reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja ostatnio jak planowalyscie spotkanie (chyba w maju) to patrzylam za samolotem,ale mozna zapomniec.Wyslali mnie do Warszawy, a potem dalej pociagiem:no:.Troche bylam rozczarowana i doszlam do wniasku ze jak bede miala wiecej czasu to wybiore sie do Krakowa samochodem i tyle:-p.

reklama
Śpicie? Pewnie tak...
Odwaliłam dziś ogromne prasowanie - i to wszystko. Dzieci wczoraj zabrali teściowie bo ja jakoś z niczym nie mogę się wyrobić. Marek jest tak absorbujący, że ani dom, ani praca nie wchodzi w grę... A ja korzystam z tego, że ich nie ma i mam czas na zwykłe życie, czyli pogaduchy z sąsiadami. Ale zaraz zmykam do kuchni upiec mały torcik bezglutenowy, teściowa upiecze mi sernik - i jutro po południu chłopaczki wracają i świętujemy. Prezentu Marasek jeszcze nie dostanie, bo starzy chwilowo bez kasy, ale chcemy mu kupić rowerek - taki mały trójkołowiec, ale z łańcuchem do pedałów i pedały tak umieszczone jak w normalnym rowerze.
Czekam na Was jutro o 20.00 na wirtualne świętowanie urodzin najstarszego sierpniaczka :)

Skaba - nie martw się na zapas o dzidzię. Jedź na urlop, wypoczywaj, zrelaksuj, będzie OK.

Marzena - szczęśliwej podróży :-) A my myślimy o wyjeździe w drugą stronę, czyli od nas do Niemiec :-)

Żaneta - dobrze że z Olusia rączką OK, ależ się namęczyliście przez ostatnie miesiące przez to.

Gaga a zatrudnij się do bezwzrokowego przepisywania tekstów :-D

hej
ja nie śpię..... przeglądam papiery bo się zastanawiam czy składać we wrześniu podanie o rozpoczęcie stażu na dyplomowanego.I zastanawiam się na jaki temat napisać pracę zaliczeniową na wrzesień (szukam gotowców na necie).
Tomek też mi się ostatnio buntuje jak za bardzo wrzeszczy to zanoszę go do jego pokoju przymykam drzwi i za chwilkę pytam czy już się uspokoił...pomaga i na podwórku na spacerkach zaczął mi uciekać......
co do nocnikowych postępów...... biega bez pampka jak nasika to woła szmatkę i wyciera.... na nocniku nie chce siadać.

witam !!!!

a my dalej w tym samym miejscu bo nie wiemy co tej dziewczynie dolega !! zmierzła jak 150, tylko mama i mama no i budzi sie z gorączką a wyniki moczu idealne :baffled: no i wychodzi że zęby !! sama nie wiem dla pewności znowu pojadę moze jutro jak gorączka sie pojawi do lekarki niech ją jeszcze raz obluka, normalnie nie wiem co robić i co myśleć !!! :eek:

Ewelinka trzyamj sie i wiesz że my tu siła wsparcia ??!!!!

Skaba super czytać taki post a ja dalej trzymam za Ciebie kciuki i tak trzymaj liczy sie pozytywne myślenie !!!

Marzenka szczęsliwej podrózy do mamy i melduj sie jak dojedziecie !!! oj to rodzinka będzie szaleć za Miliankiem !!!

Liwia pomimo osłabienia daje czadu i sama nie wie co by tu zbroić aż ją ręce świerzbią i dziś jak była z babcią to paluszki przypalia sobie na płycie :baffled: na szczeście była juz wyłaczona ale ślad ma na opuszkach !!! po czym jak przyjechałam z wielkim wyrzutem przed babcią demonstracyjnie mi sie poskarżyła że ała ma w paluszki i babcia musiała sie tłumaczyć :-D

Justyna martwie sie zdrowiem Liwci,biedna malutka.Zycze jej szybkiego powrotu do zdrowia.Z Legnicy sie raczej nie odezwe bo do brata mam daleko.Moj braciszek odwiedza nas u mamy,po pracy bo ma blisko:-).

Justyna może to faktycznie ząbki albo 3 dniówka? Lepiej iść, a może to uszko??
Skaba będzie dobrze!!!
Evelinka głowa do góry..... my murem z Tobą...
czas spać....

reklama
Marzenka dzieki, nie lubie zwalac na zęby ale licze że to one bo juz nie mam opcji !!
Szkoda że nie klikniesz do nas nic z Polski !!!! odpocznij sobie i naciesz rodzinką !!

A co z Agata sie dzieje ???? No i Anda juz dawno sie nie pokazała !! ??

Do góry