Witam
Ja dzis na pogrzebie byłam i oczywiście z małą musiałam bo babcia tez byla a ciotki nie ma (chrzesnej) no i nie było jak ja zostawic na szczescie jeszcze nie wie co i jak ślicznie i grzecznie w Kościele przesiedziała póżnbiej do szwagierki podjechałyśmy bo do piesków i dzieci chciała w wróciłyś,my godz temu
Wczoraj byłysmy na grilu połączonym z granniem w siakę oczywiśie z mała świetnie sie wybawiła spoko zadowolona poszła spać dopiero po 23 ale padła dosłownie
i jesteśmy zaczyna się ściemniać a ta klęka i ojcia sina ducha świetego amen daj zdrówka boziu szok dziecko klekało przy towarzystwie które piffkowało lekko i grillowało a przewaznie jak idzie spac tak robi nie wiem co jej sie uwidzieło
teraz pije piffko i czekam na męża i jutro chyba koniec laby bo tesciowa wraca
a swoja droga wspominałam że sa głupie razem ze szwagierka i upierdliwe??
na szczescie coraz czesciej mąz przyznaje mi racje że sa walnięte i nawet broni mojego zdania ale nie chce kłótni w rodzinie bo czasem potrafi K wybuchnąć i zrobi sie afera i oczywiscie bedzie na mnie ale walić to ja ich nie potrzebuje a oni nas tylko jak jestesmy potrzebni poważaja wiec kij im w oko
Arabella coż ci oge powiedzieć bądź stanowcza nie daj sie wykorzystywać no i uważaj na siebie
Słowiczku więc życze ci stanowczości i dla urwisa z buzia aniołka zdrówka
Justa zdrówka i dla twojej malutkiej księżniczki
Amelka potrafi zrobić kupiszona i siku i wylewa sama i brawo i po tym wiem ze zrobiła
dzis przed kościołem mówii siku ja sikaj w pampka bo tu nie mozna ona nie musiałam chociaż kucnąć i niby że sika wchodze do kościoła edwo w imię ojca było a ta kupe uwaliła śmierdziało że hoho ale msze wytrzymałyśmy potem w autku zmiana
Wiola niezły porządniś
Skaba fajnie że narazie ciąza bez mdłych sparaw i oby tak dalej
i zapomniałam co jeszcze wiec mówie dobrej nocki