reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Arabella nie bój się. To wirusówka szaleje. Trzymaja ja w szpitalu ze wzgledu na mozliwośc odwodnienia. Nieprzyjemne to okropnie ale bez strachu. Przejdzie. Trzymaj się cieplutko!!

reklama
Ja dzisiaj wziełam dzień opieki bo mamy 2 spotkania z wykonawcami. Wstałam jak do pracy, jestem nieptrztomna a zaraz znowu wychodzę :baffled:

Maria - znowu temperatura a za chwilę pewnie katar i kaszel :no::no:. Zdrowa była 1,5 tygodnia.:no:

arabella trzymam kciuki za Misiunię, pewnie zuzaczek ma rację, szybko przejdzie

agata uważaj na siebie po tych plamieniach

agata a z Majka tez tak do dupy, kaszle 3 tydzień, i to nie jakos strasznie, w nocy jeden atak i w dzień troszkę pokaszle, głównie rano, no i co iść do lekarza ?? nie iść ??

wielkanocne pisanki-mruczanki
DSC06682.JPG

DSC06681.JPG

arabella duuzo zdrowka dla Misiuliny

dziekuje w imieniu Hani za komplimenta, oczywiscie juz nie chce jezdzic na nartach tylko teraz sanki:baffled:

ale mam jeszcze nadzieje ze sprobuje kilka razy

genralnie T jest mega zadowolony z pobytu

arabella trzymaj się kochana trzymamy kciuki na pewno wszystko jest w porządku, może to i lepiej że ma stałą opiekę i jest pod kontrolą, ale domyślam się co czujesz....:sorry2:zawsze jest strach o nasze kruszynki:confused:

atol super że wszyscy zadowoleni:tak:

mnie gardło drapie juz od tygodnia, zjadłam opakowanie tebletek od gardła i nic....jeszcze tylko jutro w pracy, i czwartek i piątek wolny i będę się uczyć!!!!!:baffled:

hej !!!

Arabela zdrówka dla Michasi !! szpital okropieństwo że nie pozwolą tacie zostać z mała :no: jakieś porąbane przepisy - nie rozumiem ! Teraz to faktycznie masz problem co robic ? moze niech męzowy pogada, przeciez macie maluszka małego i nie mozesz go zostawic a Michasi samej w szpitalu też nie ! trzymaj sie !! na pewno szybko przejdzie ! niech duzo pije !!

Agata oszczędzaj sie !!

Atol przekaż słowa uznania męzowemu że taki dzielny !! mój to pewnie po jednym dniu zwiał by spowrotem do żonki :-D Naprawde jestem pod wrażeniem ! Sam z jedzeniem, ubieraniem, kąpaniem na wyjeździe itp itd

a ja dalej jak chomik, rano jak wstałam to męzowy puchł ze śmiechu a ja miałam strach do lustra sie zobaczyć ! wyglądam jakbym bułkę napchała se do gęby :baffled:

reklama
Hejo!!!
nie było mnie kilka dni a tu prosze.....Jakieś choróbska szaleją:-(
Dużo zdrówka dla chorujących,
Agata a ty uważaj na siebie ,bo takie plamienia to nie żarty,
ale chyba już dobrze skoro już spotkania z wykonawcami zaliczasz.
Arabella szybkiego powrotu Misiulki do zdróka i do domku.
Normalnie jakieś dziwne przepisy z tym ,że meżczyznom w nocy nie wolno przebywać z dzieckiem:baffled:Brak słow.Ale to chyba jakieś regionalne przepisy,u nas nie ma takowych zakazów.

Do góry