyrk mamy. :growl:

Dzisiaj byliśmy z palmą. Ania tylko mówiła w kościele, że dziewczynka/chłopiec/pani/pan ma taką samą palmę.

No nic, uciekam, bo mnie psy gonią :-D:-D:-D

Pozdrawiam i zdrówka życzę.

reklama
he he u nas fochy na porzdku dziennym, czasami to normalnie mysle ze zawalu dostane ze zlosci:dry:(tak ja, tak mnie te humory Hanki wkurzaja)

ale wiecie co, Helena ma JUZ to samo, wzoruje sie na siostrze, co prawda mowic jeszcze nie umie, ale rzuty na podloge i mega ryk ma opanowane do perfekcji:shocked2:

Do góry