reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
hej
ja też podczytuje co u Was i uciekam
w pracy sajgon bo koleżanka na urlopie więc wszystko na mojej głowie:confused::eek::eek:
Olek śpi, przez sen na szczęście nic nie pije a od soczkó też odchodzimy, bo on i tak jest nie jadek a pije strasznie dużo a te soki strasznie zapychają, więc teraz herbatka!!! tylko niestety też trzeba się przyznać że z butelki, na kubek nie kapek się złości że mu za szybko leci i sobie nie radzi, słomką lubią pić ale tak raczej dla zabawy a jak mu się na prawdę chce pić to tylko butelka wchodzi w grę:dry:
ale na razie go nie męczę bo walczymy z pieluchami i trzeba przyznać (tfu tfu) ze nie jest źle, siusia na dworzu sam na stojąco trzymając siusiaka ha ha nieźle to wygląda taki facecik szok, fakt że kończy się to obsikanymi spodniami ale niech się uczy:-):tak:
evelina a z tymi ząbkami to też mnie nastraszyłaś, ja nic niepokojącego nie zauważyłam ale kto wie..:confused::szok::dry::shocked2:

spokojnej nocki

hej
ale mam zaległości.........
co do ząbków to tomek myje wieczorem, ale w nocy jeszcze cyca podjada..... idę dziś do dentysty ze sobą i zapytam kiedy go przyprowadzić na rutynową kontrolę..... w czwartek idę na bilans dwulatka...
w zeszły piątek byliśmy z Tomkiem w ZOO, bo ja byłam w Opolu na rezonansie magnetycznym i zaliczyliśmy tam 3 godzinki...... fajnie było...

co do kubków szklanek słomek Tomek już od dawna pije bez problemów ze wszystkiego..
co do nocnika postępów brak choć w domu biega bez pampka,a jak się zesika to bierze mnie za rękę i prowadzi w miejsce kałuży....

Witajcie,dawno rano kawy nie proponowałam,która chce :confused:

Nie chciałam Was nastraszyć Dziewczyny.To ja myślałam,że Wy wszystkie już po kontrolach stomatologicznych jesteście i tylko ja tak z tym zwlekałam,bo ponoć powinno się iść jak pierwsze zęby wyłażą :eek:

Agata to nie wesoło z tą alergią :no:
Justyna używamy pasty ELMEX od samego początku.
Madzia miłego wypoczynku...i pogody :tak:

U nas dziś od rana deszczowo.

No nie , albo macie produkcję ponad przeciętną albo produkcja zupełnie siada...
U nas dzisiaj był deszczowy poranek więc wsiadłam w auto i pojechałyśmy z Julką do M1 bo mi żyć w domu nie dawała.A teraz leży w łóżeczku i zasypia a ja mam chwilkę z kawką i szukam jakiejś innej dobrej marynaty do kurczaka.

A wracając do picia to Julka pije ze wszystkiego najczęściej ze szklanki a tylko mleko jest z butli i smoka.Za to nocnik ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak wracałyśmy do domu to oczywiście Jula korzystając z mojej nieuwagi wlazła w kałużę.Na to ja grobowym tonem , bardziej do siebie niż do niej ,mówię: No świetnie Julia, świetnie. A Julka na to : Świetnie , Julia, świetnie.Po czym odwraca się i strzela zabójczy uśmiech :sorry2::crazy:

Madzia miłego wypoczynku nad jeziorkiem, oby Ci nie padało.

witam

ewelinka bo ta elmex to chyba bez fluoru ??? jak tak to powinnas juz małemu myć z małą ilością fluoru jest taka " kolgejt" ( jak to sie pisze :baffled:) dla takich maluchów !!!

witam się z kaffką
napisałąm tą cholerną pracę, jutro jadę zawieźć trzymajcie kciukasy
Majka mleka z butki dawno nie pije, je mleko z płatkami rano i tyle mleka, na wieczór jogurt
my jak justa colgate w paszczę jej dajemy tego od 0-2 ona niestety żre ta pastę a nie wypluwa
nocnik u nas hmmm kupe mówi jak robi i od kilku dni jest tylko na nocnik, no chyba że na polu jesteśmy, a sikanie tragedia, ona jeszcze nie wiem że chce, dopiero jak zacznie to mówi "mamusiu siusiam" więc ja ją bach na nocnik, ale to już po ptokach, tym sposobem mamy zlany dywan a ja tylko chodzę i go piorę :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
remont się posuwa, dziś mam nadzieje z gniazdkami skończyć, jutro pusowanie ścian, no i trzeba wymyć wszystko przed kładzeniem tapet.............

reklama
anecik ponoć od cyca nie da się zepsuć ząbków, gdzies tak słyszałam, więc się nie martw
domicela dobra Jula :-)
Majka do mnie często puszcza teksty typu
"nie przeszkadzaj, teraz jem"
"mamusiu zajęta jestem"
a dziś zbroiła bo się bawiłą tym co nie wolno i jej mówię że jak wstanie z nocnika to idzie do konta a ona "mamusiu daj majtećki, maja idzie za kale do konta" :-) i poszła usiadłą :-D, powyła no bo w koncie, przeprosiłą i luz (kąt czy kont :rofl2::sorry2:)

Do góry