reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
jo-anna-on udanych wakacji

a my mieliśmy chwilę grozy że nam sufit na łeb spadnie :-) trzymac kciuki żebu było dobrze

jo-anna-on udanych wakacji

a my mieliśmy chwilę grozy że nam sufit na łeb spadnie :-) trzymac kciuki żebu było dobrze
he, he nam kiedyś spadł :-)tzn może nie do końca ale farba się zaczęła odklejać.....Gaga szybkiego skończenia malowania.
ale mnie tu dawno nie było..
Justyna zdrówka dla Liwii
Jo-anna-on udanych wakacji
tyle doczytałam , bo cały czas siedzę u rodziców i jeszcze zostaję tydzień bo mój uparty brat wykańcza dom i robi parapetówę.W sumie szybko się uwinął ma 21 lat i całkiem fajny domek na olbrzymiej działce ze stawem i 4 bocianami :-D
Julce się tu podoba od razu ciągnie na podwórko.

Witam
nnaddrabiam
Więc jeżeli chodzi o Amel to kolanka ją bolały wlaściwie jedno i to niby bolało bo wydaje mi się ze może tylko sobie jakoś źle nóżkię polożyła i dlatego a że zaspana no to wyła to moja teza a co do tego że może boli bo szybko rośnie hmm możliwe i jak się to bedzie powtarzać topójdę do ortopedy albo na początek powiem na bilansie a propo tego bilansu przysyłają wam jakieś zawiadomienia czy cos czy tak same idziecie bo ja zupełnie nie wiem a u nas to poplątane jest i napewno jeśli pójde to sie ździwią a i napewno nie naisza żeby przyjść

Justuśka zagląda częściej uuu gdzie to zapisać??:szok:jak Liwciorek mam nadzieję że gorączka minęła i jutro bedzie dobrze ciepło sie robi więc niech zdrowieje
III zdrówka dla wszystkich chorowitków
GAga więc robota wre no i Majeczka pomocnik napewno doskonały wiec pokoik będzie napewno piękny i mam nadzieje że nie zawalicie sufitów:-Dtrzymam kciuki

Joanna udanych wakacji
E mamo jeżeli chodzi o ten casting to kiedys mojej malej tez robili w Tesco zdjęcia i pózniej miałam zadzwonić i przegapiłam wiec nic nie podpowiem bo tez nie wiem co dalej
dzis z Amel wywiozłysmy babki do szwagierki i spokoju kilka dni mamy sami w domku a gorąc w samochodzie dał się we znaki dziśuff
przy okazji dowiedziałam sie że zmarł siostry Krzyśka teść wiec znów pogrzeb buu
na weekend mam nadzieje ze uda nam się wyprawa do Zakopca ale bym chciała jeszcze nigdy nie byliśmy
Mam nadzieje że Amel nie rozchoruje się ma katar znów taki dziwny jak kiedyś jest i go nie ma a dodatkowo dzis na piaskownicy przyszła sąsiadka z chorym synem bo " taka ładna pogoda to co go będę w domu trzymaći na antybiotyku mały śpik po pas w piachu sie bawil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Oglądam jakiś film moi śpią wiec ide do łózia poogladam i sapć dobrej nocki

witam się

A GDZIE GOGA
A tu... Dzieńdoberek...
Melduję się po wywczasach. Byliśmy tydzień u teściów na włosciach pilnować domu jak oni polecieli na Kretę. Miał być ogródek, spacery, odpoczynek, robienie zdjęć itp. W ogródku byliśmy przez 8 dni raptem godzinę bo albo lało, albo było mokro po deszczu. Do tego dwa razy musieliśmy wracać do Szczecina. I na forum nie było kiedy zajrzeć, bo szwagierka się rozchorowała i zaległa na łóżku koło komputera (i w ogóle mnie zaraziła, więc tez zdychałam parę dni).
Potem wróciliśmy do Szczecina i od razu się okazało, że dostałam unijną kasę na zakup sprzętu dla firmy - więc znowu latanie, wypisywanie zaświadczeń, harmonogramów itp. Dzieci ekspresowo wywieźliśmy do moich rodziców, potem musiałam po nie pojechać i wczoraj późnym wieczorem dopiero wróciliśmy. Teraz tylko czekam na przelew na konto i pójdziemy kupować drugi aparat i laptopa, a po wakacjach nowy komputer stacjonarny.
I nie nadążam co u was. Przeczytałam chyba ze trzy strony...

A tak w ogóle to za trzy dni zaczynamy sezon urodzinowy :-)
Jakoś dziwnie w tym roku... Tomek nad Zalewem gania po pas w błocie i nie będzie na urodzinach syncia, chrzestny nie da rady przyjechać bo do późna w pracy, chrzestna w górach na urlopie (też nie miała kiedy). Wygląda na to, że świętować będziemy we troje: Michał, Marek i ja. No i Wy...

A tak w ogóle to za trzy dni zaczynamy sezon urodzinowy :-)
Jakoś dziwnie w tym roku... Tomek nad Zalewem gania po pas w błocie i nie będzie na urodzinach syncia, chrzestny nie da rady przyjechać bo do późna w pracy, chrzestna w górach na urlopie (też nie miała kiedy). Wygląda na to, że świętować będziemy we troje: Michał, Marek i ja. No i Wy...

no to kochana podaj godzinę i się zbieramy na forum :-):-):-) takich urodzin w życiu nikt niemiał, zasiądziemy z szampanikiem i pogadamy z dzieciakami ;-) majka uwielbia klepać w klawiaturę :-D

reklama
a tak wogólę witam się
domicela u nas własnie farba zaczęła odlatywać, ale nawrzeszczałąm na nią i sama wlazłą z powrotem na sufit :-), kolor jest piękny, taki niebieściutki, delikatny, no i wielki bajzel w domu :tak:
powklejam zdjęcia na wątku zdjęciowym

Do góry