reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

słowiczku a ja bym ustacjonarniła męża. jak dzieci podrosną to będzie szkoła, przedszkole.
Właśnie jak zacznie się szkoła to już taka chętna nie będę i on o tym wie i jest takiego samego zdania...Poza tym Gaba strasznie przeżywała ostatnie trzy przeprowadzki i tu też chodzi o psychikę dziecka.
Ale takie jest życie, dokonuje się wielu wyborów...
Mam męża bardzo ambitnego i nie potafi spoczywać na laurach...on musi coś robić ciągle, rozwijać się, realizować...A z drugiej strony jak się jest jeszcze nie docenianym to bardziej go to boli...więc szuka...

reklama
spakowałam duzy pokój. Tylko to co w nim było zajmuje te kartony...
OLAAABOGA. Kto przyjedzie mi pomóc to rozpakować??
Stawiam flachę.
d5da2a6b1e26540amed.jpg

a tak wogóle udało nam się znaleść opiekunke dla Witka (od Wrzesnia). Dziewuszka własnie skończyła staz w przedszkolu.

Dwa lata temu miałam Marysię już na brzuchu :happy2::rofl2:

Wszyscy namawiają na kolejne dziecko :blink:, no może poza rodzicami, którzy są nieco lepiej zorientowani w temperamencie Marysi :-D
Tak ty z niechęcią a ja się odcycolić nie mogę odkąd pełna chata ludzi Amel jest okropna drze sie piszczy płacze a mamamamamamama na okrągło samolub z niej straszny dzielic sie niczym nie chce i ciągle wyje a ja nic nie moge była z tatem i kuzynkami i ciocią na hustawkach placu zabaw to wyła i do mamy uspac jej K nie uśpi bo aż sie zachodzi z wycia i cały blok ja słyszy mam dość:wściekła/y:

Czytam że nie jedyna Amel leje bije az zaciska zęby i musi se walnąć dostaje w dupe albo do kąta i wyje szok
a i tatus doztaje zrabki bo jak mówiłam duzo wczesniej zeby tepic i do kąta to sam teraz widzi efekt jak to dobrze popuścić
ale miną wakacje kuzynki sie rozjadą bedziemy twtłaczać w główkę rozumek odnowa
A co do podchodów to unas były przy jedzeniu ale juz mi sie nie chce i zje ok nie to głodna jak jest to zje a jak nie to nie
a z reszta mamy spokój fu twu twu
co do urodzinek to my zaplanowane mieliśmy grilek i na polku niestety lało i dupa zbita w domku ale fajnie było torta robiłam orzechowego pycha jak coś przepisa moge wrzucić był a poza tym no cóż my imprezowaliśmy do rana bo po 6 spać z K i szwagrem poszliśmy:-p
Justyś cieszę sie że imprezka się udała a zdjęcia to najpierw tu sie wkleja a pózniej ślask kozo
Bibi a ty juz spoko z pisaniem postów ??

Wklejcie linka na spacerówki jakie możecie polecić tylko że chce tak max do 200zł plis

Żużaczku wiec przeprowadzka na calego ja tam juz bym chciała wiec narazie dzieła twoje stanęły bo potrzebuję ramkę ?? co ty na to jak co poczekam

ok spadam do wieczorka

Hejo,
Poczytałam na razie co u Was i coś nie mam weny na pisanie.
Wkurza mnie już to,że nie mogę sobie usiąść kiedy chcę.
Mój synuś kombinator,jak mu coś nie idzie z mamusią to jest tatusiowy,albo na odwrót.Ale chyba docenia nas w miarę po równo hehe.
Żużaczku no super te kartoniki.Miłego rozpakowywania :-p
Dobra,spadamy na spacerek.Duchota straszna...

Bibi, imienia nie mamy:zawstydzona/y:
Za to mamy poważne zmartwienie. Byliśmy dzisiaj na bilansie dwulatka (i szczepienieu przeciw pneumokokom) i okazało się, że Misiunia ma szmery nad sercem, a na dodatek skrzywienie kręgosłupa. Jestem załamana! Poradnie specjalistyczne na ten rok już nie rejestrują!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Słowiczku ja nie strasze ale mam w tej chwili nie lada problem z Julinką a na dodatek Bartuś próbuje wszystkich bić i uwaga sprawdza do czego zabki służą.
Dziś rano tak kochał swoją siostrunie że chapnął ją w nos.......:no:
Normalnie 2 buty w jednym czasie to troche za duzo jak na moje siły......

reklama
Bibi, imienia nie mamy:zawstydzona/y:
Za to mamy poważne zmartwienie. Byliśmy dzisiaj na bilansie dwulatka (i szczepienieu przeciw pneumokokom) i okazało się, że Misiunia ma szmery nad sercem, a na dodatek skrzywienie kręgosłupa. Jestem załamana! Poradnie specjalistyczne na ten rok już nie rejestrują!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to Arabella faktycznie zmartwienie.Pamiętam ,ze moja siostra też to miała i nawet ją chcieliśmy wysłać na poważniejsze badania chyba nawet ekg serca ale nie robili w tych czasach na tym zadupiu ekg małego serduszka, no i wyrosła z tego a w październiku ma 18-kę.Natomiast skrzywienie kręgosłupa trzeba korygować bo ja miałam skoliozę i niestety teraz mam problemy z odcinkiem szyjnym kręgosłupa nie mówiąc o lędźwiowym:no:

Do góry