reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Anecik ja juz była 2 razy u lekarki !! ostatnio wczoraj i nic nie widzi zeby coś nie tak !! Uszka da sobie umyć i jak macam to nie reaguje ale pieluchę z okładów taką zimną pcha do buzi !!

reklama
Ja jeszcze nie śpie
dzis od południa na rozjazdach sklepowo gazetowych
tzn urzad skarbowy bo nie długo na rodzinne czas składania wniosków no i U miasta pózniej ogłoszenie do gazety bo auto musimy sprzedac bo od teścia kupujemy szkoda mi troche bo znów uwiązana bede a tak to przez juz 2 tyg mamy 2 bo teść w Hiszpanii i zostawił swoje wiec jade kiedy chce no ale juz nasze sie sypie i trZeba sprzedac
Amel dzis sie obudziła o 7 mamusiu na nociu chce pamp suchy a ja se musle jak wstane to koniec ze spaniem i coreczko sikaj i wstała o 9 ale wredna matka jestem
Skaba będzie dobrze ciesze się razem z tobą i fajnie tak zobaczyć malunie takie hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Marzenka pakuj się do Polski i wiem jak sie czeka na takie spotkanie po roku nawet dłuzej

Żaneta dobrze że z rączką dobzrze i trzymam kciuki żeby juz całkiem było ok

uciekam dobrej nocki

No proszę, myślałam ze wszystkie śpią, a tu taki wysyp!
Marzena chcemy jechać do przyjaciół do Düsseldorfu. Zobaczymy czy się uda...
Justyna - całuski dla Liwciorka i życzymy zdrówka. No, teraz babcia ze wszystkiego będzie się musiała tłumaczyć, bo dziecko doniesie co trzeba i nie trzeba.
Margarita - a rodzinne do końca lipca czy sierpnia?Musiałąm miesiąc temu zrezygnować z dodatku wychowawczego, bo rejestrowałam działalność, ale rodzinne mi zostawili. Zobaczymy, czy teraz też się załapię.

oj ale tu nocne marki buszowały:-):-)

ja dzisiaj poszłam do pracy na 8, bo szefa nie ma, a ostatnio i tak dłużej siedzę, więc trzeba to wykorzystać..

przepraszam, ze pisze tylko o sobie, ale brak mi siła na dłuższe posiedzenia.. wiec tylko podczytuję co u was.. pędzę z robotą przed tym urlopem i musze to skończyć...

miłego dnia!

hejka
kaffkę podaję. Podana by była zaraz po 6tej ale od naszego przyjazdu net nam co chwile siada. ponoć jakies remonta robia. No i mnie to rybka. i tak podpisuję już umowę w Bielsku.

Juz 2 raz mam dziś czkawkę. n to dzionek z głowy. Bedzie wracać co godzinę:eek::eek:. tez tak macie?

reklama
witam z rana !!!!

Żużaczku wczoraj był klient do zdj i tez miała czkawkę i mówi ze go juz 2 mce trzyma :szok:

Skaba usprawiedliwiony twój krótki post !! dobrze że sie meldujesz !!!!

A Liwuśnik nad ranem nioc nawet budzik nastawiłam na 3 zeby zobaczyć czy nie ciepła bo szłam spać po 1 i nie była i cały czas nic Paweł mówi ze o 5.30 patrzył i chłoodna a ja o 6 dotykam i juz 39" :dull: no i taka obsypana w czerwone kropki i wygląda jak 3dniówka albo była tak spocona i odsiło jej sie frotowe prześcieradło :eek: chyba zwariuję bo nie wiem co myśleć poczekam i zobaczę czy jej za chwilę to zejdzie czy nie i poczytam na necie o tej 3 dniówce :crazy:

Do góry