reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam
u nas do przodu . urlopujemy sie ale nistety w domku.
chatka pomalowana .
do urodzin zero przygotowań:crazy:ale tort juz zamówiony ;-)

reklama
Witam ja w końcu jestem, jakos nie mogłam się do was dostać.
A ja powinnam zacząc się pakować ale jakoś mi się niechce.
Dzieci zasnęły a ja siadam do książki pa

Rzeczywiście, pustki okropne!
U nas po imprezie. Jak ja nie cierpię takich spędów! 5 osób ze stałej gwardii nie było, a i tak musiałam znieść 12 innych! Misiunia wyszalała się z 9-letnim kuzynem i poszła na spacer z 26-letnią kuzynką (przez tą godzinkę tak sie za nią stęskniłam...)

hej hej
witam wieczorkiem:-)
faktycznie tu puchy niezłe, ale przynajmniej dziewczyny wczasujące się będą narzekały że tyle nadrabiania:-D;-)
u nas tez imprezka w tym roku bardziej kameralna, bo ja tez nie lubie tych spendów, będą myśle dziadkowie, my i chrześni, ale to i tak uzbiera ponad 10 osób:szok: będzie torcik, słodyczy i owoce, bez żadnych obiadów itp!!!!oooooo nie..:no:

hej hej !!!

my juz po imprezie i było supeeeer !!! przyjechały dziewczyny z bb śląsk z dziećmi, pogoda dopisała dzieciaki wybawiły sie, my zresztą też !!!! ugoniłam sie, bo przygotowań dużo ale było naprawdę warto jak widzę ze Liwia zachwycona bo dzieci duzo i ganiały wszędzie !!! Były balony, trąbki itp
Jutro Liwia z tortem i cukierkami idzie do takich znajomych dzieci a za tydzień impreza dla dziadków :-) taki smark a 3 dni świętuje :-D

Gaga wakacjujcie sie ile wlezie :tak: pogoda dopisać ma więc super, nic tylko wypoczywać !!!!

Witam się z pracy :-p

My również po imprezie, było przyjemnie chcoć troszkę trzeba było pozasuwać - ale jak się zaczyna przygotowania o 11 a impreza na 14 to wiadomo - było ostro :-D.
Marysia przywiozla wór prezentów, wszystkie bardzo sie podobały a najbardziej chyba to, że były inne dzieci.
To czego mi brakowało to czasu dla małej a dzisiaj w pracy :-(. No ale jak wróce do domu to mi pewnie Marysia da popalić :-p

Kurcze wiecie nie umiem sobie radzić z niechęcią mojego dziecka do mnie - jak jesteśmy same - wszystko ok, pojawia się tata i spadówa . Nic nie mogę już wtedy zrobić, wszystko tata i tata. Czasami to chce mi sie aż płakać :-(

reklama
Dwa lata temu miałam Marysię już na brzuchu :happy2::rofl2:

Wszyscy namawiają na kolejne dziecko :blink:, no może poza rodzicami, którzy są nieco lepiej zorientowani w temperamencie Marysi :-D

Do góry