reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen- hihihihi ja byłam audytorem :-p, teraz już nie jestem, chociaż uprawnienia mam i nadal zajmuję się audytem ale już go nie wykonuję, hmmmmmmmmm trochę to pokręcone :eek::sorry2:

reklama
Moje dziecko jest głodne :szok::szok:, nawet chciała już wyłączyć tv po bajce ale widać oprztomiała i poczeka aż rybka pójdzie spać. :cool2:

bylismy dzis z Helen u dermatologa

niestety okazalo sie ze pani doktor chora, ale do mnie nikt nie zadzwonil, bo po co?

wkurzylam sie i skonsultuje to uczulenie z pediatra, bede 21 sierpnia na szczepieniu

a u mnie Hania spi, Helen spi:szok:, ale niestety to nie sen nocny tylko tak padly

bede miec pozniej sajgon

Hanka wyrosla z butow, 3-4 miesiace i juz

musielismy na gwalt jechac buty kupowac, bo dziecko plakalo ze nogi bola i faktycznie jak sprawdzilam to byly juz za male:szok::szok:

anecik, my też kupujemy te plasterki co atol i przyklejamy na nadgarstki. Mała jest przymulona, jakby była naćpana, ale do tej pory były skuteczne!

Atol, Misiunia miała 2 pary sandałków, kupionych w maju na wyrost. Już jej paluchy wychodzą, ale chyba w tym roku nie kupimy nowych. Na jesień coś dostanie.

Mam pytanie: szczepiłyście Prevenarem? Chciałam zaszczepić Małą na bilansie dwulatka (wybieramy się w przyszłym tygodniu), ale koleżanka zaszczepiła swoją córkę i od ponad tygodnia siedzą w szpitalu - taka straszna reakcja organizmu. Teraz mam stracha.

Muszę trochę poprasować:wściekła/y:

Arabella - a na co ta szczepionka :confused:

My kupiliśmy kolejne sandałki bo w poprzednich już prawie palce wychodziły a buty z Baty okazały się totalną pomyłką :no::no:. Poza tym jak jedziemy gdzieś, gdzie jest woda to musowo musimy mieć 2 pary butów.:sorry2:

pneumokoki?

ja nie slyszalam jescze o takiej mocnej reackji organizmu:szok:

tez sie zastanawialam nad tym szczepieniem na bilansie i tez sie wystraszylam

Hanka dalej spi:szok::szok:

reklama
Witam wieczorem.
u nas dzis pierwsza kupa na nocnik, dwie kolejne w pampka
A ja monotematyczna jestem. U nas dziś pierwsza kupa w majtki, fuj (chyba mi dziecko po prostu na złość zrobiło bo najpierw woła siku siku i leci do nocnika a ja za nią - tak 2x a potem sobie kucnęła i poszło i woła, że chce siku :baffled::eek::dry::no::-(). Już ani słowa o kupie ;-)

co do kupienia majteczek...reszta szkoda gadać albo mikruski jak dla niemowlaczków albo wielkie galoty jak dla mnie :-p
Ania takie mikruski nosi, chyba siędo Ciebie przejadę :-);-):-D

Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam, że tak będzie, gratuluję

myślałam, że uduszę D. przez telefon
oj należało by mu się :wściekła/y::angry: co za big egoist

anecik, my też kupujemy te plasterki co atol i przyklejamy na nadgarstki. Mała jest przymulona, jakby była naćpana, ale do tej pory były skuteczne!

Mam pytanie: szczepiłyście Prevenarem? Chciałam zaszczepić Małą na bilansie dwulatka (wybieramy się w przyszłym tygodniu), ale koleżanka zaszczepiła swoją córkę i od ponad tygodnia siedzą w szpitalu - taka straszna reakcja organizmu. Teraz mam stracha.
Przydałyby sięAni takie plasterki na podróż, chociaż byłby spokój :-);-):-D
Co do szczepionki, to mnie nastraszyłaś. Ale i tak nie chciałam szczepić.

Poza tym jak jedziemy gdzieś, gdzie jest woda to musowo musimy mieć 2 pary butów.:sorry2:
U nas 2 pary plus obowiązkowo "gumiaki" - bez tego ani rusz, najchętniej by chodziła w kaloszach cały dzień (łącznie z drzemką ;-)).

Uciekam, jutro znowu z kurami trzeba wstać.

Do góry