reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
a moj gargamel nie chce spac i boje sie ze Helen obudzi, bo juz spia w jednym pokoju

ranyyy jaki upal!

Moja w dzień nie spała, a teraz biega od swojego do naszego pokoju, rozbiera się i próbuje ubierać w różne ciuchy, rzuca nocnikiem ze schodów, a na mój widok zaczyna wrzeszczeć. Nie mam już do niej siły!

skad ta agresja?
No właśnie nie wiem...

Słowiczko kochana, współczuję Ci "atrakcji" z Łukaszkiem. Coś jest kurcze nie tak, może młody ma jakaś alergię pokarmową? Dobrze toleruje gluten? Lekarze coś doradzają, czy wszystko tłumaczą buntem 2latka? Dużo siły!:elvis:
Emamo, dzięki za współczucia:-), ale jakoś brnę do przodu...muszę tego mojego osła wychowac na ludzia...;-)
Lekarze są do bani...nawet zwykłego skierowania na krew czy mocz nie dostanę...
A dlaczego pytasz o gluten??Czy to ma jakiś związek z zachowaniem???Młody raczej nie jest na nic uczulony.

słowiczku przepraszam ale uśmiałam się z twojej wściekłości

śmiej się śmiej!!!!:-D;-):-D;-)Musiałam to jakoś z siebie wyrzucić.:-)

Niecierpię dwulatków!!!
ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A moje uparte, niedobre, zbuntowane, osłowate szczęście już śpi.
A zgadnijcie z jakim zestawem zabawek????
1. Miś, jego przytulanka
2. Samochód - jego atut
3. Klawiatura ( przyczym kabel trzyma w rączce)
4. Książka.
Dzisiaj to już wszystko, więcej chyba nie dał rady przytachac na łóżko.:-)

reklama
Do góry