reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

dobra kochane czas reaktywować nasz wątek, bo jakąs żenadę tu odprawiamy, żeby nie powiedzieć odpier.dalamy
zuzaczku zostaw jajca czy inne króliki i sie tu melduj czasem
słowiczek to sama aparat na półeczkę i na chwilke do nas zaglądnąć
nie wspomnę o reszcie towarzystwa któa totalnie nas olewa
i tu wymienię imiennie żeby nie było wątpliwość
bibi, marta, anecik, jo-anna-on, skaba i agata (no skabie możemy troszke odpuścić ale nie za bardzo)
a kopa w zasd powinni zaliczyć, i tu różwniez wymienię imiennie
nenar, marzena, evelinka, no i marta ja nie wiem czy ty się na kopa nie klasyfikujesz

a tych co nie wymieniłam, to niech się lepiej same pojawią bo jak sobie przypomnę to wymienię :-p

reklama
A jak Majula????

U nas chyba się choróbska zaczynają...Gaba już z katarem i kaszlem...ale poszła do przedszkola. Zaraz zrobię surop z cebuli. Ostatnio pomógł i może tym razem się uda...
Moje dzieci to lekomani...syropek z cebuli łykały, nawet się nie krzywiły...

Dzięki za podpowiedzi biznesowe...:tak:
Na punkt fofo to za wcześnie, jeszcze nic nie umię;-)...
własnie Atol miałam Cię pytać jak idzie Twój interes, chyba myslami Cię ściągnęłam...

A co do mojego kursu to się bardzo cieszę!!!! I nie mogę się doczekać...

Hihi ale zjebka :-D:-D

Ja na kompa mam czas tylko w pracy, w domu okazjonalnie jak leci bajka a ja nie mam pracy jakieś w domu do odwalenia :baffled:
Marysia nie pozwala mi inaczej siedzieć przy kompie :dry:

Mam nadzieję, że żaneta poszła do kina razem z mężem :-p
Bo z posta to tak do końca nie wynikało :-D

Goga - zdrowia dla chłopaków :elvis::elvis:

Słowiczku - to samo, zdrówka dla dzieciarni :elvis::elvis:

No i oczywiście dla Majeczki też :tak::tak:

Ja teraz jak przychodzi temperatura i kaszel to tak:
-bioaron, jeżeli nie bierzemy w danej chwili
-pyrosal,
-eurospal,
-jeżówka, jeżeli nie bierzemy w danej chwili,
-jak kaszel to mucosolvan,
-inhalacje,
-nawilżanie - podobno bardzo ważne, żeby łatwiej dziecku było odkasływać,
-krople - mari plus i Euphorbium
-nurofen i panadol
Moje dziecko to lekoman więc nie ma problemu z taką ilością leków.
Ostatnio udało nam się jakoś wyleczyć.:sorry2:

Słowiczku - tak, zgadzam się :tak::tak:

Żużaczku - ludziska zostawiają zakupy świąteczne na ostatnią chwilę, dobrze, że jaja się sprzedają :tak::tak:

Pytam się jeszcze raz!!!!
Czy chcecie aby Wiola miała dostęp do wątków zamkniętych???
Justyna wyraziła zgodę a reszta dziewcząt?????
durne masz te pytania :-p no pewnie że chcemy

ale odzew :-):-):-)
my po lekarzu, Majula dobrze, kaszle jeszcze i ma anemię, no ale nie ma sepsy a to podejrzewali we wtorek, mówię wam dziewczyny, albo mi wtedy serce stanęło, albo tak dopier.dalało że myślałam że stoi, nikomu nie życzę tej nieopewności

no a Majtek dochodzi do siebie za to ja po prostu chyba wszystkie prądki złapałam w tym szpitalu i już cherlam ja talala
no i sa moje wyniki badań - no nie jest dobrze ale może jeszcze pożyję :sorry2:

reklama
no nic, na razie uciekam, ale mam nadzieje jak uśpię mała że tu zajrzę z kaffką
zuzaczku cieszę sie że jajca ruszyły, ja musze na przyszły rok zacząc zbierać kaskę, przez te choroby tak popłyneliśmy że szok, każda wizyta to zmiana leków i 50-70zł w plecy, no paranoja jakaś totalna

jeszcze mi się klawiatura pitoli co widać :baffled:

Do góry