reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja też właśnie kibuje w swojej tyrce:wściekła/y: na jednym kompie mi się skanuja dokumenty więc nie tracąc bezczynnie czasu zaglądam do Was....ale jestem potwornie zmęczona, chyba muszę jeszcze zajść po jakiegoś powera, bo inaczej to zasnę za kierownicą wracając do domu:no: ten czas urlopowy mnie wykończy, ale jeszcze troche i sama się będę byczyć na plaży (o ile pogoda dopisze) ;-)
napisałam się na wątku zabawkowym a tu mi posta wcieło:szok::crazy:

reklama
Heloł

Gdzie się podziewacie całe dnie????

Żużaczku - mam nadzieję, że nie zamordowałaś jeszcze jakiegoś wykonawcy ??;-)

Bibi - witaj znowu. Oj wiem jak jest ciężko jak się na 8 godzinek chodzi do pracki :confused2:

Kuźwa Marysia nie chce robić kupki na nocnik więc ....... zrobiła ją w majtki :wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem jak ją nakłonić na nocnik, pieluchy zakładać nie będę :no::no: Bleee

helou z wieczora
u nas praca remontowa pełną parą, jeszcze jutro tylko zapieprz a potem luuuuuuuuuuz :-)
bibi no nareszcie,
marte, słowiczka nam wcieło
moja mama mi dziś powiedziała że z tym Majki sikaniem, to może byc kiepsko, bo ona teraz strasznie się rozgadała i chłonie raczej nowe słówka a nie naukę ocnikowania

jak sie ciesze że do was tu dzis napisałam.Choć nadal po dwa wersy ale to zawsze coś:-D
No i u nas z tym sikaniem to różnie ,częściej w pampka lub na podłoge,ale jak mu przypomne to jest komedia.Lata do klopa i karze sobie drzwi zamykac i "sikałam":szok:mówi.:-D:-DNo ale to ja go musze pilnować.Sam nie zawoła.albo zawoła po fakcie.

I wogóledużo mówi praktycznie wszystko powtarza, taka mała papuga.
Agata u mnie o kupie na nocnik też nie mam co marzyć ona nadal jest w pampka tworzona.:wściekła/y::-DNo a co to sie ze słowiczkiem dzieje??????
Agata czyli już niedługo po remoncie???

Jadzia no nie bardzo, przed sobotą się nie wyrobimy, zostanie nam takie układanie jak wrócimy, ale najgorsze za nami, a wogóle to brakło nam tapety:crazy:a zamawialiśmy ją w niemczech i teraz czekamy trzy tygodnie aż przyjdzie, ale pewnie będzie już koło 15

no dekoracje zakupię jutro jak mi wystawią aukcje, ale będzie ślicznie mam nadzieję, Majka zachwycona bo rozłożyliśmy wykłądzinę, bardzo jej się podobało :tak:

Witam się wieczorem
Dwa lata temu o tej porze leżałam na porodówce, na mokrym łóżku, bo przebili mi pęcherz (wody mi się sączyły od rana) i nie zmienili pościeli, oksytonka kapała, a skurczy czy rozwarcia zero. Wróżyli mi dłuuuuuuuuuugi poród, ale na szczęście o 5:17 Misiulka już była na świecie!

ale sie na wspomnienia zebralo:-D

a juz za chwileczke juz za momencik z drugim bablem na porodowce bedziesz:-D

reklama
Do góry