reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
u nas tfu tfu nie zapeszając postępy nocnikowe coraz lepsze:-);-)
tylko straaaaasznie martwi mnie nie jedzenie Olka:wściekła/y::no::-( mozna mu wymyślać dogadzać kombinować prosić krzyczeć...nic nie pomaga, jak tylko widzi jedzenie to jest NIE!!!!!!!!!!!a ja juz nie mam siły:no:
ale z tego co czytam inni mają gorzej....słowiczku trzymaj się dużo cierpliwości Ci życze;-)
miłego wypoczynku dla wszystkich urlopujących, nam może wreszcie uda się gdzieś wyrwać 15-19 sierpnia, jak pogoda będzie sprzyjać:tak:
zdrówka dla wszystkich
trzymajcie się cieplutko
pozdrawiam papa
uciekam spać

reklama
A ja torba spakowana, jutro pobudka o 4 bo pociąg 5,23. Pozdrawiam was serdecznie Trzymajcie kciuki!!!
Słowiczku jak wszystko pójdzie ok to w połowie sierpnia będę we Włoszech, chyba na stałe. Mój mąż jest zachwycony. Zmykam pa

Czesc dziewczatka,ja tylko na chwile bo czasu mi brak i padnieta jestem.Jutro zaczynaja sie u nas wakacje i Fabian zaraz po szkole jedzie do ojca.Fabiana pakowalam dzis, a za nasze torby wezme sie jutro,bo w czwartek jedziemy do Legnicy.Tak bardzo sie ciesze.Nie widzialam mojej mamy juz rok czasu.Ona to Maximiliana chyba nie pozna;-):tak:.Zycze Wam spokojnej nocki,postaram sie pokukac tu jutro,papa.

Hej.

Dopiero wczoraj odblokowali mi BB. Nareszcie. Odezwę się wieczorkiem, bo teraz spadam do pracy. Gorąco juz jest niestety.

Pozdrawim i życzę miłego dnia.
Caluski!!!!!

ello kobitki:-)

marta dobrze, że jesteś!!

powstało wreszcie forum mam marcowych 2008... cieszę się, ale i obawiam.. oj znowu jakieś czarniejsze myśli... no i nieśmiało wkleiłam suwaczek...

dzisiaj idę do lekarza.. zobaczymy... trzymajcie kciuki...

miłego dnia!!

Hej
Chwilowo w Białymstoku pokoczuję dwa dni. Potem znowu do Bielska.
Wczoraj zrobiłam 20 słoików czarnej porzeczki...+ 5 kompotu...przedwczoraj 18 słoków wisni i 6 słoków kompotu....hura! Jak po ułożeniu ostatniego kafelka skończy nam sie kasa, będe gosci przyjmowac domowym chlebem i powidłami.:-D:-D

Nocnikowych sukcesów brak, bunt dwulatka w pełnym rozkwicie, schodów jeszcze nie mamy...zaczynam znowu palic.:eek:

zuzaczku to zapalimy razem :-)
skaba spoko, nie panikuj, nie ma po co, ja się wczoraj dowiedziałam, że moja przyjacióła ze studiów ma w brzuniu fasolkę, 3-4 tydzień, więc podobnie jak ty, trzymam mocno za was obie :-) 9 października będę się bawić na jej weselichu, a miało być za rok, ale się cieszę :-D

a tak wogóle witam się
my już po spacerku, znowu żar się z nieba leje
justa trzymaj się i Liwciorka cmoknij w czółko
marta super że jesteś znowu i mam nadzieję że cię już nie zablokuje
u nas z nocnikiem spoko, tyle że ja muszę pilnować bo małą jeszcze nie powie, ale i tak oszczędność pamperów :-)

reklama
hej
skaba pewnie że trzymamy kciuki, będzie dobrze zobaczysz, musi być i nie możesz sie stresowac i martwic na zapas bo amleństwo to czuje!!!!!!
ja też mam weselicho i to juz za tydzień tez się ciesze w końcu się pobawię do Olka zatrudniłam mojego brata...niech sie wprawia i wie co to sa nie przespane noce he he he;-):tak::-D
co do nocnika to też raczej my musimy pilnowac ,ale faktycznie oszczędnośc jest :-) kieszeń może w końcu odpocznie, a co do tematu to Olek dziś wstał z nocy z suchym pampkiem :-);-)

Do góry