reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Melduję się razem z moim dużym brzuchem. Byliśmy w Gdańsku przez weekend. W drodze powrotnej wjechaliśmy na działkę, którą rodzicę chcą nam dać, o ile zdecydujemy się tam budować. Znowu zaczęłam marzyć...
Jeśli chodzi o picie to Misiulka nigdy nie piła z butelki, niekapka i innych takich wynalazków. Najpierw ją karmiłam, a potem od razu zaczęła w normalnych kubeczkach, szklaneczkach, filiżaneczkach, kieliszeczkach i ze zwykłej butli (np. Bobo Fruty).
Mój mąż jest bardzo pomocny w usypianiu dziecka. Ja ją kładę do łóżka, ona nie poleży nawet pół minuty i jak jej się uda (dzisiaj zapomniałam zamknąć bramkę) to schodzi na dół i usypia w ramionach tatusia. A ja jestem ta wyrodna matka.

reklama
Arabela bez urazy ale Twój mąż niepoważny, komu on na złość robi ??? Daremne jak razem nie będziecie konsekwentnie tylko Ty sobie a on sobie to dziecko zgłupieje, i bez sensu wprowadzanie jakiegoś usypiania itd bez obupulnej chęci !!!

Ewelinka a jaką pastą myjecie mu ząbki ???

Agatka a co to za nocnik ??? ten tron ???

witam żyję ale nie moge napisac wiecej niz jedną linijkę.... podczytuje co u was i stekam ze złości ze nie moge wam napisac co bym chciała a na raty nie potrafie

bibi jak sie pojawi to z nią sobie porozmawiam. zero kontaktu . a była tak blisko :wściekła/y:

arabella - z męzusiem moze poważna rozmowa by sie przydała. albo niech robi tak działa i jak urodzi sie drugie dzieciątko niech sam usypia obydwoje . powodzenia mu życzę:-p

gaga - jak remont
słowiczku - jak łukaszek
żużaczek - co z tobą?
evelinka- ja tez do dentysty musze z maja sie wybrac nastraszyłas mnie troche . chociaz jak przegląd paszczy zrobiłam dzis czarnych plamek nie widac

reklama
skaba odpoczywaj i dbaj o siebie . no i co z kinek juz dawno jej nie było i jej pieknych fotek
coś mi komp nawala nie mogę pisac długich postów. nie wiem czym to jest spowodowane . :wściekła/y:no i znów blokuje. spadam spać/ pozdrawiam. jutro jadę na 2 dni nad jeziorko . mam nadzieję że bedzię piękna pogoda , ale znając moje szczęscie napewno bedzie padac . :no:od czwartku znów zostajemy same.

Do góry