reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

eeeee, chyba nie, najważniejsze, ze jest Wam tak dobrze...tak jak Justa pisała.
Ja też nie trzymam się książek, w życiu całej nie przeczytałam na temat wychowywania dzieci. Dużo mi mówi intuicja....i mąż:-)
słowiczku dawaj, przeczytać nie zawazdi, a nóż pomoże

reklama
Slowiczek zapodaj tu swoją teorię :-D no chyba sie nie boisz że ją obalimy ?;-) a tak serio to jak juz zaczelaś to kończ - i wiem że to nie było do mnie alem ciekawa :-D

justyś u nas tez kąt daje niesamowite efekty, i wogóle traktujemy się na równi, ale z tym zrdowym dystansem który musi być (tez zbovczenie zawodowe)
jedyne z czym sobie na razie nie radzimy to spanie, tu lezymy i kwiczymy, choć przed tymi burzami było ok, budziłą się czasami, ale żadko i dała się uśpić, przychodziła koło 6 ale to było ok, i nam na ręke

rany wypiłąm jedno piffko i mi się literki plączą
no nic idę z piesem, małą nie śpi, cała zgrzana, upały dają w kość, bidula nie może spać przez nie, no i ląduje u nas, a może po prostu przestanę się tym przejmować, w kńcu jak była maleńka spałą z nami ponad pół roku i bez problemu przenieśliśmy ją do łóżeczka, zobaczymy

elo dziewczyny

szkoda ze wczoraj do was nie zajrzalam, nie daje rady

teraz okres urlopowy i mam bardzo duzo pracy, kregoslup mi wysiada:no:

Hanka mnie jeszcze dobija, bo teraz kladzie sie spac okolo 22 a ja juz jestem wtedy ak wykonczona ze zaraz tez ide spac:no::sorry:

masakra, dzis zamaist Helen w krochmalu to wykapalam w wodzi po pierogach bo mi sie pomylily garnki:dry::shocked2:

niezla jestem co?

a propos spania Hanka tez do nas przychodzi nad ranem, albo w ogole z nami zasypia, nie walcze z tym, zakladam ze samo jej przejdzie, tak jak przeszly nocne placze (tfu, fu odpukac)

masakra, dzis zamaist Helen w krochmalu to wykapalam w wodzi po pierogach bo mi sie pomylily garnki:dry::shocked2:
:-D no nieźle !!! a swoją drogą może wymyśliłas własnie jakiś nowy patent :cool2:

Słowiczku a Ty co garka z gazy ściągasz jeszcze ???

kanarek oprostestował wszelki czynności w bliskiej styczności więc dałam mu spokój !!!

ja też piwkuje bo wczoraj taką imprezę Mareczkową opuściłam że dziś muszę nadrobić, wypiłam browara i idę lulu :-)
u nas Olek śpi w swoim łóżeczku bez problemu z tym że z jednej rzeczy też wcale nie jestem dumna....zasypia poprzez bujanie w łóżeczku na płozach:wściekła/y: swego czasu było to wygodne i nie powiem do dziś Olek szybko zasypia ale....boje się ze będzie miał 5 lat i trzeba będzie go bujać, to było bardziej wygodne niż rozsądne...wiem że też przyjedzie czas żeby to zmienić ale na razie nie ma co najgorzej boje się jakiś wyjazdów ispania poza domem bo wtedy moze być problem:zawstydzona/y::-:)no::shocked2::dry:

reklama
kurde i co terazja sama do siebie gadam i pisze ??????

Słowiczek zaginoł przy garach, Gaga pewnie poszła zafajczyć tłumacząc sie psem :cool2: Atolek i Skaba chyba nynu juz poszły :dry:

Do góry