reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Wiola no właśnie ja juz kiedyś myślałam że Ty chyba nie masz do galerii "klucza " Pani moderatorko jedna i druga prosze coś z tym zrobić :-)

reklama
Czy ja już pisałam, że jestem głodna :-p
Litości, no :baffled:

Słowiczku - tobie czego brakuje co chciałabyś kupić przez internet ale żeby można było i wpaść do sklepu :confused: Może to byłaby podpowiedź dla ciebie na biznes.

Gaga - jak Majka dzisiaj :confused:

kurcze kolejny przysrany dzień, a to już chyba na emeryturę albo rentę się nadaję

słowiczku no własnie może coś w stronę fotografi i?? masz tu speca to pomoże

hej babki...
a wic tak...
-mam woln
-dzis nasza 3 rocznic ślubu
- zapisalam od wrzesnia olka do przedszkola
- a wieczorem wybieram sie do kina

Olo od kilu dni nie chce sapc w poludnie, wczorajmu odpuscilam i nawet niezle to wyszlo przynajmniej po 20 padl i spokoj mialam...

Ach wazn nowina sprobuje zajsc w ciąze ... mysle ze to sie uda...dojrzalam wkoncu do drugiego dziecka, ginekolog tez jest dobrej mysli twierdzi ze kolejnego poronienia nie powinno byc

żanetka trzymamy kciuki, oby się udało, a uda się na pewno :-)
Agata jedz przynajmniej masz wymówkę ;-)
ja słuchajcie od poniedziałku schudłam 2kg, przez te przejścia z Majtulą, no i idąc za ciosem zakupiłąm herbatki na odchudzanie :-D
ehh no nic ide robić obiad
A Maja w sumie ok, lekarstwa zaczęły działaś, ale blada jak ściana no i tak kaszle że szok i ten katar przez który nie może oddychać, ale jesteśmy w domu i to najważniejsze

Zapisałam się na kurs fotografii...:-)
od przyszłego czwartku zaczynam :-)
No no no... Aż zaczynam zazdrościć :-) SUPER.

Dużo zdrówka dla wszystkich chorych. Gaga - dobrze że w domu...
A żeby nie było, że sierpniaki wszystkie chorują, a my nie, to mamy... chyba różyczkę. Marasek śpi, gorączkuje, nie chce jeść, nie chce pić i generalnie jedyne co chce - to się przytulać. Dobrze, że mogę pracować w domu.

Żaneta - trzymam kciuki za Twoje starania.

Goga własnie widziałam opis na gg i tu widze że tez piszesz !!! a po czym wnioskujesz że to różyczka !!

a mój men na targach sie produkuje w łodzi a ja do soboty bez niego :sorry2:

reklama
hejo

ja tylko na chwile sie pojawiam

nie mam kiedy czytac ani pisac, ale juz sie mega stesknilam

u nas zakatarzone obydwie, ale mam nadzieje ze na tym sie tylko skonczy, my tez chorzy, ja co prawda chodze do pracy, ale T ma zwolnienie do niedzieli

slowiczku jesli handel to tylko czyms mega unikalnym, ja nie jestem jak na razie zadowolona z naszego sklepu, dobrze ze male koszty ponosze przynajmniej, no i nie jest to moje jedyne zrodlo utrzymania, bo:no:

a uslugi o tyle dobre ze nie musisz inwestowac w towar

koles ktory nas szkolil podczas kursu na dotacje ma biznes i pisze biznes plany ludziom, wlasciwie nie zainwestowal w ten biznes nic, a to duzy plus:-D

no nic musze leciec, moze z pracy jeszcze zajrze

pozdrowionka i duzo zdrowka dla Majutka

Do góry