reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Goga się melduje.
Mam wakacje w domu na najwyższym poziomie, pół Europy dziś do nas zjeżdża na finał światowych regat. Wybiera się ktoś do Szczecina? To zapraszam na kawę :-)
Wczoraj siedzieliśmy na Wałach nad Odrą prawie do północy bo czekaliśmy na pokaz sztucznych ogni. A dzieciaki nie spały! Marek przetrzymał jeszcze nawet drogę stamtąd do domu. Jak Tomek wieczorem zrzuci zdjęcia z aparatu to może coś zapodam do oglądania.

reklama
Witam I Zaraz Zmykam...pogoda Do Bani...urlopu Nie Bedzie W Wakcje.... Od 19 Emgruje Do Sopotu Do Punktu....bo Sprzedaz Tam Kichowata...a Wiec Wszytkich Z Trójmiasta Zapraszam Na Kawe I Po Telefon....hahaha...

W Sobote Jade Na Spozniony Roczek Do Mojego Chrzesniaka...

Auto Nowe Odebralam....jazda To Rewelacja...ale Po Wypadku To Mam Totalnego Stracha....

Z Olkowa Raczka Coraz Lepiej...blizny Tak Jakby Troche Mniej Widoczne... Przykurcze Zlikwidowane....

Pod Koniec Sierpnia Odbieramy Domek Letniskowy .... Juz Sie Nie Moge Doczekac....

A Tak Pozatym To Przytloczyly Mnie 30 Urodziny...buziaki Odezwe Sie Za Jakis Czas

Goga ja bym do szczecina chętnie tylko jakoś tak daleko mam :-)
wiecie co słuch straciłąm od tego wiercenia :dry: ale jestem całą happy bo zamówiłam dekorację do pokoiku i będę zaraz po naszym przyjeździe, tapeta mam nadzieję tez dojdzie, więc dorobimy ten kawałeczek co nam brakło i chyba pokoik bęzie na urodzinki cycuś :-D

Hejo :-)

Marysia ma dzisiaj extra bo mamusia właczyła elmo po południu, no i mamusia też ma fajnie z tego powodu :-p

Ustaliłyśmy z nianią, że będziemy przekupować Marysię czekoladką w nagrodę za kupkę :-p, he jak dzisiaj dostała po ogromnej histerii to mogła siedzieć na nocniku i do nocy :-D

Goga - pewnie widoki imponujące, zdjęcia nie oddają na pewno wszystkiego, tyle, że do Szczecina to jednak spory kawałek :blink:

Gaga - cieszę, że remonik postępuje, efekt na pewno będzie extra :tak::tak:

Żaneta - trzymaj się i nie dołuj się urodzinami bo to powód do świętowania a nie smutku :tak::tak::elvis::elvis:

Słowiczku - :elvis::elvis::elvis:

Arabella - boshe jakie wspomnienia :shocked2:, czy u nas to nie można jakoś tak po ludzku rodzić :confused::no::wściekła/y:

a kuku jest tu kto ??
padam na pysk po remoncie, jutro wyjazd, w domu zostaje wielki bałagan ale pokój Majeczki super tylko powykańczać

Hej ja tu na chwilunie.
gaga a gdzie jedziecie???bo chyba przeoczyłam.:zawstydzona/y:
no i fajniscie że już po najgorszym z remontem.teraz to już same przyemnosci zostaną:tak:

Oj goga ja też bym z checią do ciebie sie zwaliła.no ale cóż trzeba na nastepny rok czekać..........................A swoją drogą to nieźle chłopaki przetrzymałaś ze spankiem:-D.pewnie dzis do południa lulali co???;-)

Jadzia jedziemy do Tylicza, niedaleko Krynicy, ponoć agroturystyka tam kwitnie, zobaczymy ważne że świerze powietrze

reklama
oj jutro jedziemyyyyyyyyyyy i nie będę mogła do as zaglądać, no chyba że tam będzie necik, może zajrzę do kafejki :-D oj uzależnienie że hej
słowiczku trzymaj się i do przodu :elvis:
a wiecie jakie mamy zajebiście krzywe ściany w domu:oo: normalnie listwy wykończeniowe fale tworzą :cool:
oooooo słyszę jak K w kuchni wpieprza Majki chrupki kukurydziane :-) kolacji nie było :rofl:

Do góry