reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

co do wyborów totalna klęska. Na nic zdał się mój głos...

Ja zakupiłam nosidełko takie od 2 miesiąca. Dziecko można nosić w pozycji leżącej lub bardziej odchylonej od siebie, ma dodatkowo zabezpieczenie na główkę.
Tu jest główna strona producenta http://www.womar.com.pl/
A fotkę zaraz wkleję. Robiłam dziś rano.

Nie straszcie mnie tą śmiercią łóżeczkową. Ostatnio pediatra mnie też pocieszył. Ponoć jest większy procent statystyczny u chłopców i w dodatku śpiących na brzuchu. Ale jak mnie pocieszył to tylko statystyka...

reklama
To jest nosidełko, które wczoraj kupiłam. Tylko jakoś zdjęcia jest okropna bo ręce mi latały. Męża nie było aby mógł zrobić.

Tu wersja z daszkiem. Jak producent pisze to jest ochrona dodatkowa przed deszczem i wiatrem. Chyba się sprawdziło. Byłam dzisiaj na krótkim spacerze. Łukaszek smacznie spał...
c0c320c4b60e0921222e994521de7ac1-1044630.jpg

A tu wersja bez daszka. Szelki koło głowy można jeszcze popuścić i mały bardziej leży i nie obciąża kręgosłupa.
b429c426885f0b54547d907d61c56aa7-1044631.jpg

Eeeee, kiepskie te zdjęcia, później je wywalę.

słowiczki dzięki wielkie, też oglądałam na allegro te nosidełka, i chyb atrzeba zakupić bo spacery w wózku to koszmar, mała sie budzi i chce na ręce, a prowadzić wózek i ją nosić to trohę za dużo jak jestem sama

qurna dziewczyny przestańcie z tą śmiercią łóżeczkową!!! nasze maluchy są silne i zdrowe a my dbamy i chuchamy na nie i pilnujemy jak oka w głowie, nic im nie będzie chyba że będą miały dość naszej nadopiekuńczości!!!

no i niestety będziemy mieli zakwakwaną Polskę!

Gaga moja tak się skręcała na prawą stronę przed wizytą u ortopedy i dok. stwierdziła że to jeszcze jest cetka z ciąży i powinno się wyrównać do 3 miecha do czasu kolejnej kontroli, a teraz już widzę że mała się skręca w drugą strone. tak więc bez paniki, daj Majci czas.

anika toś szczęściara, Majcia czasami śpi tylko 30-40min, a czasami 3godziny więc wolę mieć w pogotowiu nosidełko i ją tam dać i wtedy mogę wózek prowadzić ;D

no nastał nam kaczyzm i trzeba będzie godło zmienić ..............

słowiczku jeszcze raz dzięki

zuzaczku widzisz jaką paniką posiałaś ??? a fe wstydź się

ja mam nadzieję że Majcia się odkręci w drugą stronę ;) z główką wyszliśmy na prostą ufff

a co sądzicie o podaniu małej herbatki hippa od 1 miesiąca ??? ja chciałam tylko cycem karmić do 5-6 miecha, ale mam korki a laktatorem nie moge odciągnąć i tam myślę że mąż jej poda tą herbatkę, tylko jakos tak nie moge się przekonać, żal mi jej dawać coś innego

reklama
żużaczek żartował i monitorek sobie odpuści, no bo po co kupować, żeby potem tylko o "tym" myśleć?
Mała po wielkich płaczach, śpi z łapkami w górze. Tak się biedactwo wymęczyło, a ja razem z nią. Pleców nie czuję zupełnie. Jak się trochę uspokoiła to szybciutko przytargałam wanienkę i ją do nieco cieplejszej wody włożyłam.  Myślę, że jesli to był ból kolki, to takie polewanie ciepłą wodą brzuszka dobrze jej zrobiło. Potem były pryczki, karmionko +vit D3 i śpimy słodko.

Do góry