reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

tak się własnie krzywi

30un.jpg

reklama
Gaga a ona tak cały czas na jedną strone ?? bo moja tez sie tak wyginala ale nie za kazdym razem i obserwowałam to bo troche tez mnie to zaniepokoiło i teraz jej przeszło....nie wiem co Ci poradzić na pewno bedziesz spokojniejsza jak zapytasz lekarza!
Moja zas tej głowy teraz nie chce dzwigac rozleniwiła sie i basta, wczesniej ładnie podnosiła troszku a teraz nie chce....ale jeszcze ma czas z tym to czekam i obserwuje

co do nosidełka to ja mam takie pozyczone od kolezanki i spróbowałam ja tam wsadzic i jakos tak wisiała w tym i niewygodnie było i jej i mi i wsadziłam to do szafy, moze jeszcze jest za mała albo to nosidlo badziewne ale to Twoje to fajnie wygląda byle na żywca tez takie bedzie.....dziewczyny tu noszą maluszki w tym to niech sie wypowiedzą, Anda, Goga i Słowiczek o ile dobrze pamietam maja nosidła

hej!!
Gaga spokojnie asymetria wychodzi w badaniu lekarskim i może i występuje u dzieci do 4 mies. Jeżeli lekarz wcześniej nic nie mówił to jest ok. Dzieci mają Swoją ulubiona strone. Co do nosidła to jeszcze za wcześnie na nie... tak mówi neurolog i rehabilitant...
Pozdrawiam

do justyna:jak widze to twoja córeczka ma niecałe 3 miesiace to na twoim miejscu nie wkladał bym jeszcze jej do nosidełka
i nie sadze by miałas jakies nosid.badziewiaste tylko kregosłup dziecka jeszcze jest nie stabilny i tym wkaldaniem mozesz tylko zaszkodzic dziecku

A co to za lechu nam się tu wymądrza ?.Badziewiaste to są takie wchodzenia komuś w temat. Dziękujemy ale opini lecha tu nie chcemy.
Zmiana tematu...........Ja właśnie padłam .Mała po 2 godzinnym koncercie wreszcie zasnęła, pewnie nie za długo ale w tym czasie muszęsię rozprostować, bo cały czas ją nosiłam i już nie wyrabiam.
ślubnego jak na złość nie ma teraz w domu. No nie znów zaczyna.pa

anda hehehe... ale go pogoniłaś ;D ;D

Przeczytałam własnie historię o śmierci łóżeczkowej i wpadłam w totalny popłoch. Sama jestem przerazona jak mnie to wzięło!! Jutro kupuje monitor oddechu :(

zuzaczek przestań !!!! spokój kurde, ja tez miałam takiego schiza, ale już o nim zapomniałam, przeciez nasze maluchy juz są na tyle silne że im nic nie będzie przeciesz, idx babo upiec murzynka, a nie czytaj jakies pierdoły

reklama
Do góry