reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej hej !!!

dziś też się udało zrobić dwie kitki na spacer i musiałąm ją zagadać itd i przechodząc kolo tv zobaczyła swoje odbicie :-D i z wielkim wyrzutem obróciła sie do mnie i MAMOOOO!!!! i palcem mi pogroziła :-D:laugh2: ale miałam ubaw ale dała sie przegadać ze szybko idziemy i nie ma czasu sciągać :cool2:

poza tym dzis sie uwzieła i cały czas ze ma 3 latka pytam ją ile Liwusia bedzie w niedziele miała latek a ona - tsy !! a ja nie dwa a ona nie -tsyyy i tak sie przegadywałyśmy która głośniej chyba z 5 min :laugh2: nie wiem co jej sie ubzdurało !!

zdjęcie oczywiście zrobiłam bo nie wiadomo kiedy zdarzy sie okzaja zobaczyć Liwkę w kucykach :sorry2:

Słowiczku no własnie, a co Ty tak nic sie nie odzywasz :confused:

My na te pneumokoki nie szczepimy !!!

reklama
agata i wszystko jasne skąd do Ciebie zamiłowanie do porządku, zawsze wszystko musi być poukładane i na swoim miejscu....poprostu zboczenie zawodowe;-)

chłopaki już spią ja ja prasuje i też uciekam do łóżeczka

HEJ
Dziewczyny dziękuję za porady w sprawie plasterków .. zakupimy.
My też nie szczepimy przeciwko pneumokokom postanowiłam poczekać jeszcze z rok i zaszczepić w czerwcu 2008 bo we wrześniu pójdzie do przedszkola. Na sepsę też nie szczepię. Pediatra mi mówiła że dziecko potrzebuje czasu aby przyzwyczaić się do bakterii przedszkolnych i czasem może chorować....
Jutro jedziemy a ja niespakowana....ale wyjazd dopiero ok 12....
Trzymajcie kciuki bo jak dobrze pójdzie to zmienimy auto, bo mamy kupca na nasze clio i upatrzoną przez męża jakąś mazdę..........krwista czerwień, klima i ...... podobno duuuuuuuuuży bagażnik!!!

HEJ
Dziewczyny dziękuję za porady w sprawie plasterków .. zakupimy.
My też nie szczepimy przeciwko pneumokokom postanowiłam poczekać jeszcze z rok i zaszczepić w czerwcu 2008 bo we wrześniu pójdzie do przedszkola. Na sepsę też nie szczepię. Pediatra mi mówiła że dziecko potrzebuje czasu aby przyzwyczaić się do bakterii przedszkolnych i czasem może chorować....
Jutro jedziemy a ja niespakowana....ale wyjazd dopiero ok 12....
Trzymajcie kciuki bo jak dobrze pójdzie to zmienimy auto, bo mamy kupca na nasze clio i upatrzoną przez męża jakąś mazdę..........krwista czerwień, klima i ...... podobno duuuuuuuuuży bagażnik!!!
Trzymamy trzymamay i oby sie udało!!

reklama
Do góry