reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Wiola u nas też zdzieraie tapet i mnie trzepie, bo to qrestwo nie chce dobrze odchodzić

zuzaczku ja dzis placki ziemniaczane robię z sosem grzybowym
bibi pewno się odezwie jak placki wyczuje :-):-):-) zawsze jak robię placki to o niej myśle :-D

gaga jest taki specjalny płyn do tapet, smaruję się nim a one same schodzą, tylko zwinąć w rulonik i wtedy to nie jest takie straszne:tak::tak:

Nie wiem jak to się nazywa bo u nas zajmuję się tym mój mąż( pracuje w hurtowni budowlanej), ale nie jest drogie coś koło 10 zł. Jeżeli chcesz to jutro mogę podać Ci nazwę.

Nie wiem jak to się nazywa bo u nas zajmuję się tym mój mąż( pracuje w hurtowni budowlanej), ale nie jest drogie coś koło 10 zł. Jeżeli chcesz to jutro mogę podać Ci nazwę.
dziśśśśśśśśśśśśśśśs terazzzzzzzzzzzzzzzz błagam bo dzisiaj musimy je do końca zedrzeć

Przepraszam ale nie da rady , bo zaraz idę do domu a tam nie mam internetu.:-:)-( W każdym sklepie z materiałami budowlanymi na pewno bedą wiedzieli o co chodzi. Powodzenia

Przepraszam ale nie da rady , bo zaraz idę do domu a tam nie mam internetu.:-:)-( W każdym sklepie z materiałami budowlanymi na pewno bedą wiedzieli o co chodzi. Powodzenia
znalazłam na allegro ;-) dzięki za info o czymś takim, mam nadzieję że pomoże bo wczoraj się umęczyliśmy

reklama
grabisz sobie grabisz koleżanko....:crazy:
też cię kocham buziak
buziak.gif

Do góry