reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam. Jestem w pracy :-) a właściwie to u męża w pracy. Popsuł nam się w pracy kluczowy komputer (na którym wystawiam faktury) i musiałam z nim jechać do mojego speca.
Moje dziecko to synuś mamusi nigdzie sie ostatnio nie mogę ruszyć.......
Byłam wczoraj u gina i zapytała mnie moja pani doktor kiedy zabieramy się za córeczkę..... bo może wtedy tatuś będzie miał swoją córunie .......
O to samo się pytała moja gin jak byłam na przeglądzie :-D:-D:-D monotematyczne a właściwie chodzi o częstsze wizyty po prostu :-)
Ciekawe, co z tym moim kompem.....

reklama
Witam witam
Kurcze wiecie nie umiem sobie radzić z niechęcią mojego dziecka do mnie - jak jesteśmy same - wszystko ok, pojawia się tata i spadówa . Nic nie mogę już wtedy zrobić, wszystko tata i tata. Czasami to chce mi sie aż płakać :-(
Agatko ja też tak miałam, ale po drugim dziecku mi przeszło.cdn.......

I w tym momencie gdy sie Bartoszek urodził, to była zbawienna sprawa bo Julia nie była tak o mnie zazdrosna:tak::-).
Za to Bartuś to synuś mamusi ,aż czasem to bywa męczące.:-p

No i widze ze coraz wiecej sierpnióweczek rozpatruje kwestie drugiej dzidzidzi.
Ha u nas własnie Bartuś urodził sie jak Julia miała 3 latka:-D
Wiec spieszyć sie kobietki.
A co do buntów to chyba najgorszy 5 latka:no::no::no:wiem bo przerabiam.:shocked2:

Żużaczku kupe lat.Jak tam postepy w domciu.
Fajnie ze sie pokazałaś i że żyjesz.:-)
Te remonty to sie chyba wszystkim udzielają przez bb bo u nas też tak jak u
Madzi i gagai i Wioli malowanko było a co.Strzeliłam sobie w salonie kolorek.
Właśnie witaj Wiola bo myśmy sie chyba nie witały.:sorry:Ale witam serdecznie:tak:

Skaba wiem coś o tym urlopie po urlopie :-DMnie też by sie przydał bo jeszcze po swoim nie doszłam do siebie.:-DAle widze ze wszystko u ciebie kwitnąco,no jak przystało na mamusie w ciązy.:-)I tak trzymac.:tak:Arabella już niewiele zostało, a z nami czas ci szybko zleci i ani sie obejżysz a bedziemy witać dzidzie.A macie już imię wybrane????

reklama
buuuu.....:rofl2::rofl2: - to poczatek

7fa838d2ed09d4eamed.jpg

Do góry