reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam wszystkie Panie i Panów  ;)!!

nie bylo mnie tu wieki, stesknilam sie!
mam nadzieje ze u wszystkich mam wszystko w porządalu(tak wita mnie moj mąż co dziennie po pracy, czasami dodaje jeszcze nie rodzisz??? ;D)

jesli chodzi o moje samopoczucie to jest jakooooooś
robie porzadki, male remonciki, zaczynam dzis szkole rodzenia ::) (jak wroce opowiem (mam taka nadzieje ze bede miala dostep do komputera)

nie zdązylam wszystkiego przeczytac 8) wiec nie bardzo wiem dokladnie co sie u was dzieje ale obiecuje ze wszystko szybko nadrobie!!!

pozdrawiam wszytkie mamy :-* :-* :-*

Hej kochane,

Słowiczku - my się też do remontu kuchni przymierzamy. Na razie oglądam sobie sprzęt na internecie ale niedługo trzeba będzie zamówić meble.

Ja też mam problemy z bólem pleców i czasami nie mogę stanąć na jedną nogę. Do szkoły rodzenia chciałabym niedługo się wybrać ale muszę się jeszcze zapytać mojego gina czy mogę chodzić. W sobotę mam wizytę i już nie mogę się doczekać widoku mojeje dzidzi na usg! Wózków jeszcze nie oglądałam bo najpierw chcę dokończyć kuchnię a później to już się zajmę wyłacznie wyprawką dla maluszka. Dobrze że już słoneczko wychodzi - bo przynajmniej można się wybrać na krótki spacerek.

Pozdrawiam cieplutko,

moja dzidzia
:)

hej!!
Lepiej - raźniej się cierpi kiedy wiem że nie tylko ja (od dwóch miesięcy) cierpie z powodu ucisku macicy na nerw kulszowy!! Żużaczku moja dzidzia też nisko siedzi i z tego powodu chodzę jak kaczka!!!! Z powodu ucisku nie mogę za wiele chodzić i muszę dużo odpoczywać!! Lepiej nam będzie dopiero po porodzie!! Kurcze w łydakach mam co noc i niestety coraz mocniejsze!! Justyna ja przytyłam już 10 kg!!! Moja szkoła rodzenia jest bezpłatna zajęcia są co środy po dwie godziny przez 5 tygodni!! Zaczynam je dopiero w 28 tydodniu ciąży!! W ramach zajęc jest "zwiedzanie" porodówki itp..
Mamy już z górki!!!
Pozdrawiam!!

Dziewuszki... jak sobie przypomne jak śmigałam w pierwszej ciązy... autobusy przeganialam, wszedzie na autopietach...... ;D a teraz te 7 latek róznicy daje mi w kosc i jak stara babcia stękam co rano.... :-[

hej!!
Żużaczku ja mam koleżankę która będzie rodziła w tym samym czasie co ja. Ona zasówa jak torpeda a ja jak ślimak się wlokę!! Dużo zależy podobno od ułożenia dzidziusia!! Ja czasem mam takie uczucie że mi zaraz wypadnie tak sobie nisko poleguje i dość często z prawej strony!!!
Asiaisenka czekamy na relację z zajęć!!!
Może w ten sposób będziemy się wzajemnie dokształcać i dzięki temu lepiej przygotujemy się do tego co nas czeka!! Więc Dziewczyny GORĄCA PROŚBA opisujcie co ciekawego działo się na waszych zajęciach!!!
Pozdrawiam!!!

Witam kobitk

Długo mnie nie było ale grypa mnie dopadła i nawet nie chciało mi się myśleć o kompie tak pozatym też mam skurcze lewej nogi przez co budze się w nocy no i zgaga już każdy sposób wypróbowałam ale na mnie nie działa jak byście miały jakieś rady sprawdzone proszę napiszcie bo chyba padne jak mi nie przejdzie pozdrawiam

Hej, na zgage pomaga mi tylko Gastrocynezine (tabletki homeopatyczne do ssania) inne sposoby jak grochem o scianę. Nic nie działają!! :-[ Ale mam Wam do opowiedzenia śmieszna historie z morałem - opowiedziała mi ja w przychodni jakas przesympatyczna babcia z Hajnówki: Parę lat temu , zimą, kuzynowi tej pani zachorowała matka, bardzo cięzko zachorowała, trafiła natychmiast do szpitala. Syn odwiedzał ją i w czasie jednej z wizyt ordynator powiedział mu, ze matka to juz najwyzej dwa, trzy dni pozyje, ze nie ma najmniejszych szans. Cóż, syn wrócił do domu i zebrał narade rodzinną w ponurej atmosferze " Zima ostra, mróz sciska coraz bardziej - mowi - za pare dni to ziemi nie da się ruszyc łopatą. Trzeba teraz grób przygotować! ". Jak postanowił, tak zrobili no i wykopali babci mogiłę na cmentarzu. Babcia po 2 dniach wyzdrowiała całkowicie ;D, zyje do dzis i ma pnad 80 lat... a z grobu cała hajnowka się smiała. ;D MORAŁ: Co komu pisane to go nie minie choćby caly swiat robil na przekór, więc dziewuszki, nie przejmowac sie głupimi zabobonami (że nie mozna wczesnije nic dzidi kupowac) tylko szturmem na sklepy!!!! :laugh:

reklama
Do góry