reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gaga, jak tam?
Wściekłam sie dzisiaj po południu. Mąż zgubił stówkę. Kurczę, tyle kasy! Jakaś imprezka u nas na wsi i byliśmy z Misiulką pojeździć taką ciuchcią dla dzieci i na bouncy castle (w ogóle nie chciała z tego zejść, miała taką radochę jak chyba jeszcze nigdy). Krzysiu zabrał stówkę i dwie dziiesiątki i jak mi dawał dziesiątkę to pewnie wypadła mu stówka. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej.
Arabella to Krzysiu musi teraz tą stówę w polu odrobić ;-). :angry::angry::wściekła/y:.

Gaga współczuję remontu.

Atol no normalnie widziałam dzisiaj Twojego sobowtóra. Tylko siędziecko nie zgadzało i wózek (i miejscowość).

Ania spędziła dzisiaj dzień w męskim towarzystwie. Najpierw Kuba z grudnia 05, potem Marcel z lutego 06 i Wiktor z czerwca 05 z braciszkiem z listopada 06. Normalnie przedszkole. Gwarno i wesoło. :-):-):-).

Działamy ostro w sprawie odpampersowania.... nie piszę więcej coby nie zapeszyć...

Pozdrawiam. Jutro pakowanko i wakacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Wtam wieczorkiem,Maximilian pobil dzisiaj rekord i byl 14 godz na nogach:szok::-).Czasami zastanawiam sie gdzie on ta energie pobiera:-D.

Arabella no to faktycznie szkoda forsy,nie dziwie sie ze sie zloscisz.

Gaga dasz sobie rade i jak bedzie juz po remoncie to szybko zapomnisz o minionej robocie.Z niecierpliwoscia bede czekala na zdjecia;-):-).

Evelinka no to jak z naszym spotkaniem?Daj znac:tak:.

hej hej !!

Liwuśnik broi i rozrabia i cięzko byłoby sie zorientować że jest chora gdyby nie diagnoza lekarki i gorączka !! a jak ją zis na dwór wypuściałam to dupa jej tak ozyła że wszędzie jej było pełno !! nawet chciała psy kąpać, tak się uwzieła że kąp kąp zrobi że szok :-)

Margarita i jak tam Amel ??

Gaga i jak tam remoncik skończony ????

Joanna udanych wakacji, wypocznijcie i wyszalejcie :-D

no u nas upał niesamowity, nie da się wyjśc na pole bo można się rozpłynąć
na razie sufit pomalowany,za chwilę malujemy drugi raz, wczoraj nam dzień zleciał na pożądkowaniu papierów, książek i takich tam
Maja lata po drabinie, lata ze szpachelką, maluje ma niezłą zabawę, :-)

no nic idę pod prysznic i chyba przewietrzę bąka, bo nie da rady się tak kisić cały czas

witam !! z herbatką zieloną bo pokawowałam dzis tak że brzuch mnie boli :eek:
Liwia nic jeść znów nie chce :wściekła/y: no i pogoda daje nieźle w dupę albo piździ jak nie wiem albo upal że dychać nie idzie !!! my w każdym bądź razie rano trochę pobuszowałyśmy po balkonie z kredą a teraz znów ma gorączke i siedzimy w domu !!!

miłej niedzielki

Cześć Babeczki Sierpnióweczki:tak:;-)

Ja do Was jak zwykle z pytaniem niezwykłej treści:-p Kiedyś chyba jedna z Was pisała o castingu dla maluchów, że ktoś robił zdjęcia dziecku i miały one trafić do banku twarzy albo coś zupełnie namieszałam:happy2:;-);-)
Mam z związku z powyższym pytanie, czy to prawda? i co było dalej? A może czytałam o tym nie u Was?:zawstydzona/y:
Mnie dziś capnęli z Julką na Monciaku w Sopocie, zrobili młodej kilka zdjęć i rzekomo przeszła pierwszy etap castingu hehe. Zaprosili nas na jutro na podpisanie umowy i nie wiem czy mam stawać na głowie, żeby dojechać do Sopotu czy olać sprawę, bo coś mi to pachnie wyłudzaniem kasiorki:zawstydzona/y::-p

Będę dźwięczna za odpowiedź:elvis:;-):tak::tak::tak:

reklama
witam

jestem mega total padnieta, takie upaly to nie dla mnie, chyba ze nad morzem:-D

jo-anna-on a to mnie zdziwilas tym sobowtorem, myslalam ze jestem jedyna w swoim rodzaju:-p

e_mama my nie bralismy udzialu w castingu, ale kiedys slyszalam w tv, ze generalnie sa bezplatne, jak kaza placic to jakas sciema

Do góry