reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Żużaczku jakze mogłam nie zauważyć..........A te kartony to trzeba było wcześniej wstawić.to odrazu żuciłabyś sie w oczy,a tak to dziewczyny nie chciały cie odciągać od pakowania.;-):-)
Evelinka co to za opylanie,już tak dawno nic nie pisałaś i nadal nie masz polotu:confused:

reklama
Bibi, imienia nie mamy:zawstydzona/y:
Za to mamy poważne zmartwienie. Byliśmy dzisiaj na bilansie dwulatka (i szczepienieu przeciw pneumokokom) i okazało się, że Misiunia ma szmery nad sercem, a na dodatek skrzywienie kręgosłupa. Jestem załamana! Poradnie specjalistyczne na ten rok już nie rejestrują!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
arabella szmerki ma bardzo dużo dzieci w tym okresie, ponoć to wzrostowe. Prawdopodobnie będziecie tylko pod kontrolą kardiologiczną.
A co do kręgosłupa to nie ciekawie...pewnie ćwiczenia korekcyjne....wiem bo sama miałam jako dziecko.

Słowiczku ja nie strasze ale mam w tej chwili nie lada problem z Julinką a na dodatek Bartuś próbuje wszystkich bić i uwaga sprawdza do czego zabki służą.
Dziś rano tak kochał swoją siostrunie że chapnął ją w nos.......:no:
Normalnie 2 buty w jednym czasie to troche za duzo jak na moje siły......
Wiem, wiem, że nie straszysz...
Przeżywam to samo...rzeczywiście dwa bunty to sporo...czasami za dużo....
A co z Julinką????Może to samo mam z Gabą???

Słowiczku ja nie strasze ale mam w tej chwili nie lada problem z Julinką a na dodatek Bartuś próbuje wszystkich bić i uwaga sprawdza do czego zabki służą.
Dziś rano tak kochał swoją siostrunie że chapnął ją w nos.......:no:
Normalnie 2 buty w jednym czasie to troche za duzo jak na moje siły......
Pamiętam tzw.bunt 4-latka u mojego 5 -letniego brata , miałam wtedy 22 lata i byłam zaszokowana tym co wyrabiał. Trwało to około 6 miesięcy a zakończyło się pewnej nocy jak tata nie wytrzymał i młodemu wpruł ze 3 solidne klapsiory.A wcześniej był nie bity. Ryczał pół nocy zanim usnął ale na drugi dzień mu przeszło zupełnie.Niestety do tej pory jest bardzo wrażliwy....

Arabella ja bym nie panikowała Słowiczek ma racje A ja jestem zywym przykładem szmerów na sercu a patrz jaka baba ze mnie wyrosła.Ale skontrolować musisz.A co do kregosłupa to świetnie robi pływanie i gimnastyka korekcyjna.
Margarita ja nadal pisze wersami.CDN..................A ty co tak mało zaglądasz???
Goście cie uziemili czy komp okupują:-D:-D:-D

Domicela u nas też już było klaps i straszenie pasem ,ale to raczej nie jest dobra forma.
Julinka poprosty nie słucha ,krzyczy na nas ,sypie tekstami typu "jak nie to sobie sama zrób"lub jak nie to............"a wogóle to mówi teksty że jej nie kocham bo jej np czegoś nie pozwalam"kurcze ale ja przecież nie moge jej na wszystko pozwolic bo mi ze łba nigdy nie zejdzie

Słowiczku a do tego wszystkiego zaczeła odszczekiwać nie tylko mnie ale tez babci i dziadkowi.Jest strasznie kłutliwa.
Już jej obiecałam za grzeczność chomiczka taką miniaturke.
I mówi do mnie kiedys że ona nie ma nawet zwierzatka i nie ma sie kim opiekować.i tak sie zastanawiam czy jak bym tego chomiora teraz kupiła to może ona by zmieniła swoje podejście do pewnych spraw i może by sie troche wyciszyła.No sama nie wiem:no:

Domicela u nas też już było klaps i straszenie pasem ,ale to raczej nie jest dobra forma.
Julinka poprosty nie słucha ,krzyczy na nas ,sypie tekstami typu "jak nie to sobie sama zrób"lub jak nie to............"a wogóle to mówi teksty że jej nie kocham bo jej np czegoś nie pozwalam"kurcze ale ja przecież nie moge jej na wszystko pozwolic bo mi ze łba nigdy nie zejdzie
he, he cwaniara :-). Mój brat był taki ,że wszystkimi dyrygował tzn mówił co mają robić a czego nie a jak tego nie robili to był szantaż albo płaczem albo wymuszaniem albo biciem . Ogólnie nie dawał się umyć np przez kilka dni albo rozebrać do spania na noc :szok:

No i nie moge cytować:wściekła/y:
Domicela awet mnie nie strasz:szok:No tak to jeszcze nie ma i niech nie bedzie nigdy.
Ale przywódca to by z niej niezły był.Tez lubi dominować.I Badiśka ustawiać.
Domicelko a co z twoim suwaczkiem.360 dni do urodzin???????

reklama
Wogóle to dziewczyny zapomniałam o bilansie.WYRODNA MATKA JESTEM:wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dzieki arabellka że mi przypomniałas szkoda tylko że w takiej okolicznosci.

Do góry