reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

żaneta to wspaniała widomość!!:tak::-D:tak::-D

jakie spotkanie o 20stej?? Czy ja o czyms nie wiem. Wk. mnie juz zycie na dwa domy. jestem ciagle do tyłu na BB i w zawartosci mojej lodówki. MASAKRA.

reklama
zuzaczku świętujemy urodzinowo z Gogą, która gdzieś nam się zapodziała pewno szampana schłądza :-)

ja tylko na sekundkę..
widziałam dzisiaj serduszko mojego dziecka:-):-):-) nawet nie przypuszczałam, że aż tak się wzruszę:-):-)
ale niestety chyba nie dane mi jest spokojne przeżywanie ciąży.. tydzień temu lekarz podejrzewał puste jajo płodowe, a teraz na usg wyszło coś podobne do włókniaka...
ale lekarz optymista.. więc i ja jestem dobrej myśli...:-):-)

umykam.. doczytam i odpiszę.. hmm.. sama nie wiem kiedy.. padam na twarz i czekam na urlop jak na zbawienie...

na szczęście lekarz stwierdził, że spokojnie mogę lecieć gdzie chcę.. i mam tylko nie szaleć zbytnio:-) a i okazało sie, że zmienili nam termin odlotu - zamiast w nocy z poniedzialku na wtorek lecimy z niedzieli na poniedziałek... aż mi się lapa uśmiechnęła, bo szef mnie męczył o przyjście do pracy w poniedziałek i przeprowadzenie 4-ro godzinnej prezentacji i dyskusji... a tak - po sprawie, lecę i już!! jak wrócę wypoczeta to im odwalę tę prezentację!!

skaba no to ufff że podejrzenia się nie sprawdziły, a co do włókniaka, to to chyba nie jest groźne tak mi się wydaje, więc uszy do góry, serduszko małe już bije ani się obejrzysz jak będziesz trzymac na rękach maluszka ;-)

znowu zaległa tu ciszaaaaaaaaaaa
żaneta pracusiu razem z jutyną może jaki urlopik dla podcztania forum :-)
evelinka jak tam samopoczucie ???
martuś a ty chyba już skończyłas pracę więc czemu się nie odzywasz ???

haha piszę nie payrząc w klawiaturę :-) normalnie mogłabym być jakąs pisarką komputerową :-)

a ja od godziny nie mogłam dostać się na bb...
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
net mi fisiuje
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie wiem co będzie jutro
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

skaba będzie dobrze...:-)

Czesc dziewczyny,no my juz popakowni,reszte zrobie jutro rano.Pojawie sie tu we wtorek i srode bo w czwartek jedziemy na urlopik.Wyjazd za wyjezdem:-D,ale co tam.Przyjade z Legnicy,popiore ciuchy i torby bede na nowo pakowac:-D.Wczoraj bylam z Maximiliankiem na bilansie i moje dziecko darlo sie jak glupie.Wszystko jest w normie,maly wazy 15 kg i wzrostu ma 88cm:-).

Slowiczku moj Milianek taz jest okropny,bije mnie i przeprasza,na Fabiana caly czas krzyczy:-(,mi tez czesto brak sily,a o moich nerwach to nawet nie wspomne.W Legnicy bedziemy od jutra do wtorku,jakby co to daj znac mojemu bratu na GG (nr.3370509).Moze kiedys sie sopotkamy,a moze Wy bedziecie w weekend w Legnicy:-).

Skaba, badz dobrej mysli i wszystko bedzie dobrze.Zycze Tobie i Twojemu malenstwu duzo,duzo zdrowia.Moja przyjaciolka miala podobna sytuacje i dzis ma zdrowego 16-to latka.

Zaneta,no to dobre wiadomosci przynosisz,bardzo sie ciesze.

żaneta a ja taka rozgarnięta że nie doczytałam o Olusiowej rączce i tak sobie czytam co one ci tak słodzą :-) no buziaczki w rąkunię i super że tak się wszystko potoczyło

marzena toś w rozjazdach w najbliższym czasie, a o Krakó nie zachaczysz ??
u nas dalej upały takie że idzie się powiesić, no strasznie, jak się wychodzi z klatki to podmuch normalnie parzy w twarz

reklama
przyjeżdżajcie pomożecie w remoncie :-):-):-)
ale tak na serio to jak zaczniesz spełniac marzenia to daj znać koniecznie trzeba się zobaczyć :tak:

Do góry