reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam
a my sprzatanko pranko itp
amelka rysuje i chodzi cała wymazana długopisem w dzien juz pampka nie zakładamy woła juz i siku i kupe wreszcie
trzeba jakiś obiadek upichcić
Goga witamy po przerwie wakacyjnej
Gaga zaraz zdjątka oglądam
Ciekawe jak tam Bibka teraz pogoda a oni chyba niedługo wracać mają

reklama
no to kochana podaj godzinę i się zbieramy na forum :-):-):-) takich urodzin w życiu nikt niemiał, zasiądziemy z szampanikiem i pogadamy z dzieciakami ;-) majka uwielbia klepać w klawiaturę :-D
A o której Wam pasuje? proponuję nie za wcześnie, bo u nas po południu słońce tak daje czadu, że oddychać się nie da i na monitorze niewiele widać.
Już się cieszę...

Cześć!!
Joanna baw się dobrze!!!!
Goga w końcu jesteś!!!!!Cieszę się i proszę pisz i nie zapominaj o nas!!! A z urodzinami świetny pomysł!!!
gaga współczuję remontu w taką pogodę!!!Życzę abyście się szybciutko uwinęli...
e_mamo i co wybrałaś się z Julką??? Jak będą chcieli kasy to pewnie lipa, umowę weź do domu i spokojnie poczytaj a jak nie będą chcieli dać do sprawdzenia to znaczy, ze przekręt. A swoją drogą to nie dziwię się, ze zwrócili uwagę na Julkę. Poprostu śliczniusia dziewczynka!!!!!!!

Ufff, jak gorąco, pufff jak gorąco...u nas na liczniku było pół godziny temu 36 stopni w cieniu. MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Łuki nadal chory, antybiotyk chyba za słaby i jutro wybiorę się do kontroli. Bo dziś w ten upał szkoda mi dzieciaka ciągac chorego...
A poza tym z jego zachowaniem CORAZ GORZEJ!!!!!!!! Nie mam siły do niego. Ciągle tylko NIE i NIE, rzucanie się na glebę i wycie i darcie się o wszytko. Rozwala mnie koleś na łopatki. Jestem stanowcza ale tą moją stanowczość tak ćwiczy i tak daje czadu, ze poprostu WYMIĘKAM. Chyba nawet super niania by tu nie dała rady. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Osioł do potęgi entej, burak buraczany, tępy, nadęty...eh i wiele innych słow ciśnie mi się na myśl...
Poprostu nie daję sobie rady z gościem. Moja mama, zawsze mi mówiła, ze chyba przesadzam...ale po kilku jego akcjach stwierdziła, ze coś jest nie tak.
I co???? Psychologa dziecięcego mam szukać??????
Z nocnikiem sobie odpuściliśmy, koleś jest jeszcze nie gotowy albo ma wszystko w dupie. Jak chce to zrobi na ubikację, jak nie chce to siłą nie da rady. Wczoraj przez pół dnia tylko raz sik do kibelka i kupa do nocnika. A reszta w majty. Daję sobie ze trzy tygodnie z tym luzu....

Acha zapomnialam napisać jeszcze, ze młody zrobił się agresywny. Bije Gabryśkę za byle co, a najgorsze jest to, ze do mnie startuje z rękami i nogami...
NIe wiem co robić, jak postępować z małym gnojkiem....

margerita gratulacje sukcesow nocnikowych, ja tak jak slowiczek na razie odpuscilam na troche bo sukcesow zeroooooo i nie nadazam z praniem

Cześć Sąsiadeczki Sierpnióweczki;-):-)

e_mama my nie bralismy udzialu w castingu, ale kiedys slyszalam w tv, ze generalnie sa bezplatne, jak kaza placic to jakas sciema

E mamo jeżeli chodzi o ten casting to kiedys mojej malej tez robili w Tesco zdjęcia i pózniej miałam zadzwonić i przegapiłam wiec nic nie podpowiem bo tez nie wiem co dalej

Cześć!!

e_mamo i co wybrałaś się z Julką??? Jak będą chcieli kasy to pewnie lipa, umowę weź do domu i spokojnie poczytaj a jak nie będą chcieli dać do sprawdzenia to znaczy, ze przekręt. A swoją drogą to nie dziwię się, ze zwrócili uwagę na Julkę. Poprostu śliczniusia dziewczynka!!!!!!!

Dzięki za odpowiedzi:elvis: Sprawę olałam po przeczytaniu oferty tej firmy na stronie www. Sama agencja nie jest ściemą, ale z tego co piszą w internecie to owszem, umieszczają zdjęcia w banku twarzy i liczą sobie za ten gest ;-)hihi 60 zł za rok.
No to ten tego odpuściłam;-):-D
Nie miałam serca wlec dzieciaka w taaaaaaaaaaaki upał do Sopotu:crazy::confused2:

Słowiczko kochana, współczuję Ci "atrakcji" z Łukaszkiem. Coś jest kurcze nie tak, może młody ma jakaś alergię pokarmową? Dobrze toleruje gluten? Lekarze coś doradzają, czy wszystko tłumaczą buntem 2latka? Dużo siły!:elvis:

e-mamo ja w takie castingi nie wierzę, jak są organizowane to po kasę nic innego, a sama możesz wysłać zdjęcie do banku twarzy, można znaleźć na necie ;-)

coś tu straszna cisza zaległa, aż strach się bać :-)
jutro przychodzi do mnie koleżanka z pracy na malibu z mleczkiem :tak: która ma ochotę zapraszam na 14 :rofl2:
u nas nocnikowanie dziś skończyło się trzema pelłnymi siusiami i jednym qpiszonem, i chyba ze trzy siusie najpier w majty i dokończone na nocniku, ja jestem zadowolona ;-) Pogoda taka że strasz na pole wychodzić, byłyśmy z Majką koło 8 na godzinkę z psem i jakoś po 16 na 1,5 godzinki i mam dość, jutro ma być jeszcze ciep[lej, więc pewno rano na badanie krwi i wieczorkiem na chwilkę

reklama
słowiczku przepraszam ale uśmiałam się z twojej wściekłości :-) a to dlatego że rozmawiałam dziś z koleżanką która ma 3-latka i półroczniaka, myślałam że ich rozszarpie, była tak wściekła, że kazałąm jej iść na balkon i ochłonąć :tak:, a tak wogóle to chciałabym ci poradzić coś, ale trudno powiedzieć co robić
Majka tez czasami nas uderzy, ale systematycznie lądowanie w kącie ją uspokaja, jak uderzy to od razu przytula i przeprasza, ale i tak ląduje w kącie, może się uspokoi, no i też jest wszystko na nie
trzy,maj się słowiczku i nie daj się brzdącom

Goga ja się stawię na pewno jak tylko powiecie o której, i jak mi Majka da :-D najlepiej po 20

Do góry