reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Cześć dziewczynki!

Atol, Misiunia miała 2 pary sandałków, kupionych w maju na wyrost. Już jej paluchy wychodzą, ale chyba w tym roku nie kupimy nowych. Na jesień coś dostanie.

Mam pytanie: szczepiłyście Prevenarem? Chciałam zaszczepić Małą na bilansie dwulatka (wybieramy się w przyszłym tygodniu), ale koleżanka zaszczepiła swoją córkę i od ponad tygodnia siedzą w szpitalu - taka straszna reakcja organizmu. Teraz mam stracha.

Damiankowi musieliśmy kupić nowe sandałki, bo palcami już szorował po ziemi, zresztą wydaje mi się, że ma bardzo dużą stopę (25 rozmiar):szok: a jak wasze dzieci?

Co do szczepienia, to my musimy zaszczepić , bo w żłobku jest większe ryzyko zachorowania. Lekarz powiedział, że będziemy sczepić tą szczepionką od 2 roku życia. Nie wiem jaką ma nazwę. Mam nadzieję ,że nie będzie żadnych powikłań, do tej pory dobrze przechodził szczepienia.:tak:

W końcu skończyliśmy remont pokoiku Damianka.:-):-):-) Jeszcze tylko nasz.
Mam nadzieję, że uwiniemy się w dwa tygodnie.

Pozdrowienia dla wszystkich sierpnióweczek!!!

reklama
witam

agata faktycznie niezla pora:szok:

arabella jak na razie srednio idzie, tydzien sklep dziala, ponad 200 odiwedzin, ale jeszcze nie ma zamowien. Moze czekaja na pensje:-p, zobaczymy

agata no tos popisała :szok: tomnaś czy nie ?

wiola nieźle z tym remontem, my jeszcze musimy skończyć tapety, jutro rozkłądamy wykłądzinę w piątek przenosimy meble w sobote jedziemy, no chyba że nie zdąrzymy to kończymy po powrocie
co do szczepienia ja na razie się powstrzymyję Majka i tak nie idzie do przedszkola
anecik trzymam za autko, oby się udało
atol za rozkręcenie sklepiku też trzymam

hej!!!

Agata hop hop żyjesz ???

Wiola pochwal sie zdj pokoiku !!!

Anecik udanego wypadu !!!

Atol poczekaj teraz sezon wakacyjny, za chwilę sie zacznie a jak nie to na święta na pewno !!!
a ja do szczepionek mam mieszane uczucia !!! :dull:

Witajcie,
Ja tak zerkam,ale mam pewnie mało czasu.Męża chrześniak przyjechał i okupuje kompa praktycznie cały dzień,a i może mi się przyda trochę odpoczynku od neta :dull: W każdym razie we wrześniu będę korzystać w spokoju :-)

Wiola Dominik ma rozmiar 24,też by mu się przydały sandałki,bo w tych już paluchy zaczynają wyłazić,ale się wstrzymuję.Nawet nie wiem,czy jeszcze słońce przygrzeje w tym roku,bo na razie to chłodek niczym jesienią :dry:

Domiśka póki co nie szczepię a i nie wiem,czy jak go do przedszkola będę wysyłać,to się zdecyduję.Ponoć najgorsze pierwsze pół roku,a później się dziecko uodparnia i tak nie choruje,a po szczepionkach to nie wiadomo właśnie jak zareaguje...

Anecik powodzenia i nowego autka życzę :tak:

Kuźwa napisałam posta i zerzarło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Żyje ale kiepsko:confused2:. Obudziłam się, a raczej zostałam prawie zwleczona z łóżka, o 7 z mega kacem. Nie wiem czemu ale jak się nie wyśpię to mam kaca :rofl2::cool::cool2:
A dzisiaj pójdę jeszcze na imprezę jak dam radę bo przez trzy tygodnie nie miałam jak iść a dzisiaj jest ostatnia szansa, żeby chociaż trochę zintegrować sie z grupą.:-p

Gaga
a gdzie jedziecie na wakacje ????

a Wy co tam????pewnie śpicie, ja tonę w swoim nałogu....pt.słonecznik:-):tak:;-)
agata gdzie Ty dziś pijesz bo moj brat tez mial isc po pracy na piwko a Wy przecież jedna firma moze razem pijecie;-)
ja dziś w pracy miałam sajgon, sama, jutro też, jest nowy koleś ale co z tego jak on nie ejst w stanie mi pomoc wiec jakby nie bylo jakbym byla sama, a dzis wszyscy jak na zlosc z jakimis porblemami i pretensjami...MAM DOŚĆ jutro powtórka z rozrywki!!!!!!!!!!
Olek śpi a ja jak zdołam się oderwać od słonecznika to też uciekam
dobranoc

reklama
Wiram,
Mailen nałogowcu dasz rade nie tylko ze słonecznikiem:tak:
Gaga wiec już końcówkaa i odpoczynek
Agata no nieżle pora spoko 03:26:szok:
Wiola Amelka ma ok 23 zależy od numeracji no i fotki wklejaj
u nas spoko dzis balejaż zrobiła fryzurke i spoko się czuje brwi rzesy też luks poprawa nastroju
BIBI CO Z TOBĄ
Słowiczku co z toba
od jutra zaczynam pieczenie itp zakupki dzis w większości juz 500zł z kieszeni poszło oj no ale coż dla mojej małej nie zrobimy
spadam spać dobrej nocki

Do góry