reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

atol narciarka w galerii super, aż mi się zachciało moja na narty zabrać :-) chyba od przyszłego roku zaczniemy naukę

kurcze ciekawe jak skaba ??? czy dalej 2w1

u nas w końcu słonko zawitała i jakoś tak od razu mi sie humor poprawił :tak:
zuzaczku wracajcie do zrdówka oby szybko

domicela kurcze u nas tez ten cholerny kaszel, raz w nocy łapie ja atak kaszlu, w dzień zakaszle może ze dwa razy :sorry2: no i tak chora nie chora, do lekarza nie chce iśc bo złapie na bank coś w przychodni od prychających dzieci, no nie wiem jeszcze poczekamy

reklama
BOGUCHA KASZLE NIEMAL BEZ PRZERWY OD SAMEGO SłUCHANIA BOLI MNIE JUż GłOWA:wściekła/y::wściekła/y:. I najgorsze jest to, ze nic nie pomaga. cały czas taki suchy, duszący kaszel.

witam po popołudniem
zaliczyliśmy spacerek w Rogalinie, Julka slodka ,mówilismy jej że tu w pałacu mieszkały księżniczki a ona w tej chwili jest na etapie : a czemu? i każde nasze zdanie kończy się: a czemu?
No atol jestem pod wrażeniem Hanki , ja zdjęć w galerii to już chyba z pół roku nie umieszczałam...

Heja laski :-)

Weekend za nami, wizyta w szpitalu również :baffled:, w sobotę miałam minimalne plamienia więc dla świętego spokoju chciałam zrobić usg w szpitalu - po godzinie czekania na lekarza bo był chyba jeden na oddziale darowałam sobie. Lekarz odbierałm poród i do tego doszła mu cesarka to i kolejne 3 godziny mogłam czekać. POleżałam przez 1,5 dnia, nic więcj sie nie pojawiło i jestem w pracy.

Szpital Bródnowski - rządzi pan szatniarz, który pyta się gdzie się idzie i itd. Potem przyszła pielęgniarka (po 20 minutach) później położna - ale ta już nie wyszła do nas tylko w końcu po niemiłym tekście pan szatniarz poszedł zapytać się o tego lekarza a na koniec D. :angry::angry::angry::angry::angry:
Jakbym przyjechała rodzić to bym urodziła w szatni przy takim tempie pracy :angry::angry::angry::angry::angry:

Żużaczku - zdrówka i siły

Atol - pogratulować:tak::tak::tak:, ja myślałam, że Hania to na sanki a nie na narty jedzie ;-)

Żaneta - dobry interes zakładasz, powodzenia :tak::tak::tak:

Pogoda cudowna :tak::tak::tak:, aż chce się żyć. W końcu może miną doliny :blink:

Kupiliśmy dziecku wczoraj buty, białe pumy powaliło nas chyba ale nie mogliśmy się nim oprzeć :sorry2:. A buty Bartka są mega sztywne i już nigdy chyba więcej takowych nie zakupię.:no::no:

Kolejne przedszkole ma już listę rezewową :angry::angry:
Znaleźliśmy je w sobotę, przez przypadek. Nowe przedszkole, wybudowane z myślą o przedszkolu (bo na Białołęce większość przedszkoli jest w domach jednorodzinnych) w lesie, opłaty znośne.

Justyna - zapisuję Marię na listę rezewową bo to akurat nic nie kosztuje, w tych przedszkolach, gdzie mi najbardziej zależało rodzice podpisali juz umowy, wpisowe nie jest niskie więc pewnie już nie zrezygnują.:-(

Ale jestem zła, że to zostawiłam na ostatni jak się okazało moment :wściekła/y::wściekła/y:

hej hej
ciekawe jak będzie u nas z przedszkolem...w poniedziałek skadam dokumenty mam nadzieję że będzie dobrze!
a co tam poza tym....lecę do galerii podziwiać Hanię małą narciarkę o której piszecie:-)

Haniutek super!!!!! tylko czerwony nosek widać:-):tak:
i Julcia domiceli też jakoś wyrosła ;-)taka kobietka się zrobiła:-)

hej !!

a ja wyglądam jak chomik z jednej strony :zawstydzona/y: tak mi dziób opuchł !!! albo ząb albo zatoki albo cholera wie co !! Byłam na rtg zatok i u dentysty i mam nadzieje ze mi przejdzie bo w czwartek mam ważne spotkanie fot. i nie moge jechać tak :baffled: poki co antybiotyk !!!

Żużaczku a moze spróbujcie siemie lniane ! Liwii na takie suchy kaszel pomogło !! tylko tak jak przy flegaminie po południu juz nie pić !!

lece do galerii

reklama
Żużaczku, mnie też siemię pomaga!

Misiulina w szpitalu. Od soboty wymiotowała. Ma jakieś zakażenie bakteryjne, ale jeszcze dokładnie nie wiedzą co i jak. Dali antybiotyk dożylnie więc co najmniej 5 dni ją tam potrzymają. Jestem załamana. Nie wiem z którą mam być. Zmieniamy się z meżem i moją mamą (na noc z dzieckiem może zostać tylko kobieta. skandal!). Boję się

Do góry