reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Wiram,
Mailen nałogowcu dasz rade nie tylko ze słonecznikiem:tak:
Gaga wiec już końcówkaa i odpoczynek
Agata no nieżle pora spoko 03:26:szok:
Wiola Amelka ma ok 23 zależy od numeracji no i fotki wklejaj
u nas spoko dzis balejaż zrobiła fryzurke i spoko się czuje brwi rzesy też luks poprawa nastroju
BIBI CO Z TOBĄ
Słowiczku co z toba
od jutra zaczynam pieczenie itp zakupki dzis w większości juz 500zł z kieszeni poszło oj no ale coż dla mojej małej nie zrobimy
spadam spać dobrej nocki

:szok::szok: Nieźle to ile osób będzie na imprezie ????

reklama
No nie wierzę ....co tu tak ucichło
Ja jeszcze obiadek robię- makaron z cukinią i pomidorami, znoszę graty do auta i jazda nad jezioro na weekend a stamtąd wyjeżdżam znowu do rodziców i do Poznania wracam za tydzień.
Miłego dnia

No i co moge napisać..................??????
przedewszystkim gratuluje wszystkim szkolącym sie (gaga,agata,anecik no chyba o nikim nie zapomniałam???jak coś to:sorry:) i brnącym do przodu.
Atol tobie podwujnego sukcesu:tak:Zajefajny sklepik.

tyle chciałabym wam napisać i wszystko mi wylatuje ze łba.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszystkoprzez to że nie moge pisac dużych postów.
ale mam nadzieję że to sie niedługo zmieni:tak:

reklama
Do góry