reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

pojechali, jakos mi smutno:sorry2:

do szczyrku

ale u nas wieje:baffled:, masakra

a ja w szale sprzatania, jakos pusto w domu

Helena sama ladnie sie bawi, czad normalnie

reklama
Atolku szkoda że wszyscy nie jechaliście bo bym podjechała !!! :-)

a teraz upajaj sie ciszą :-D a znając życie to pewnie bedzie Ci cały czas brak i bedziesz myśleć co tam robią !!!

Umieram
Sidało mi gardło - angina jak talala, węzły chłonne bolą i puchną, z uszu cos leci (ale nie bolą). Zdycham....
Witek z Tomkiem rozpasaja sie u tesciów, tylko 3 razy dziennie koszyk z żarciem nam przynoszą..
Dom zadżumionych .:baffled::baffled:

Witajdomicela. Wszystko wskazuje na to, że nie napisałaś(eś) żadnej wiadomości na naszym forum już od kilku tygodni. Skorzystaj z okazji tej wizyty i napisz coś do nas, zapytaj nas, albo pomóż innym użytkownikom z ich pytaniami. Wybierz temat i nie zastanawiaj się więcej :-)
He he ale dostałam wiadomość :-)
Jakoś ostatnio nie mogłam się tu odnaleźć...
Po tym jak Julka z Wojtkiem wrócili po 10 dniach ferii to już nie było takie proste znaleźć czas a w pracy mam roboty od zarypania.A w poniedziałek czeka mnie delegacja do Leszna więc pobudka przed 6.:baffled:
Julka jak na razie jako tako, tzn ma kaszel w nocy co ją męczy i nawet byliśmy to sprawdzić a lekarka nic jej nie dała bo to jest uszkodzony nabłonek migawkowy i im więcej kaszle tym bardziej się nakręca ten kaszel.
Atol nie martw sie, faceci w takich sytuacjach radzą sobie świetnie.Najważniejsze,że Ty sobie odpoczniesz.

U nas też wieje ale mimo to byliśmy już na spacerze bo Julka jest zupełnie bez kolorów a ja tak samo.
Miłego dnia

witaj domicela:-D

zuzaczku zdrowka zycze

justys w przyszlym roku sie pewnie tam wybierzemy juz wszyscy razem, podobno pensjonat super

juz dojechali, narty wypozyczone i git

of kors Hanka rzygala dwa razy pomimo plastrow i lokomotivu:angry:

z powortem wezmie aviomarin

atol my przerobiliśmy wszystkie srodki od lokomocyjnej - skuteczny był tylko aviomarin. Na szczęscie Bogucha wyrósł z tego.

A u nas rowamecynka na sniadanie i kolację. Super....:wściekła/y::baffled::baffled:

ale u mnie cisza i spokoj, az dziwnie

i jakos tak glupio samej w lozku spac:-p

ech czlowiekowi to sie nie dogodzi:-D

jestem w szoku, Hanka dostala narty ma nogi i po prostu zaczela zjezdzac z gory, zero stresu, fajnie:-D:-D

reklama
Witam.
Joanna - a ty pracujesz czy na zwolnieniu jesteś :confused:, zdrówka :tak::tak:
Pracuję, pracuję, nadal na 1/2.

Nie kupiłam sobie żadnej bluzki i w czym ja będę chodzić. :baffled: Po pierwszej ciąży zostały mi tylko t-shirty, ja nie wiem czemu wtedy nie kupiłam sobie więcej ciuchów :confused:
Dlatego, zebyś teraz sobie mogła coś kupić ;-).
Atol jestem pod wrażeniem małej narciarki. Szok!

Żużaczku wracajcie do zdrowia.

Wyłączam to pudło.
Pa.

Do góry