reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

lo matko gaga, zdrowka, zdrowka

no w ogole to mam nadzieje zeT zrobi kurs zostanie pilotem i wtedy nie bedzie problemu kasy:cool2:

na razie jest problem skad wziac kase na kurs he he

reklama
Ulga na dzieci to pu?apka - Serwis Podatkowy - podatki, urzꤹ skarbowe, ulgi - WP.PL - Finanse - Podatki - Wirtualna Polska
Ja sie nie łapie na zasiłek ale może którejś z was sie przyda albo jakimś znajomym. Trzeba sobie przeliczyć co sie bardziej będzie opłacało ulga rodzinna czy zasiłek rodzinny:wściekła/y:
Wiola też to czytałam... Jak oboje rodzice pracują, nawet za bardzo niskie pensje, trudno się załapać na zasiłek. A swoją drogą... Odliczenie na dziecko od podatku to 1135 zł (czy jakoś tak), a zasiłek rodzinny był do niedawna 48 zł za dziecko, to razy 12 miesięcy wychodzi 576 zł rocznie - czyli jak komuś by się udało odliczyć całą kwotę, to bardziej sie to opłaca niż comiesięczny zasiłek...

hej hej !!!

no proszę jaką Gaga ma tu moc :cool2: a to że Bibi prawie za miedzą to juz nie łaska skopać jej tyłek, nie odpszczamy nikomu !!! no moze Joannie ze względu na stan :sorry2: no i nie wspomne o olewce totalniej ze strony naszej biznes łumen czyli Margarity !!!
a do Marty to sie przyzwyczaiłam że cichaczem siedzi, któraś znów musi zaciażyć to się odezwie :dry:

Gaga zdrówka i melduj co z Majutkiem !!

Goga w szpitalu mi powiedzilei że praktycznie nie realne żeby dostało dziecko różyczki po szczepionce a zaś druga lekraka mi pow że czasami sie przytrafi !! a zażywał jakieś leki niedawno ??? tzn przed wysypką ?? i zobacz czy ma węzły z tyłu głowy powiększone bo to tez objaw różyczki !!

no to ja Wam zapodam trochę wiosny z mojego ogródka !!!

intmk7.jpg

Atol - mąż pilot, mmmmmmmmmm tanie bilety i kasa w domu :cool2::cool2:

Tylko ten brak stabilności godzin pracy

Gaga - może lekarstwa, za dużo ich to znaczy :confused:
Maria też tak kiedyś zwymiotowała po lekarstwach ale później już było ok :tak::tak:

A swoją drogą do tej pory opowiada, że bolał ją brzuszek i zwymiotowała mięsko i groszek a to było ze 3 miechy temu albo jeszcze dalej :baffled:

no Majtek co chwila mówi że ją boli, zaraz jej przechodzi i znowu za 10min że boli i na prawdę widać że boli
nie wiem co robić, nie bierze dużo leków, ma brac flavamed ale kurcze po tych wymiotach boję się dać cokolwiek

justynka śliczne krokusiki

no o Margaricie zapomniałam, ale to dlatego że jej tak długo nie było, pierwsza du.pa do skopania, zaraz za nią bibi, ma szczęście że Majutek chorutek bo bym chyba własnonożnie skopała,
pokazywać się tu i to raz dwa !!!!!!!!!!!
a na stan ciążowy nie odpuszczamy, bo 2w1 da radę :-) skabie odpuścimy bo już rozdwojona i może jej marudać Marysia

no Majtek co chwila mówi że ją boli, zaraz jej przechodzi i znowu za 10min że boli i na prawdę widać że boli
nie wiem co robić, nie bierze dużo leków, ma brac flavamed ale kurcze po tych wymiotach boję się dać cokolwiek
brzuszek może boleć też od wydzieliny, którą Maja powinna odksztusić a zamiast tego spływa do gardła i dalej...powodując wymioty...
a flavamed ma własciwości zozżedzające tą wydzielinę i może nadmiar tego powoduje wymioty...

Witajcie kochane:-)
Jestem:zawstydzona/y::happy2:
Justyna chciałam zaznaczyć ze to ja jako pierwsza miałabym kuper skopany:-p
Troche sie przestraszyłam i jestem:zawstydzona/y::-D
Wiec troszke wam napisze co u nas:
Mam kupe roboty ,bo świeta za pasem,ja mam ful prasowania i zero mobilizacji:-pPoza tym jeszcze praca dom i wogóle ostatnio sobie ze wszystkim nie radze.Obiecuje że teraz bede cześciej zaglądać.
Ostatnio szukałam domku na wakacje i znalazłam JUPII!!!!:happy2:
bo już byłąm podłamana jak nie zajete to mała chata

Gaga dużo zdrówka dla Majuni i dla ciebie też.No to musiałąs swoje podżyc słyszac takie podejrzenie.Współczuje.Niech wszystkie choroby idą precz,a może Maje bunio boleć od kaszlenia,Boli ja moze przepona:confused:
Na dostep Wioli do Galerii Zgadzam sie 3 razy:tak::tak:
Atol ,mnie też sie wydaje ,że w sklepie wirtualnym cena odgrywa dużą role,dla nas też cena ubranek jest kosmiczna:sorry2:
ja głównie kupuje dzieciakom ciuszki na wyprzedarzach(takie firmowe)Bo normalnie nie stac mnie na nie.A tak to róznie,
Do "ciuszka"też czesto wsepuje.:-)

reklama
Do góry