reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

wiecie co mi już nerwy puszczają, na razie mamy obserwować, czekać co będzie, lekarz zasugerował - może to wyrostek :szok: ale wybiłam mu to ze łba
oj trzymajcie żeby wszystko było dobrze

reklama
321123213.JPG

żeby nam nie brakło
no to siup, która jeszcze się dołącza

hej hej
mimo że nie było mnie w tych skopanych melduje się :-);-):-D
w pracy mam zapier....i nawet nie mam jak Was podczytywać, koleżanka jest od miesiaca na zwolnieniu, więc osłabiony zespół, a w domu Olek zaraz odciaga mnie od komputera, terz leci jakas bajka więc sie chwile zająl i slysze ze sie tam nawet smieje w glos:-D

u nas na szczescie Olek zdrowy tfu tfu jak tu czytam o tych wszystkich choróbskach.....zdrówka dla wszystkich!!!!
a ja znów mam jakieś cholerstwo w buzi tzn te afty, dziś znow bylam u lekarza, w aptece zostawilam 70zł....obled, a nie wiadomo czy to cos da, bo 2 tyg zostawilam 50zl i nie bylo efektu, bo afty sie przeniosly dalej....a to upierdliwy ból!!!!! lekarz powiedzial ze to oslabienie organizmu....:-(

nawet nie doczytałam co u Was :-(

Rany gaga trzymaj sie.Widze że lekarze bawia sie w zgaduj zgadula
Jak tam Majeczka sie miewa teraz ???Uspokoiło sie ???
Żużaczku trzeba było Boguche w plecak z prowiantem zaopatrzyć, bo moze tam do rana koczowac.Miejmy nadzieje ze nie złamanie.A tak wogóle trza było wcześniej takie flaszki postawić, to napewno dziewczyny by sie szybciej me;ldowałyA ja do nieobecnych dopisze jeszcze Madzie

Słowiczku to jakieś organizacyjne spotkanie było???ciekawa jestem jak to wygląda.
Fajnie macie że takie spotkania organizują.Ja mam pobranie Kart zapisowych do przedszkola dopiero w poniedziałek.

no uspokoiło się, zjadła kromke chleba, teraz je chrupy kukurydziane, jak na razie spokój, zobaczymy, zaraz idzie spać i mam nadzieje że zaśnie łądnie

reklama

dorzucam się i szybko pije, bo coś Majkę znowu zbiera i nie wiem czy jechać już czy jeszcze czekać, mam dośc po prostu mam dość, tyle dobrze że pije, więc nie panikuję
jakie są objawy odwodnienia ??

Do góry