reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

kurcze sama kawe piję ?? buuuuuuuuuuuuu
wykażcie się kochane na wątku zabawkowym co kupujecie maluchom na urodzinki

reklama
zaraz mi łęb pierdo.lnie a tego bąka chyba w paczce na Alaskę pośle
cały dzień tylko mamoooooooooooooooo, mamusiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, buuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuu yyyyyyyyyyyyyyy, no rzesz qrwa mam dośc tego jęka DOść :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

HHHHHHUUUURRRRRAAAAAAAA

Zdałam ten cholerny egzmian :-):-):-):-):-):-):-):-)

Mogę pisać na forum :rofl2::-):tak::-D:-):-):-):-):-):-)

No kochane zanim mi zablokują dostęp do odpowiedzi na forum, co pewnie kiedyś nastąpi :baffled:, będę wam tu pisać, pisać i odpowiadać :tak::tak::tak::tak:

Justyna - nie wiem co mi się ubzdurało z imieniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, strasznie przepraszam i od dzisiaj obiecuję poprawe :tak::tak::tak::tak::tak:

Czyż dzisiaj nie jest wspaniały dzień :rofl2::sorry2:
Niedługo idę do domku :tak::tak:

witam ewelinka bo ta elmex to chyba bez fluoru ??? jak tak to powinnas juz małemu myć z małą ilością fluoru jest taka " kolgejt" ( jak to sie pisze :baffled:) dla takich maluchów !!!
Elmex ma 0,05 % fluoru.Niby ją wszędzie polecają.A ta Twoja ile ma ?

Cholercia,nie wyrobiliśmy się dzisiaj na rejestrację do denty.Zrobiliśmy zakupki i właśnie piecze się serniczek na jutrzejsze imieninki mężula :-)

Agata GRATULACJE za egzamin !!!

A jutro będę trzymać Gaga za Twoją prackę.

Niezłe Wasze dziewczyny mają teksty.Mój też ostatnio na etapie tatusiu i mamusiu i non-stop coś.

justyna, nie mam zdjęcia! Ostatnio już namówiłam brata, żeby mi jakieś pstryknął, a on - zamiast mi przysłać - to pojechał sobie w góry!

Cholerka, mam już dosyć. Moje dziecko średnio raz w tygodniu spada z betonowych schodów. Bawi się w ogrodzie i nagle wrzask - właziła na schody. Jest nie do upilnowania, a ja już nie wyrabiam. Teraz mam stresa, bo spadła ok. 17:30, potem wyła przez półtorej godziny, a teraz śpi. mój mądry mąż ją położył. Rozwodzę sie! tylko nie mam gdzie się wyprowadzić.

heji !!!!

Gaga to juz sukces że reaguje jak zaczyna siusiać za chwilę skapuje że to szybciej idzie sie zorientować i będzie dywanik ocalały !!!

No Agatka gratulcje i zaraz stawiaj tu coś co opikemy sukcesa :-D
a imieniem sie nie stresuj bo jakoś przyzwyczaiłam sie że TY ZAWSZE na ta moją pychulę Oliwia :-) Teraz ciężko mi będzie sie przestawić :rofl2:

Ewelinka to jak ma to ok !!! mi sie porąbało z tą bezfluorową pasta, potem się kapłam !!! Na pewno da sie coś z tymi ząbkami zrobić !!! Liwia raz jako mała miała taką szarą plamkę na zębie a po jakimś czasie w trakcie rośnięcia znikneła :eek:

Arabela no to chłop Ci nawet zdjęcia zrobić nie moze :baffled: My tu ciekawe brzusia cioci !!!!!!!! a jak nie to zapraszam na sesję :-D
Nie stresuj sie tak kochana wszystkim, a moze Michasi taki tunel kup albo coś jak z niej taki cyrkuśnik, zawze to bezpieczniejsze niz betonowe schody

a ja ide kąpu ląpu i mam taką ochotę na zimne pifooo !!!!

heji !!!!

Gaga to juz sukces że reaguje jak zaczyna siusiać za chwilę skapuje że to szybciej idzie sie zorientować i będzie dywanik ocalały !!!

a ja ide kąpu ląpu i mam taką ochotę na zimne pifooo !!!!

zimne piffko podaje
dziś byłą nocnikowa klapa, kupsztal do nocniczka, bo powiedziałą, ale chyba ze sześc razy zlałą się i mówiłą mamusiu siusiam jak już kałuża była :no::no::no:
jutro kupuje pieluchy te mateczki pampersa, i będą ją chyba wysadzać co jakiś czas zamiast w majtach ją mieć latającą
no to zmykam na piffko me :-)

Gaga ja miałam jedną paczkę tych majteczek i nie byłam zadowolona :no: jakies grubasne a poza tym dupiato sie ściągały i drogie to piruństwo!!! Ja jak Liwuśnik jeszcze nie zatrybił do końca z sikaniem to dawalam w majty tetre żeby oszczędzić podłogę !!!

no to na pifooooooooooo

reklama
ja też biegnę z zimnym pifffkiem opijać sukcesy sierpniowych mamusiek :-);-):-D
Agatka ogromnę GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
gaga podziwiam Cię że miałaś wene i czas na napisanie pracy, mnie czeka to za rok, ale nie wiem jak tego dokonam:no::sick:cięzko będzie, licencjata pisałam siedząc w domu i nie mogłam się zerbać a teraz, praca, Olek buuuuuu chyba bym musiała się od wszystkieo na jakies 2 tygo odseparować, od pracy, Olka no i....netu;-):tak:

Do góry