słowiczek
mama pisklaczków
a co tu takie wyznania miłosne??????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i juz wszystko jasne rózyczka
węzły chłonne powiększone i znowu goraczka i wszystkie objawy na to wskazują nawet podobno ta angina wcześniej !!!
Zabij, zabij. Swojego też chętnie bym chwilami kropnęłaPo co od prawie dwóch lat przyzwyczajałam Małą, że po kąpieli jest paciorek i spanko??? Wczoraj tak się darła, że mąż zabrał ją na dół i zasnęła na nim. Dzisiaj, oczywiście, powtorka. No, zabiję dziada!!!
Przeżycie niebywałe, cieszę się razem z Tobą. Mam nadzieję, że z tym włókniakiem to nic poważnego. Uważaj na Was i dużo odpoczywaj. Udanego pobytu w Turkey.ja tylko na sekundkę..
widziałam dzisiaj serduszko mojego dziecka:-):-):-) nawet nie przypuszczałam, że aż tak się wzruszę:-):-)
ale niestety chyba nie dane mi jest spokojne przeżywanie ciąży.. tydzień temu lekarz podejrzewał puste jajo płodowe, a teraz na usg wyszło coś podobne do włókniaka...
ale lekarz optymista..
Mój Darek jak zacznie to nie może skończyć i czka ze aż uszy odpadają.Juz 2 raz mam dziś czkawkę. n to dzionek z głowy. Bedzie wracać co godzinę. tez tak macie?
Ania też ją przechodziła. 3 dni gorączka a potem wysypka na ramionach, pleckach i brzuszku.czy któreś z naszych dzieci przechodziło juz 3dniówkę ???? czy ta wysypka moze byc na brzuchu i buzi ???? i czy swedzieć może ????
Tata po prostu zmoczył tapetę (np. gąbką czy ścierką) i łatwo zeszła.gaga jest taki specjalny płyn do tapet, smaruję się nim a one same schodzą, tylko zwinąć w rulonik i wtedy to nie jest takie straszne![]()