reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

no ja wiem że tak radzą, ale jak mój K ma na 5.30 budzik nastawiony, a ona daje czadi koło 23-1 w nocy, to poddajemy się, no nie wiem, na razie ją nastawiamy na nowy pokój i jej tłumaczę że musi spać łądnie w łóżeczku, no nie wiem, ale tak jak pomyśle że ona szybko rośnie i za niedługo pewno nie będzie się chciała przytulić to nie mam serca zmuszać jej do łóżeczka, tym bardziej że łądnie w nim usypia, do niedawna nawet łądnie w nim spała, może to prze burze i te upały, no nie wiem co robić

no i jak zwykle i tak źle i tak niedobrze :blink:
Ja lubie z tą moją kozą spać i sie przytulać i zasypia z reguły tak jak Maja i śpi do rana i o 7 przychodzi do nas ale zdarza sie tez tak że w nocy sie przekoptowuje do nas i śpimy z takim przecinkiem między nami ( jak to ładnie koleżanka nazwała) !!!
Gaga wyjście chyba najlepsze to pozwolić jej na to i dla siebie łózko mieć do 1 a potem juz podzielić sie z Majką !! zresztą co Ci tam i tak śpicie o tej porze :-D ( chyba )

reklama
aaa zapominiałam wam donieść, że dzisiaj powiedziałam szefowi o fasolce.. i najlepsze jest to, że się ucieszył:-):-) kurcze tak sie stresowałam, a on naprawde się świetnie zachował (lepiej niż moja mama:-):-)) i jeszcze na koniec dnia specjalnie przyszedł mi pożyczyć udanego urlopu.. i żebym o siebie dbala.. przyznał co prawda, ze mu się lekko zawirowało, bo sporo projektów teraz ciągnę, ale uznał, ze musimy sobie poradzić... ale w końcu na ostatnich zebraniach głosił politykę prorodzinną i nawet się śmiali, ze kto zajdzie w ciążę dostanie podwyżki:-):-) no to jest!

oj cięzka sprawa być rodzicem:-)
mój K to tak zakochany w córuni, że nie ma problemu żeby spałą z nami :-D mi to też w zasadzie za bardzo nie przeszkadza bo zawsze do tej przynajmniej 23 jest u siebie w łóżeczku, więc na igraszki mamy czas :-p
wczoraj mnie rozwaliła bo słysze z drugiego pokoju jak o 22 majka cos tam gada ja przychodze a ona siedzi u siebie poduszka pod pachą zuzia (maskotka) w łapie a ona zdziwona że nasze łóżko nie pościelone, bidula za wczesnie się przbudziłą :-)

aaa zapominiałam wam donieść, że dzisiaj powiedziałam szefowi o fasolce.. i najlepsze jest to, że się ucieszył:-):-) kurcze tak sie stresowałam, a on naprawde się świetnie zachował (lepiej niż moja mama:-):-)) i jeszcze na koniec dnia specjalnie przyszedł mi pożyczyć udanego urlopu.. i żebym o siebie dbala.. przyznał co prawda, ze mu się lekko zawirowało, bo sporo projektów teraz ciągnę, ale uznał, ze musimy sobie poradzić... ale w końcu na ostatnich zebraniach głosił politykę prorodzinną i nawet się śmiali, ze kto zajdzie w ciążę dostanie podwyżki:-):-) no to jest!

no to nic tylko gratulować TAKIEGO szefa i oby trzyamł tak dalej !!!!

Gaga wiesz Ty co to olej to kobieto i nie stresuj sie !!! jak Ci to nie przeszkadza i K tym bardziej i jak widac Maji tez nie :-D to problem rozwiązany :-D

kochane jesteście, chyba własnie to chciałam usłyszeć :-):-):-) bo miałam takie poczucie że źle robimy pozwalając jej spać z nami i że tak nie jest w książkach :-p no ale spoko, dzięki wielkie

skaba ja tez chcę takiego szefa

justyś mam pytanie a propos kanarka, nie wqrwia cie jak drze koparę o 4 rano, bo ja miałam dwa takie ptoki i myślałam codzień że je zakatrupię, nawet koc na klatke nie pomagał, śpiewały jak nawiedzone

kurcze dziś znowu grzmiało jak byłyśmy na polku i małą już się obudziłą, ona chyba mocno zapamiętała te głośne burze i się boi

reklama
Do góry