reklama
gaga
uzależniona
dziewczyny mam jeszcze pytanie o nosudełko, czy takie jest ok ??? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67425496 czy może cos polecacie, bo ja zupełnie się na tym nie znam
justyna
Fanka BB :)
Gaga a ona tak cały czas na jedną strone ?? bo moja tez sie tak wyginala ale nie za kazdym razem i obserwowałam to bo troche tez mnie to zaniepokoiło i teraz jej przeszło....nie wiem co Ci poradzić na pewno bedziesz spokojniejsza jak zapytasz lekarza!
Moja zas tej głowy teraz nie chce dzwigac rozleniwiła sie i basta, wczesniej ładnie podnosiła troszku a teraz nie chce....ale jeszcze ma czas z tym to czekam i obserwuje
Moja zas tej głowy teraz nie chce dzwigac rozleniwiła sie i basta, wczesniej ładnie podnosiła troszku a teraz nie chce....ale jeszcze ma czas z tym to czekam i obserwuje
justyna
co do nosidełka to ja mam takie pozyczone od kolezanki i spróbowałam ja tam wsadzic i jakos tak wisiała w tym i niewygodnie było i jej i mi i wsadziłam to do szafy, moze jeszcze jest za mała albo to nosidlo badziewne ale to Twoje to fajnie wygląda byle na żywca tez takie bedzie.....dziewczyny tu noszą maluszki w tym to niech sie wypowiedzą, Anda, Goga i Słowiczek o ile dobrze pamietam maja nosidła
anecik
Majowe mamy'09
hej!!
Gaga spokojnie asymetria wychodzi w badaniu lekarskim i może i występuje u dzieci do 4 mies. Jeżeli lekarz wcześniej nic nie mówił to jest ok. Dzieci mają Swoją ulubiona strone. Co do nosidła to jeszcze za wcześnie na nie... tak mówi neurolog i rehabilitant...
Pozdrawiam
Gaga spokojnie asymetria wychodzi w badaniu lekarskim i może i występuje u dzieci do 4 mies. Jeżeli lekarz wcześniej nic nie mówił to jest ok. Dzieci mają Swoją ulubiona strone. Co do nosidła to jeszcze za wcześnie na nie... tak mówi neurolog i rehabilitant...
Pozdrawiam
do justyna:jak widze to twoja córeczka ma niecałe 3 miesiace to na twoim miejscu nie wkladał bym jeszcze jej do nosidełka
i nie sadze by miałas jakies nosid.badziewiaste tylko kregosłup dziecka jeszcze jest nie stabilny i tym wkaldaniem mozesz tylko zaszkodzic dziecku
i nie sadze by miałas jakies nosid.badziewiaste tylko kregosłup dziecka jeszcze jest nie stabilny i tym wkaldaniem mozesz tylko zaszkodzic dziecku
anda55
A co to za lechu nam się tu wymądrza ?.Badziewiaste to są takie wchodzenia komuś w temat. Dziękujemy ale opini lecha tu nie chcemy.
Zmiana tematu...........Ja właśnie padłam .Mała po 2 godzinnym koncercie wreszcie zasnęła, pewnie nie za długo ale w tym czasie muszęsię rozprostować, bo cały czas ją nosiłam i już nie wyrabiam.
ślubnego jak na złość nie ma teraz w domu. No nie znów zaczyna.pa
Zmiana tematu...........Ja właśnie padłam .Mała po 2 godzinnym koncercie wreszcie zasnęła, pewnie nie za długo ale w tym czasie muszęsię rozprostować, bo cały czas ją nosiłam i już nie wyrabiam.
ślubnego jak na złość nie ma teraz w domu. No nie znów zaczyna.pa
Ż
żużaczek
Gość
anda hehehe... ale go pogoniłaś ;D ;D
Przeczytałam własnie historię o śmierci łóżeczkowej i wpadłam w totalny popłoch. Sama jestem przerazona jak mnie to wzięło!! Jutro kupuje monitor oddechu
Przeczytałam własnie historię o śmierci łóżeczkowej i wpadłam w totalny popłoch. Sama jestem przerazona jak mnie to wzięło!! Jutro kupuje monitor oddechu
reklama